[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 12، شماره 2 - ( تابستان 1396 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
بررسی ارتباط دریافت درشت مغذیها با پروتئین واکنشگرC با حساسیت بالا (hs-CRP) ) در ساکنین خانه سالمندان شهر سبزوار (مطالعه مقطعی)
ص. 8-1
زهره سرچاهی
،
اکرم کوشکی
*
،
محمدحسن رخشانی
،
طاهره توفیقیان
چکیده
(9410 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1872 دریافت)
اثر عصاره چای سبز بر بیان ژن TNF-α پس از فعالیت مقاومتی در مردان چاق: مطالعه متقاطع، تصادفی، دوسوکور، کنترل شده با دارونما
ص. 18-9
رحمان رحیمی
*
چکیده
(4468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1732 دریافت)
تأثیر مصرف مکمل بتاآلانین بر پاسخ لاکتات سرم و استقامت عضلانی در پرورشکاران مرد
ص. 26-19
علی جمشیدی حسین ابادی
*
،
ناصر بهپور
،
مسعود جمشیدی حسین ابادی
،
صادق یوسفی
چکیده
(5343 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4161 دریافت)
تأثیر تمرینات هوازی و عصاره هسته انگور بر شاخصهای خطرزای قلبی -عروقی مردان جوان
ص. 34-27
حمزه مرادی
،
حجت اله نیکبخت
*
،
خسرو ابراهیم
،
حسین عابدنطنزی
چکیده
(5296 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1845 دریافت)
بررسی ارتباط اضطراب با رفتارهای غذا خوردن در دانشجویان در حال تحصیل در شهرهای تهران و اهواز
ص. 44-35
نازنین تحویلداری
،
سیما جعفری راد
*
،
سیدعلی کشاورز
،
سید اسماعیل هاشمی شیخ شبانی
،
محمدحسین حقیقی زاده
،
مهدیس وکیلی
چکیده
(4550 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1930 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
ارزیابی اثر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و سدیمکازئینات بر حلالیت پروتئینها و برهم کنش پروتئینها در سویا برگر
ص. 54-45
زهرا فرقانی
،
محمود امین لاری
،
محمدهادی اسکندری
*
،
شهرام شکر فروش
چکیده
(5319 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1751 دریافت)
استفاده از تیمار سطحی پلاسما به منظور تولید فیلم کامپوزیتی از پلیپروپیلن پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز به عنوان نوعی بستهبندی جدید برای مواد غذایی
ص. 64-55
زهره هنرور
،
مهدی فرهودی
،
عبدالرضا محمدی
،
روح ا. . فردوسی
،
سعیده شجاعی علی آبادی
*
چکیده
(4996 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2318 دریافت)
بررسی اثر افزودن مقادیر مختلف کدوحلوایی به آب پرتقال
ص. 74-65
زهرا حمیدی
،
سید حسین حسینی قابوس
*
،
ابوالفضل فدوی
چکیده
(4835 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1790 دریافت)
بررسی تأثیر پوشش خوراکی عصاره آلوئهورا همراه با نانوذرات چربی جامد حاوی اسانس روغنی زنیان بر عمر نگهداری گوشت تازه گاو
ص. 86-75
الهام پاسبانی
،
صدیقه امیری
*
چکیده
(5846 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3501 دریافت)
بررسی سینتیک تغییرات فعالیت آنتیاکسیدانی با پیشرفت پروتئولیز در پنیر سنتی کوزهای حاوی عصاره هَوِن در مرحله آب نمک و داخل کوزه
ص. 95-87
بشیر بهرامی
،
محمد علیزاده
*
،
حامد حسن زاده
چکیده
(4641 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1646 دریافت)
بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم و نیکل در برنج ایرانی و وارداتی مصرفی شهر تهران
ص. 104-97
پریسا زیارتی
*
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(7863 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4231 دریافت)
اثر فرآیند خشک کردن حرارتی روی شاخصهای شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس
ص. 116-105
مسعود هدایتی فرد
*
،
ابوالفضل فدوی
،
نجمه یوسف تبار میری
چکیده
(5765 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3311 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4660