[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر مکمل‌های آنتی‌اکسیدانی بر فشار اکسایشی و آسیب عضلانی به دنبال یک دوره تمرین سنگین در دختران نوجوان شناگر
میترا عزیزی، سحر رزمجو *، حمید رجبی، مهدی هدایتی، کبری شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر تیمار فراصوت بر برخی ویژگی‌های فیلم‌های متیل سلولزی و استفاده از فیلم‌های اصلاح شده در بسته بندی نان باگت
عماد احمدی، محمدحسین عزیزی *، زهرا هادیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط چاقی و اضافه وزن کودکان اول دبستان شهر شیراز با الگوی تغذیه با شیر مادر ، وزن هنگام تولد و وضعیت اقتصادی- اجتماعی در سال تحصیلی 88-1387
ناصر کلانتری *، رضیه شناور، بهرام رشیدخانی، آناهیتا هوشیار راد، اصغر نصیحت کن، سیده مریم عبدالله زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره
مهری شوریده، اقدس تسلیمی *، محمدحسین عزیزی، محمد امین محمدی فر، مرتضی مشایخ
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش‌های هورمونی در ورزش مقاومتی
رحمان رحیمی، حسن فرجی *، داریوش شیخ الاسلامی وطنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر نمک طعام بر رشد و ویژگی ضد میکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیر ترش نان‌های سنتی استان مرکزی
صبیحه السادات علیزاده، حسین جمالی فر، نسرین صمدی، اکرم عیدی، محمد رضا فاضلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
آتنا رمضانی، فریده طاهباز *، شاهین رسولی، بهرام رشیدخانی، اعظم غروی نوری، معصومه مسلمی، مهدی هدایتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در آب نمک پنیرسازی بر ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی
صدیقه درستی، علی بزمی *، بابک قنبرزاده، علی ایاسه
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 0 queries by