[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 7، شماره 4 - ( ضميمه زمستان 1391 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML بررسی اثرات ضدسرطانی فلاونوئیدها بر مبنای مسیر انتقال پیام PI3K/Akt
[English Abstract] رقیه شهبازی، سید حسین داودی*، سعیده اسمعیلی
چکیده (10279 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6081 دریافت)  
XML نقش پروبیوتیک‌ها در پیشگیری و درمان اسهال عفونی در کودکان ص. 11-24
[English Abstract] شریف ابراهیمی، امان محمد کرم، میلاد روحی، رضا محمدی*، زهره دلشادیان، سید امیر محمد مرتضویان، مهدی شادنوش
چکیده (8905 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2973 دریافت)  
XML کاربرد نانوحامل‌های لیپوزومی حاوی آنزیم در تولید و رسیدن پنیر ص. 25-34
[English Abstract] مهرداد محمدی، مهشید جهادی، محمدرضا احسانی، کیانوش خسروی دارانی*
چکیده (7719 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3384 دریافت)  
XML کاربرد دی‌اکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیه‌ی روغن‌‌های گیاهی ص. 35-44
[English Abstract] آمنه نعمت الهی، مرتضی مشایخ، سارا سهراب وندی*، کیانوش خسروی دارانی، ایمان برار نژاد باریکی
چکیده (12258 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5403 دریافت)  
XML کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستم‌‌های امولسیونی ص. 45-52
[English Abstract] نرجس کریمی، محمد امین محمدی فر*، مینا فرضی
چکیده (9335 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2400 دریافت)  
XML اثر ویتامین D در خطر بروز سرطان پستان ص. 53-62
[English Abstract] یاسمن جمشیدی نائینی، سید حسین داودی*، سعیده اسمعیلی
چکیده (9456 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4167 دریافت)  
XML قارچ خوراکی: قهوه‌ای شدن آنزیمی و روش‌های مهار آن ص. 63-71
[English Abstract] مهرداد محمدی، مهشید جهادی، کیانوش خسروی دارانی*
چکیده (7328 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5588 دریافت)  
XML کاربرد میوه‌ و سبزی‌ به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی‌های پروبیوتیک غیرلبنی ص. 73-81
[English Abstract] آمنه نعمت الهی، سارا سهراب وندی*، سید امیر محمد مرتضویان، ایمان برار نژاد باریکی
چکیده (8321 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3395 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4256