You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر برنامه آموزشی مبتنی بر سازههای تئوری شناختی اجتماعی بر ارتقاء رفتارهای تغذیهای زنان باردار شهر تبریز سعید بشیریان، مطهره جلیلی، اکرم کریمی شاهنجرینی، علیرضا سلطانیان، مجید براتی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر بذر شنبلیله بر حجم باقیمانده معده و آسپیراسیون تنفسی در بیماران تحت تهویه مکانیکی اعظم زرقی
*، اکرم کوشکی، مجتبی راد، یاسر تبرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط بین الگوی غذایی و سندرم فرتوتی متوسط در سالمندان رویا اقمشه، امیرمنصور علوی نایینی
*، خدیجه میرزایی، میرسعید یکان نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
آیا کودکان به مصرف غذاهای تبلیغ شده علاقمندند؟ تحلیل محتوای پیامهای بازرگانی تلویزیون و ارزیابی رابطه یادآوری آنها با علایق غذایی دانشآموزان دبستانی شهر شیروان در سال 1394 معصومه حاجی زاده اوغاز، مریم امینی
*، افسون عبداللهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر منفرد و ترکیبی صمغهای هیدروکسیپروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط حمید توکلی پور، رضا شرافتی چالشتری
*، سعید متین فرد*
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ، تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، فعالیت آنتیاکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت سونا رسولیان، مهرناز امینی فر
*، لادن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوششدهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخشده عباسعلی ساری
*، سیده سحر میرمعینی، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر زیرواحدهای سنگین گلوتنین گندم بر برخی از ویژگیهای کیفی بیسکویت آرزو امیدوار، هاجر عباسی
*، مریم گل آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L) نوشین نوشیروانی
*، هادی فصیحی، الهام نورمحمدی، علی مرادی پیام
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص ضد میکروبی پدیوکوکوس استیلسی جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو مریم خشایی، علیرضا صادقی
*، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی پروتئین هیدرولیز شده با فعالیت آنتیاکسیدانی از امعاء و احشاء ماهی تن زردباله (Thunnus albacares) با آنزیم پروتامکس سمانه پزشک، مهدی اجاق
*، مسعود رضایی، بهاره شعبانپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگیهای پنیر سفید ایرانی کمچرب اصلاحشده با صمغ کتیرا گونه Astragalus Parrowianus فاطمه بغدادی، مهرناز امینی فر
*، مهدی فرهودی*، سعیده شجاعی علی آبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر غلظتهای مختلف ژل آلوئهورا بر ویژگیهای کیفی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک مسعود دزیانی، اصغر خسروشاهی اصل
*، شهین زمردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue