[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 10، شماره 4 - ( زمستان 1394 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
تأثیر دانه بزرک بر آنزیمهای کبدی و میزان استئاتوز و فیبروز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترلدار
ص. 12-1
زهرا یاری
،
مهران رحیملو
،
حسین پوستچی
،
ناصر ابراهیمی دریانی
،
آزیتا حکمت دوست
*
چکیده
(10471 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3493 دریافت)
بررسی عوامل مؤثر بر ناامنی غذایی در شهر تهران در سال 1390 با استفاده از مدلهای آماری چند سطحی
ص. 20-13
مریم محمدی
،
محمدرضا اشراقیان
*
،
احمدرضا درستی
،
محسن اسدی لاری
،
محمد علی منصورنیا
،
سارا احسنی نسب
چکیده
(6166 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2596 دریافت)
برهمکنش بهبود وضعیت ویتامین D و پلیمورفیسم VDR FokI بر تنش اکسیداتیو در افراد دیابتی نوع دوم: کارآزمــایی بــالینی تصــادفی شاهددار
ص. 32-21
پونه دولو
،
سکینه شب بیدار
،
تیرنگ نیستانی
*
،
ابوالقاسم جزایری
چکیده
(6084 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3051 دریافت)
تأثیر هشت هفته تمرین هوازی به همراه مکمل دهی چای سبز بر سطوح سرمی گالانین و پروفایل چربی خون زنان چاق غیر ورزشکار
ص. 40-33
مهرداد فتحی
*
،
سمیه خیرابادی
،
محسن دهباشی
،
بهاره کتابدار
چکیده
(8324 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4444 دریافت)
بررسی ارتباط میزان تبعیت از الگوی غذایی مدیترانهای با اضافهوزن و چاقی در دختران نوجوان شهر تهران
ص. 52-41
بیتا بیضایی
،
عسل نشاط بینی طهرانی
،
آزیتا حکمت دوست
،
بهرام رشیدخانی
*
چکیده
(7589 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2691 دریافت)
بررسی وضعیت ناامنی غذایی خانوار و برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی در کودکان کوتاهقد دچار اضافهوزن شهر زاهدان در سال 1393
ص. 62-53
میترا ستوده
،
محمد صفریان
،
احمدرضا درستی
*
،
علیرضا داشی پور
،
عادله خدابخشی
،
فرزانه منتظری فر
چکیده
(8664 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3451 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
بهبود پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا بهعنوان یک آنتیاکسیدان طبیعی
ص. 74-63
نصیره علوی
،
محمدتقی گلمکانی
*
،
محمود امین لاری
،
ملیحه کرامت
،
شهرام شکرفروش
،
مسعود نوروزی
چکیده
(8027 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6054 دریافت)
تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در پوشش میگوی سوخاری بر میزان جذب روغن و خصوصیات حسی آن در طی سرخ کردن عمیق
ص. 82-75
هانیه عوض خواجه
،
سارا جرجانی
*
چکیده
(6199 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2013 دریافت)
تأثیر اشعه دهی بر میزان اکسیداسیون چربی و پروفایل اسیدهای چرب در سوسیس آلمانی
ص. 92-83
عبدالصمد عابدی
،
روح الله فردوسی
*
،
رزیتا کمیلی فنود
،
عبدالرضا محمدی
،
هدایت حسینی
چکیده
(5959 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2437 دریافت)
مقایسه تأثیر روشخشک کردن با کمک خشککن خورشیدی در حالت بازگردش هوا با روش سنتی در معرض تابش مستقیم آفتاب بر روی خصوصیات کیفی پسته
ص. 102-93
محسن مختاریان
*
،
حمید توکلی پور
،
احمد کلباسی اشتری
چکیده
(6053 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2356 دریافت)
تولید مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از کمپلکسهای الکترواستاتیکی و کووالانسی بتالاکتوگلوبولین و صمغ فارسی
ص. 114-103
عبدالخالق گل کار
،
علی نصیرپور
*
،
جواد کرامت
چکیده
(6973 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3426 دریافت)
بررسی اثر افزودن اینولین و D- تاگاتوز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور فراسودمند
ص. 124-115
سارا سهراب وندی
،
بهاره سرمدی
،
آمنه نعمت الهی
،
رزیتا کمیلی فنود
،
سید امیر محمد مرتضویان فارسانی
*
چکیده
(6581 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2357 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اولئوژل روغن آفتابگردان
ص. 135-125
مهدی نادری
،
جمشید فرمانی
*
،
لادن رشیدی
چکیده
(9243 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4642 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.05 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 4714