[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 5، شماره 3 - ( 6-1389 )
برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر مکملهای آنتیاکسیدانی بر فشار اکسایشی و آسیب عضلانی به دنبال یک دوره تمرین سنگین در دختران نوجوان شناگر
ص. 10-1
میترا عزیزی
،
سحر رزمجو
*
،
حمید رجبی
،
مهدی هدایتی
،
کبری شریفی
چکیده
(16846 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5780 دریافت)
اثر تیمار فراصوت بر برخی ویژگیهای فیلمهای متیل سلولزی و استفاده از فیلمهای اصلاح شده در بسته بندی نان باگت
ص. 18-11
عماد احمدی
،
محمدحسین عزیزی
*
،
زهرا هادیان
چکیده
(14679 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3488 دریافت)
ارتباط چاقی و اضافه وزن کودکان اول دبستان شهر شیراز با الگوی تغذیه با شیر مادر ، وزن هنگام تولد و وضعیت اقتصادی- اجتماعی در سال تحصیلی 88-1387
ص. 28-19
ناصر کلانتری
*
،
رضیه شناور
،
بهرام رشیدخانی
،
آناهیتا هوشیار راد
،
اصغر نصیحت کن
،
سیده مریم عبدالله زاده
چکیده
(18237 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4242 دریافت)
تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره
ص. 38-29
مهری شوریده
،
اقدس تسلیمی
*
،
محمدحسین عزیزی
،
محمد امین محمدی فر
،
مرتضی مشایخ
چکیده
(24757 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7929 دریافت)
تأثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنشهای هورمونی در ورزش مقاومتی
ص. 46-39
رحمان رحیمی
،
حسن فرجی
*
،
داریوش شیخ الاسلامی وطنی
چکیده
(22782 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3915 دریافت)
تأثیر نمک طعام بر رشد و ویژگی ضد میکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیر ترش نانهای سنتی استان مرکزی
ص. 56-47
صبیحه السادات علیزاده
،
حسین جمالی فر
،
نسرین صمدی
،
اکرم عیدی
،
محمد رضا فاضلی
*
چکیده
(19586 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2859 دریافت)
اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
ص. 66-57
آتنا رمضانی
،
فریده طاهباز
*
،
شاهین رسولی
،
بهرام رشیدخانی
،
اعظم غروی نوری
،
معصومه مسلمی
،
مهدی هدایتی
چکیده
(16669 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4774 دریافت)
اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در آب نمک پنیرسازی بر ویژگیهای پنیر سفید ایرانی
ص. 74-67
صدیقه درستی
،
علی بزمی
*
،
بابک قنبرزاده
،
علی ایاسه
چکیده
(19438 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6316 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4645