[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 2، شماره 1 - ( 3-1386 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML بررسی تأثیر توأم امواج فراصوت و قلیا در کاهش زمان خشک کردن انگور و تولید کشمش ص. 1-10
[English Abstract] عبدالمجید مسکوکی، سیدعلی مرتضوی، آرش مسکوکی
چکیده (15758 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2390 دریافت)  
XML فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی پخشینه کم چربی و کم ترانس ص. 11-19
[English Abstract] ابوالفضل الوند، خدیجه خوش طینت، پروین زندی، حامد صفافر، محمدتقی مظلومی، زهرا شریف زاده
چکیده (21649 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2279 دریافت)  
XML بررسی تأثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت‌های کمتر از مهارکننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر ص. 21-31
[English Abstract] آمنه نصر، روحا کسری کرمانشاهی، ایرج نحوی
چکیده (12600 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2611 دریافت)  
XML ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی ص. 31-40
[English Abstract] بهرام رشیدخانی، آلیسا ولک
چکیده (9535 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1917 دریافت)  
XML مطالعۀ اثر مهاری چای سیاه (Camellia sinensis ) بر رشد باکتری استرپتوکوکوس پیوژنز و مقایسۀ آن با چای سبز در محیط آزمایشگاه(in vitro) ص. 41-47
[English Abstract] تیرنگ نیستانی، نیلوفر خلجی
چکیده (13070 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3719 دریافت)  
XML آگهی‌های تلویزیونی کودکانمان را به مصرف چه خوراکی‌هایی تشویق می‌کنند؟ ص. 49-57
[English Abstract] مریم امینی، مهدی محسنیان راد، مسعود کیمیاگر، نسرین امیدوار
چکیده (11015 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2073 دریافت)  
XML بررسی اثر رژیم های پُرپروتئین برغلظت پروتئین‌های التهابی پلاسما در زنان چاق ص. 59-67
[English Abstract] عصمت ناصری، سید علی کشاورز، محمود جلالی، مصطفی حسینی، احمدرضا درستی، مریم چمری
چکیده (17152 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2044 دریافت)  
XML مقایسه اثرات روش‌های خشک کردن به کمک خلاء، انجماد، خورشید، مایکروویو با روش سنتی بر ویژگی‌های زعفران قائن ص. 69-76
[English Abstract] محمدتقی مظلومی، اقدس تسلیمی، اسماعیل جمشیدی، محسن عاطفی، نسرین حاج سید جوادی، رزیتا کمیلی فنود، فریبا سیداحمدیان، حمیدرضا فلاحت پیشه، نیلوفر چوبدار
چکیده (20139 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4451 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4050