[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 15، شماره 4 - ( زمستان 1399 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML اثربخشی تمرین هوازی و کورکومین بر مؤلفه‌های سلامت روان و نمایه توده بدنی در زنان میانسال دارای اضافه وزن ص. 1-10
[English Abstract] سپیده دولتی* ، عالمه حریری فر
چکیده (156 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (100 دریافت)  
XML اثر تمرین مقاومتی همراه با مصرف عصاره آبی سیر (Allium sativum L.) بر بیان نسبی CTRP3، سطوح IL-6 در بافت چربی و مقاومت به انسولین موش‌های صحرایی دیابتی با استرپتوزوتوسین ص. 11-19
[English Abstract] الناز صادقپور فیروز آباد ، احمد عبدی* ، آسیه عباسی دلویی
چکیده (167 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (75 دریافت)  
XML تعیین قدرت پیشگویی‌کنندگی شاخص حجم شکمی در مقایسه با سایر شاخص‌های آنتروپومتریک و ارتباط آن با فاکتورهای خطر بیماری‌های قلبی و عروقی ص. 21-30
[English Abstract] گل ناز ارجمند ، فرزاد شیدفر* ، مجتبی عباس زاده ، مرضیه مولوی نجومی ، عبداله امیرفرهنگی
چکیده (132 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (60 دریافت)  
XML درشت مغذی و ریزمغذی‌های دریافتی مادر در دوران بارداری و رابطه آن با امتیاز نمایه توده بدنی برای سن نوزاد در بدو تولد: یک مطالعه کوهورت در شهر تهران ص. 31-39
[English Abstract] طاهره کریمی ، حسن عینی زیناب ، زینب مسلمی ، آرزو رضازاده* ، کتایون پورولی
چکیده (161 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (67 دریافت)  
XML تعیین رابطه بین سازه‌های الگوی فرا نظریه‌ای با دریافت چربی غذایی در زنان میانسال مبتلا به چاقی یا اضافه وزن ص. 41-50
[English Abstract] مائده گردعلی ، مرجان باژن*
چکیده (141 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (64 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی تأثیر تخمیر لاکتیکی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فعالیت آنزیمی لیپاز و لیپوکسیژناز جنین گندم ص. 51-60
[English Abstract] احسان دیوان خسروشاهی ، سید هادی رضوی* ، حسین کیانی، علی آقاخانی
چکیده (166 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (70 دریافت)  
XML بررسی اثر پودر خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی خیارشور طی مدت زمان نگهداری ص. 61-70
[English Abstract] فاطمه نصری، حسن برزگر* ، بهروز علیزاده ، حسین جوینده
چکیده (164 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (73 دریافت)  
XML تأثیر جایگزینی شورتنینگ با اتیل سلولز تقویت شده با آدیپیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی کیک روغنی ص. 71-80
[English Abstract] لیلا عدیلی ، لیلا روفه گری نژاد* ، مهناز طبیبی آذر، حامد همیشه کار، آیناز علیزاده
چکیده (152 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (72 دریافت)  
XML تأثیر پوشش‌دهی با محلول زئین و کیتوزان حاوی اسانس روغنی گیاه بادیان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خرمای رقم مضافتی ص. 81-91
[English Abstract] بهجت تاج الدین* ، فرشته سلاجقه، نجمه سلیمانی
چکیده (117 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (56 دریافت)  
XML بررسی اثر اسانس کندر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی فیلم خوراکی ژلاتین ص. 93-102
[English Abstract] مریم فلاح ، میلاد روحی، احسان صادقی، زهرا سرلک، رضا محمدی*
چکیده (165 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (66 دریافت)  
XML افزایش مدت ماندگاری میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis)با استفاده از عصاره هیدروالکلی جلبک قهوه‌ای (Sargassum angustifolium) در دمای 4 درجه سانتی گراد ص. 103-113
[English Abstract] هدیه غزلاوی، لاله رومیانی*
چکیده (112 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (49 دریافت)  
XML بهینه سازی راندمان تولید پودر آب پنیر با استفاده از خشک کن پاششی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن ص. 115-122
[English Abstract] بهروز علیزاده بهبهانی* ، حسین جوینده ، فرشته فلاح ، علیرضا وسیعی
چکیده (156 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (91 دریافت)  

 پروتکل
XML جنبه‌های نظری و اجرایی مطالعه ملی کوهورت معلمان ایران: گزارش روش شناسی ص. 123-130
[English Abstract] مرتضی عبداللهی* ، ناصر کلانتری، زهرا عبداللهی، فاطمه گودرزی، مینا اسماعیلی، آناهیتا هوشیار راد
چکیده (127 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (76 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 66 queries by YEKTAWEB 4256