[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 7، شماره 4 - ( ضميمه زمستان 1391 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML بررسی اثرات ضدسرطانی فلاونوئیدها بر مبنای مسیر انتقال پیام PI3K/Akt
[English Abstract] رقیه شهبازی، سید حسین داودی، سعیده اسمعیلی
چکیده (9273 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5224 دریافت)  
XML نقش پروبیوتیک‌ها در پیشگیری و درمان اسهال عفونی در کودکان ص. 11-24
[English Abstract] شریف ابراهیمی، امان محمد کرم، میلاد روحی، رضا محمدی، زهره دلشادیان، سید امیر محمد مرتضویان، مهدی شادنوش
چکیده (8229 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2230 دریافت)  
XML کاربرد نانوحامل‌های لیپوزومی حاوی آنزیم در تولید و رسیدن پنیر ص. 25-34
[English Abstract] مهرداد محمدی، مهشید جهادی، محمدرضا احسانی، کیانوش خسروی دارانی
چکیده (6998 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2964 دریافت)  
XML کاربرد دی‌اکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیه‌ی روغن‌‌های گیاهی ص. 35-44
[English Abstract] آمنه نعمت الهی، مرتضی مشایخ، سارا سهراب وندی، کیانوش خسروی دارانی، ایمان برار نژاد باریکی
چکیده (11381 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3529 دریافت)  
XML کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستم‌‌های امولسیونی ص. 45-52
[English Abstract] نرجس کریمی، محمد امین محمدی فر، مینا فرضی
چکیده (8456 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2152 دریافت)  
XML اثر ویتامین D در خطر بروز سرطان پستان ص. 53-62
[English Abstract] یاسمن جمشیدی نائینی، سید حسین داودی، سعیده اسمعیلی
چکیده (8408 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2886 دریافت)  
XML قارچ خوراکی: قهوه‌ای شدن آنزیمی و روش‌های مهار آن ص. 63-71
[English Abstract] مهرداد محمدی، مهشید جهادی، کیانوش خسروی دارانی
چکیده (6743 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4843 دریافت)  
XML کاربرد میوه‌ و سبزی‌ به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی‌های پروبیوتیک غیرلبنی ص. 73-81
[English Abstract] آمنه نعمت الهی، سارا سهراب وندی، سید امیر محمد مرتضویان، ایمان برار نژاد باریکی
چکیده (7593 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2772 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4030