[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 13، شماره 4 - ( زمستان 1397 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML اثر محافظتی تمرین هوازی همراه با مصرف کنسانتره آب انار بر شاخص‌های آسیب قلب در زنان دیابتی نوع 2 ص. 1-10
[English Abstract] احمد عبدی ، جواد مهربانی ، طاهره حائری ، زینب شیخ الاسلامی ، سیده مریم مصطفویان
چکیده (206 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (104 دریافت)  
XML تأثیر مصاحبه انگیزشی بر شاخص‌های تن‌سنجی و فشار خون افراد بزرگسال دارای اضافه وزن یا چاقی ص. 11-20
[English Abstract] ستایش شرفی ، ابوالقاسم جزایری ، محسن صفاری ، آریو موحدی
چکیده (191 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (79 دریافت)  
XML تأثیر تعاملی تمرین تناوبی شدید همراه با مصرف ویتامینE بر سطوح سرمی Hsp70 وSOD در رت‌های نر ﻧﮋاد ویﺴﺘﺎر ص. 21-28
[English Abstract] معصومه حسینی ، نازنین قاسم زاده خراسانی ، بهزاد دیوکان ، شاهین ریاحی
چکیده (190 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (63 دریافت)  
XML سواد غذا و تغذیه: بعدی مغفول در کتاب‌های درسی دوره آموزشی متوسطه اول در کشور ص. 29-38
[English Abstract] ایوب الله آروند ، مرضیه دهقانی ، نسرین امیدوار ، مرضیه عشوری
چکیده (195 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (69 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتی‌اکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین ص. 39-50
[English Abstract] زهره کرمی ، سید هادی پیغمبردوست ، جواد حصاری ، بهروز اکبری ادرگانی
چکیده (181 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (77 دریافت)  
XML ماندگاری باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و تأثیرآن بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی در پنیر سنتی کوزه ص. 51-60
[English Abstract] تورج مهدی زاده ، حسن شیخکانلوی میلان ، علی مجدر لنگرودی
چکیده (197 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (78 دریافت)  
XML ویژگی‌های عملکردی و ضداکسایشی کازئین هیدرولیز شده با پانکراتین ص. 61-74
[English Abstract] خشایار سرابندی ، علیرضا صادقی ماهونک ، حامد همیشه کار، محمد قربانی، سید مهدی جعفری
چکیده (178 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (56 دریافت)  
XML کاربرد پوشش دهی با ژل آلوئه‌ورا غنی شده با اسانس گلپر در انبارداری میوه هلو زعفرانی (Prunus persica var, Zafarani) ص. 75-88
[English Abstract] احمد پیرحیاتی ، امیر دارائی گرمه خانی ، منصور غلامی ، عباس میرزاخانی ، قربان خلیل زاده رنجبر
چکیده (203 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (87 دریافت)  
XML ارزیابی اثرات پری‌بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس، انار و گندم در ماست سین‌بیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 ص. 89-96
[English Abstract] سعید قاسمی ، الهام مهدیان
چکیده (171 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (83 دریافت)  
XML بررسی اثر افزودن صمغ‌های کتیرا و گوار بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان تافتون ص. 97-105
[English Abstract] قاسم فدوی ، مونا حسینی اصفهانی
چکیده (123 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (46 دریافت)  
XML بررسی امکان جایگزینی شیرین‌کننده‌های استویا و مالتیتول به‌جای شکر در سس کچاپ ص. 107-116
[English Abstract] سمیرا چیتگر ، ثمر منصوری پور
چکیده (202 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (71 دریافت)  
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج، آرد کامل کینوا و پودر برگ گیاه خرفه به روش سطح پاسخ ص. 117-127
[English Abstract] شیما جلدانی، بهزاد ناصحی ، آدیه انور
چکیده (138 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (66 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 65 queries by YEKTAWEB 3844