[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 14، شماره 1 - ( بهار 1398 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML اثر تمرین هوازی و آدنوزین بر بیان SREBP-1C و گیرنده A1 کبدی در موش‌های صحرایی تغذیه شده با غذای پرچرب ص. 1-9
[English Abstract] ابوالحسن هدایتی کتولی ، محمدعلی آذربایجانی ، عبدالعلی بنائی فر ، سجاد ارشدی
چکیده (64 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (14 دریافت)  
XML تأثیر یک دوره تمرین هوازی و مصرف سیاه دانه بر حافظه‌کاری زنان میانسال غیرفعال ص. 11-18
[English Abstract] ماندانا حیدری، جلال دهقانی زاده
چکیده (25 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (10 دریافت)  
XML تأثیر 8 هفته تمرین تناوبی سرعتی همراه با مصرف عصاره زعفران بر میزان PGC-1α و SIRT3 عضلانی در موش‌های سالمند نر ص. 19-26
[English Abstract] هما صدر ارهامی، مریم نورشاهی ، خسرو ابراهیم، سید مصطفی موسوی مظفر ، مهدی هدایتی
چکیده (68 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (14 دریافت)  
XML ارتباط چاقی و اضافه ‌وزن با هوش‌هیجانی و بهره‌هوشی دانش‌آموزان ۹-۱۲ ساله مناطق 1 و 19 شهر تهران ص. 27-36
[English Abstract] مرضیه فیض پور ، آریو موحدی ، سیدعلی کشاورز ، شهریار اقتصادی
چکیده (92 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (24 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی اثر تلقیح ترکیبات استخراجی توسط آب مادون بحرانی از پوست پسته جهت افزایش پایداری روغن سویا ص. 37-46
[English Abstract] مرتضی محمدی ، محمد قربانی ، عادل بیگ بابایی ، سمیرا یگانه زاد ، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده (62 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (21 دریافت)  
XML تولید نوشیدنی پروبیوتیک غله‌ای بهینه‌شده به روش سطح پاسخ و بررسی ویژگی‌های آن ص. 47-56
[English Abstract] مهدی دسترس، مارال سلطان زاده، سیدهادی پیغمبردوست
چکیده (61 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (19 دریافت)  
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش دهنده کم چرب سین بیوتیک جهت استفاده در صنعت میان‌وعده غذایی حجیم ص. 57-66
[English Abstract] الناز میلانی ، ندا هاشمی ، غلامعلی گلی موحد ، مجید هاشمی
چکیده (61 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (23 دریافت)  
XML ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج ‌شده از آزولا فیلیکوئیدس (Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش حلال آلی ص. 67-76
[English Abstract] مینا سیف زاده
چکیده (50 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (20 دریافت)  
XML بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه شنبلیله با استفاده از روش سطح پاسخ ص. 77-88
[English Abstract] شیما کاوه ، علیرضا صادقی ماهونک ، محمد قربانی، سید مهدی جعفری، خشایار سرابندی
چکیده (139 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (19 دریافت)  
XML شناسایی و تجزیه تحلیل مهاجرت آمین‌های آروماتیک نوع اول از بسته‌بندی‌های انعطاف‌پذیر مواد غذایی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC ) ص. 89-98
[English Abstract] مرتضی شهرستانی ، شهرام شعیبی ، محمد صابر تهرانی ، پرویز آبرومند آذر، سید واقف حسین
چکیده (59 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (16 دریافت)  
XML بررسی ترکیبات پلی فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آب انار رقم پوست سیاه ساوه (Punica granatum) ص. 99-108
[English Abstract] ثنا حسینی، لادن رشیدی ، مسعود هماپور
چکیده (66 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (15 دریافت)  
XML تأثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و محتوای آکریل‌آمید بیسکویت ص. 109-117
[English Abstract] صنم اعظمی ، لیلا روفه گری نژاد
چکیده (75 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (42 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 65 queries by YEKTAWEB 3858