[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 5، شماره 3 - ( 6-1389 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML تأثیر مکمل‌های آنتی‌اکسیدانی بر فشار اکسایشی و آسیب عضلانی به دنبال یک دوره تمرین سنگین در دختران نوجوان شناگر ص. 10-1
[English Abstract] میترا عزیزی ، سحر رزمجو* ، حمید رجبی ، مهدی هدایتی ، کبری شریفی
چکیده (16846 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5780 دریافت)  
XML اثر تیمار فراصوت بر برخی ویژگی‌های فیلم‌های متیل سلولزی و استفاده از فیلم‌های اصلاح شده در بسته بندی نان باگت ص. 18-11
[English Abstract] عماد احمدی ، محمدحسین عزیزی* ، زهرا هادیان
چکیده (14679 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3488 دریافت)  
XML ارتباط چاقی و اضافه وزن کودکان اول دبستان شهر شیراز با الگوی تغذیه با شیر مادر ، وزن هنگام تولد و وضعیت اقتصادی- اجتماعی در سال تحصیلی 88-1387 ص. 28-19
[English Abstract] ناصر کلانتری* ، رضیه شناور ، بهرام رشیدخانی ، آناهیتا هوشیار راد ، اصغر نصیحت کن ، سیده مریم عبدالله زاده
چکیده (18237 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4242 دریافت)  
XML تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره ص. 38-29
[English Abstract] مهری شوریده ، اقدس تسلیمی* ، محمدحسین عزیزی ، محمد امین محمدی فر ، مرتضی مشایخ
چکیده (24757 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7929 دریافت)  
XML تأثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش‌های هورمونی در ورزش مقاومتی ص. 46-39
[English Abstract] رحمان رحیمی ، حسن فرجی* ، داریوش شیخ الاسلامی وطنی
چکیده (22782 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3915 دریافت)  
XML تأثیر نمک طعام بر رشد و ویژگی ضد میکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیر ترش نان‌های سنتی استان مرکزی ص. 56-47
[English Abstract] صبیحه السادات علیزاده ، حسین جمالی فر ، نسرین صمدی ، اکرم عیدی ، محمد رضا فاضلی*
چکیده (19586 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2859 دریافت)  
XML اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 66-57
[English Abstract] آتنا رمضانی ، فریده طاهباز* ، شاهین رسولی ، بهرام رشیدخانی ، اعظم غروی نوری ، معصومه مسلمی ، مهدی هدایتی
چکیده (16669 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4774 دریافت)  
XML اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در آب نمک پنیرسازی بر ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی ص. 74-67
[English Abstract] صدیقه درستی ، علی بزمی* ، بابک قنبرزاده ، علی ایاسه
چکیده (19438 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6316 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4645