[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 10، شماره 4 - ( زمستان 1394 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML تأثیر دانه بزرک بر آنزیم‌های کبدی و میزان استئاتوز و فیبروز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترل‌دار ص. 1-12
[English Abstract] زهرا یاری، مهران رحیملو، حسین پوستچی، ناصر ابراهیمی دریانی، آزیتا حکمت دوست
چکیده (4779 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2116 دریافت)  
XML بررسی عوامل مؤثر بر ناامنی غذایی در شهر تهران در سال 1390 با استفاده از مدل‌های آماری چند سطحی ص. 13-20
[English Abstract] مریم محمدی، محمدرضا اشراقیان، احمدرضا درستی، محسن اسدی لاری، محمد علی منصورنیا، سارا احسنی نسب
چکیده (3668 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1724 دریافت)  
XML برهمکنش بهبود وضعیت ویتامین D و پلی‌مورفیسم VDR FokI بر تنش اکسیداتیو در افراد دیابتی نوع دوم: کارآزمــایی بــالینی تصــادفی شاهددار ص. 21-32
[English Abstract] پونه دولو، سکینه شب بیدار، تیرنگ نیستانی، ابوالقاسم جزایری
چکیده (3690 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1623 دریافت)  
XML تأثیر هشت هفته تمرین هوازی به همراه مکمل دهی چای سبز بر سطوح سرمی گالانین و پروفایل چربی خون زنان چاق غیر ورزشکار ص. 33-40
[English Abstract] مهرداد فتحی، سمیه خیرابادی، محسن دهباشی، بهاره کتابدار
چکیده (5279 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2365 دریافت)  
XML بررسی ارتباط میزان تبعیت از الگوی غذایی مدیترانه‌ای با اضافه‌وزن و چاقی در دختران نوجوان شهر تهران ص. 41-52
[English Abstract] بیتا بیضایی، عسل نشاط بینی طهرانی، آزیتا حکمت دوست، بهرام رشیدخانی
چکیده (4436 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1636 دریافت)  
XML بررسی وضعیت ناامنی غذایی خانوار و برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی در کودکان کوتاه‌قد دچار اضافه‌وزن شهر زاهدان در سال 1393 ص. 53-62
[English Abstract] میترا ستوده، محمد صفریان، احمدرضا درستی، علیرضا داشی پور، عادله خدابخشی، فرزانه منتظری فر
چکیده (5496 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2247 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بهبود پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی ص. 63-74
[English Abstract] نصیره علوی، محمدتقی گلمکانی، محمود امین لاری، ملیحه کرامت، شهرام شکرفروش، مسعود نوروزی
چکیده (4635 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3357 دریافت)  
XML تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در پوشش میگوی سوخاری بر میزان جذب روغن و خصوصیات حسی آن در طی سرخ کردن عمیق ص. 75-82
[English Abstract] هانیه عوض خواجه، سارا جرجانی
چکیده (3565 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1215 دریافت)  
XML تأثیر اشعه دهی بر میزان اکسیداسیون چربی و پروفایل اسیدهای چرب در سوسیس آلمانی ص. 83-92
[English Abstract] عبدالصمد عابدی، روح الله فردوسی، رزیتا کمیلی فنود، عبدالرضا محمدی، هدایت حسینی
چکیده (3341 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1268 دریافت)  
XML مقایسه تأثیر روش‌خشک کردن با کمک خشک‌کن خورشیدی در حالت بازگردش هوا با روش سنتی در معرض تابش مستقیم آفتاب بر روی خصوصیات کیفی پسته ص. 93-102
[English Abstract] محسن مختاریان، حمید توکلی پور، احمد کلباسی اشتری
چکیده (3478 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1240 دریافت)  
XML تولید مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از کمپلکس‌های الکترواستاتیکی و کووالانسی بتالاکتوگلوبولین و صمغ فارسی ص. 103-114
[English Abstract] عبدالخالق گل کار، علی نصیرپور، جواد کرامت
چکیده (4228 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1858 دریافت)  
XML بررسی اثر افزودن اینولین و D- تاگاتوز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور فراسودمند ص. 115-124
[English Abstract] سارا سهراب وندی، بهاره سرمدی، آمنه نعمت الهی، رزیتا کمیلی فنود، سید امیر محمد مرتضویان فارسانی
چکیده (3755 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1305 دریافت)  
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اولئوژل روغن آفتابگردان ص. 125-135
[English Abstract] مهدی نادری، جمشید فرمانی، لادن رشیدی
چکیده (5409 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2212 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 66 queries by YEKTAWEB 4030