[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 14، شماره 4 - ( زمستان 1398 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML تأثیر چهار هفته مصرف اسانس لیموترش همراه با تمرین شنا بر فاکتورهای لیپیدی و پراکسیداسیون لیپیدی در موش‌های سوری نر بالغ ص. 1-8
[English Abstract] فروغ نوروزی ، عبدالحسن دولاح ، مریم رفیعی راد
چکیده (110 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (99 دریافت)  
XML تأثیر منطقه جغرافیایی سکونت در تنوع غذایی خانوارهای شهری ایران ص. 9-18
[English Abstract] سید مجتبی مجاوریان ، محمد تقی گیلک حکیم آبادی ، پروین سجادی، ایوب کریمی ، سیده پرستو مجاوریان
چکیده (83 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (62 دریافت)  
XML بررسی همبستگی امتیاز تنوع غذایی با اضطراب در نوجوانان دختر ایرانی در سال 1396 ص. 19-26
[English Abstract] الهام قنبرزاده ، احمدرضا درستی مطلق ، بهنود عباسی
چکیده (98 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (64 دریافت)  
XML دسر نوشیدنی سین‌بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری کم لاکتوز با استفاده از مخلوط مساوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی‎جی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی ص. 27-36
[English Abstract] سیما طاهری ، مرتضی خمیری ، مهران اعلمی، علی مویدی
چکیده (93 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (73 دریافت)  
XML بررسی اثر میدان الکترواستاتیک بر پارامترهای انجماد و ریزساختار قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) ص. 37-44
[English Abstract] سعیده فلاح جوشقانی ، ناصر همدمی
چکیده (87 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (61 دریافت)  
XML بررسی میزان آلودگی و ارزیابی خطر آفلاتوکسین تام در برنج‌های ایرانی در اقلیم‌های مختلف امنیت غذایی ص. 45-54
[English Abstract] هاله سمیعی، هدایت حسینی ، وحید مفید ، بهروز جنت
چکیده (105 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (89 دریافت)  
XML اثر ضد‌میکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوس‌‌اسیدی‌‌لاکتیسی علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده ص. 55-66
[English Abstract] مهرداد ورنان ، محمد محسن زاده ، امیر سالاری
چکیده (108 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (63 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های شیمیایی پنیر سنتی حاصل از شیر بز (نژاد ندوشن) و تعیین میزان ترکیبات فرار آن در طول رسیدن ص. 67-76
[English Abstract] فائزه حکم اللهی ، محمد رضا احسانی
چکیده (89 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (55 دریافت)  
XML تأثیر استفاده از برخی هیدروکلوئیدهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی فلافل سرخ شده با تأکید بر کاهش مقدار روغن جذب شده ص. 77-88
[English Abstract] محمد حجتی ، محمد امین مهرنیا ، آسیه کاکاآقازاده، سیمین فقهی
چکیده (89 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (56 دریافت)  
XML اثر زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کینوآ با آلکالاز و پانکراتین ص. 89-102
[English Abstract] یوسف صادقیان امین ، علی رضا صادقی ماهونک ، محمد قربانی، مهران اعلمی، حمید رضا جوشقانی
چکیده (122 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (64 دریافت)  
XML فعالیت ضدمیکروبی فیلم نانورس حاوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر عوامل بیماری‌زای منتقل شده در فرآورده‌های شیلاتی ص. 103-111
[English Abstract] حسن دهقان، لاله رومیانی
چکیده (81 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (63 دریافت)  
XML ارزیابی میزان نمک (کلرور سدیم) نان‌های سنتی و صنعتی شهر تهران 1395 ص. 113-122
[English Abstract] زهرا هادیان ، احسان فیض اللهی، زهره هنرور، رزیتا کمیلی فنود، کیانوش خسروی دارانی ، وحید مفید ، حدیثه زند رجبی، غزاله بهرامیان، مهدیه صالحی، غلامرضا مرتضایی، حمید راسخی
چکیده (110 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (52 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 65 queries by YEKTAWEB 4030