[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثرات مکمل‌یاری با اسیدهای چرب امگا-3 توأم با ویتامین E و "روی" توأم با ویتامین C بر لیپیدها و لیپوپروتئین‌های سرم در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع 2
محمدرضا محمودی، مسعود کیمیاگر *، یدا... محرابی، اسدا... رجب، مهدی هدایتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگی‌های میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی
پریناز طاهری، محمدرضا احسانی *، کیانوش خسروی دارانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات مکمل L- کارنیتین بر غلظت فاکتورهای انعقادی و ضد انعقادی پلاسما در بیماران همودیالیزی
هادی طبیبی *، فریبا هاکش زاده، مینو احمدی نژاد، طاهره ملکوتیان، مهدی هدایتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شیوع "کوتاه‌قدی همراه با اضافه وزن" و ارتباط آن با ویژگی‌های اجتماعی- جمعیتی والدین در کودکان دبستانی شهر خوی
خاطره رضازاده، احمدرضا درستی مطلق *، نسرین امیدوار، بهرام رشیدخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات افزودن مواد پلاستی‌سایزر بر برخی ویژگی‌های مکانیکی و شیمی فیزیکی فیلم متیل سلولز خوراکی
فاطمه دارائی *، فوژان بدیعی، مریم میزانی، عباس گرامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر درمانی دریافت پروتئین ایزوله سویا در موش‌های دچار نارسایی حاد کبدی
مریم ارشاد لنگرودی، محمدحسن افتخاری *، محمدرضا پنجه شاهین، احمد عریان، حمیدرضا طباطبایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین اعتبار گزارش‌دهی مصرف انرژی و رابطه آن با الگوهای غذایی در زنان 18 تا 45 ساله شهر تهران
بهرام رشیدخانی *، محبوبه شانشین، تیرنگ نیستانی، آناهیتا هوشیار راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاهش کلسترول روغن کره با استفاده از لسیتین سویا
علی حشمتی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by