[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 13، شماره 3 - ( پاییز 1397 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
ترکیب مصرف کورکومین و تمرین شنا بیوژنز میتوکندریایی را پس از مصرف افراطی اتانول در بافت هیپوکامپ رتهای نر افزایش میدهد
ص. 8-1
فواد فیض الهی
،
محمد علی آذربایجانی
*
،
محمد ناصحی
،
مقصود پیری
چکیده
(5086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1716 دریافت)
ارتباط آمادگی قلبی تنفسی، ترکیب بدن و ترکیب رژیم غذایی با سطوح اینترلوکین-18 پلاسما در افراد دارای اضافه وزن و چاق
ص. 18-9
محمد گله داری
*
چکیده
(3641 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1247 دریافت)
تأثیر روغن زیتون با و بدون فعالیت هوازی بر تعدادی از فاکتورهای پیشگوییکننده بیماریهای قلبی- عروقی در زنان
ص. 26-19
زهرا تقی زاده
،
حجت الله نیک بخت
*
،
نادر شاکری
چکیده
(4011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1076 دریافت)
تبیین تسهیل کنندههای مصرف لبنیات فراسودمند از دیدگاه ذینفعان: یک مطالعه مبتنی بر نظریه بازاریابی اجتماعی
ص. 38-27
مرجان باژن
،
ناصر کلانتری
،
نسترن کشاورز محمدی
*
،
حسن عینی زیناب
،
هدایت حسینی
چکیده
(4284 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1426 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس
ص. 46-39
نیره زکی پور رحیمآبادی
،
سارا سهراب وندی
*
،
لیلا روزبه نصیرائی
چکیده
(5076 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1862 دریافت)
بهینهیابی فرآیند شفافسازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی
ص. 58-47
محسن مختاریان
*
،
آرزو شجاعی
چکیده
(3690 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1356 دریافت)
شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران
ص. 66-59
آزاده کسایی
،
حمید توکلی پور
*
چکیده
(3999 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1703 دریافت)
بهینهسازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخشده با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 79-67
نرجس آقاجانی
*
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
امیر دارائی گرمه خانی
چکیده
(4313 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1430 دریافت)
بهینهسازی استخراج عصاره برگ زیتون واریته خرمآبادی و بررسی ویژگیهای فیزیکی نانوحاملهای لیپیدی حاوی آن
ص. 92-81
منصوره سلیمانی فرد
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
خسرو عزیزی
،
اصغر سپهوند
چکیده
(4143 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2658 دریافت)
اندازهگیری فلزات سرب، کادمیوم، آهن و روی در فرآوردههای گوشتی عرضه شده در شهر تهران
ص. 102-93
عبدالصمد عابدی
،
مریم ذبیح زاده
،
سید هدایت حسینی
،
سهیل اسکندری
*
،
روح اله فردوسی
چکیده
(4180 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3749 دریافت)
بهینه سازی خشک کردن ترکیبی (اسمز- هوای داغ) برگههای سیب درختی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 114-103
امیر دارائی گرمه خانی
*
،
میلاد مرادی
چکیده
(4683 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2858 دریافت)
تولید دسر شیری بر پایهی فرمولاسیون عسل خرما، نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 125-115
زهرا مهرابی
،
محمد گلی
*
چکیده
(4776 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3427 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4710