[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 15، شماره 1 - ( بهار 1399 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML اثر 12 هفته بادی بامپ و مصرف ترکیب عسل و دارچین بر رزیستین، ویسفاتین و مقاومت به انسولین کودکان دارای اضافه وزن ص. 1-10
[English Abstract] - طاهره دهقان ، بهرام عابدی*
چکیده (362 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (199 دریافت)  
XML ارتباط بین رفاه اجتماعی، امنیت و تنوع غذایی خانوارهای مهاجر افغان در مناطق جنوب استان تهران ص. 11-24
[English Abstract] محمدرضا پاکروان چروده* ، فاطمه محمدی نصرآبادی
چکیده (383 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (187 دریافت)  
XML اثر محافظتی تمرین هوازی همراه با مصرف سیر بر لیپوکالین-2 و IL-1ß در زنان چاق مبتلا به فشار خون بالا ص. 25-34
[English Abstract] سیده لیلا خاتمی ساروی ، احمد عبدی* ، علیرضا براری
چکیده (307 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (183 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بهینه‌یابی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات هستۀ پرتقال توسط آنزیم پپسین ص. 35-48
[English Abstract] نرگس مظلومی* ، علیرضا صادقی ماهونک ، محمد قربانی ، فیدل تولدرا ، غلامرضا هوشمند
چکیده (391 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (199 دریافت)  
XML تعیین غلظت آمین های آروماتیک حلقوی در گوشت های حرارت دیده با استفاده از روش مؤثر استخراج با ماکروویو و ریزاستخراج همراه با دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا ص. 49-58
[English Abstract] فاطمه برزگر، نرگس امیدی، مرضیه کمانکش، عبدالرضا محمدی*
چکیده (425 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (163 دریافت)  
XML کاهش جذب روغن قطعات بادمجان طی فرآیند سرخ کردن با پیش تیمار آب‌گیری اسمزی ص. 59-70
[English Abstract] اکبر جوکار* ، آزاده پارسایی، ندا مفتون آزاد
چکیده (348 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (189 دریافت)  
XML تأثیر زمان فراصوت و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل بالا استخراج شده از میوه "به" ص. 71-82
[English Abstract] مهسا امان پور، نارملا آصفی*
چکیده (336 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (158 دریافت)  
XML بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس ص. 83-92
[English Abstract] بهروز عزیزیان دهکردی، نفیسه زمین دار* ، زهرا قربانی، لیلا مصفی
چکیده (325 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (167 دریافت)  
XML تأثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله- گندم ص. 102-92
[English Abstract] زهرا شیخ الاسلامی* ، مهدی کریمی، تکتم هجرانی
چکیده (278 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (174 دریافت)  
XML بررسی تأثیر استفاده از پلاسمای سرد بر ویژگی‌های سطحی و فیزیکوشیمیایی فیلم ترکیبی کیتوزان نشاسته ص. 103-111
[English Abstract] ژیان شیخی، مهدی فرهودی ، سمیرا بیک زاده، فاطمه کاظمیان بازکیائی، سیده سعیده شجاعی علی آبادی* ، لیلا میرمقتدایی*
چکیده (350 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (168 دریافت)  
XML تعیین غیرتخریبی بازهای ازته فرار کل (TVB-N) توسط تصاویر ابرطیفی در ماهی گوازیوم دم‌رشته‌ای (Nemipterus japonicus) ص. 113-122
[English Abstract] سارا خشنودی نیا ، مرضیه موسوی نسب*
چکیده (289 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (159 دریافت)  
XML اثرات عصاره جلبک Padina australis بر فساد اکسایشی چربی در ماهی هامور معمولی طی نگهداری در یخچال ص. 123-131
[English Abstract] سراج بیتا* ، لحاک برزگر
چکیده (294 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (121 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 65 queries by YEKTAWEB 4111