[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر عوامل مختلف روی پایداری اکسایشی دوغ غنی‌شده با اسیدهای چرب امگا 3
فاطمه شیخ‌شعاعی، سلیمان عباسی *، محمد علی سحری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط میان مصرف حبوبات و سطوح در گردش ملکول‌های چسبنده و بیومارکرهای التهابی در زنان ایرانی
پروانه صانعی، سیمین احسانی، لیلا آزادبخت، احمد اسماعیل زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میان‌کنش‌های الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری
مهتاب حسندخت فیروز، پریوش هراتیان، رزیتا کمیلی فنود، محمد امین محمدی ‌فر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مکمل‌یاری با اسید لینولئیک مزدوج و اسید‌های چرب امگا3 بر برخی شاخص‌های التهابی و استرس اکسیداتیو درتصلب شرایین
فرشته علی اصغری، محمد حسن افتخاری *، محمد علی بابایی بیگی، جعفر حسن زاده، نگین مازوجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی پرتقال فراسودمند با استفاده از عصاره‌ی سبوس برنج
فاطمه رئیسی، سید هادی رضوی *، محمد حجت الاسلامی، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مکمل‌یاری آلفالیپوئیک اسید و ویتامین E به صورت تنها و توأمان بر شاخص‌های مربوط به وضعیت گلیسمی و الگوی چربی سرم در بیماران همودیالیزی
افسانه احمدی *، نگین مازوجی، جمشید روزبه، جعفر حسن زاده، زهره مظلوم، فرشته علی اصغری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچه‌ی صنعتی
مانیا صالحی فر، سعیده شهبازی زاده *، کیانوش خسروی دارانی، هما بهمدی، روح الله فردوسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پرتودهی گاما بر فعالیت ضد‌‌‌‌ اکسایشی و ضد میکروبی پودر دارچین
محبوبه جمشیدی، محسن برزگر *، محمدعلی سحری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه‌ی اثر دو نسبت مکمل یاری کربوهیدرات - پروتئین whey بر شاخص های آسیب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا
فواد عسجدی، حمید اراضی *، سحر فرازی ثمرین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ترکیبات فورانی در پودرهای قهوه‌ بازار تهران به روش ریزاستخراج با فاز مایع به همراه کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
مریم چایچی، مریم هاشمی، روح الله فردوسی، عبدالرضا محمدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پکتینازهای تجاری رپیداز اسمارت و رپیداز مکس سی-80 بر کیفیت عصاره‌ی خرمای مضافتی و شاهانی
وحید لقمانی *، رضا شکرانی، محمد حجت‌الاسلامی، ثمین شفیعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر توزیع درشت‌مغذی‌های رژیم غذایی بر فرایندهای التهابی مزمن در سندرم متابولیک: یک مطالعه مروری
سمیه السادات رجایی، احمد اسماعیل زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by