[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 12، شماره 3 - ( پاییز 1396 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML تأثیر برنامه آموزشی مبتنی بر سازه‌های تئوری شناختی اجتماعی بر ارتقاء رفتارهای تغذیه‌ای زنان باردار شهر تبریز ص. 1-10
[English Abstract] سعید بشیریان، مطهره جلیلی، اکرم کریمی شاهنجرینی، علیرضا سلطانیان، مجید براتی*
چکیده (3516 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1187 دریافت)  
XML اثر بذر شنبلیله بر حجم باقیمانده معده و آسپیراسیون تنفسی در بیماران تحت تهویه مکانیکی ص. 11-18
[English Abstract] اعظم زرقی*، اکرم کوشکی، مجتبی راد، یاسر تبرایی
چکیده (2180 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (777 دریافت)  
XML بررسی ارتباط بین الگوی غذایی و سندرم فرتوتی متوسط در سالمندان ص. 19-28
[English Abstract] رویا اقمشه، امیرمنصور علوی نایینی*، خدیجه میرزایی، میرسعید یکان نژاد
چکیده (2763 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (904 دریافت)  
XML آیا کودکان به مصرف غذاهای تبلیغ شده علاقمندند؟ تحلیل محتوای پیام‌های بازرگانی تلویزیون و ارزیابی رابطه یادآوری آنها با علایق غذایی دانش‌آموزان دبستانی شهر شیروان در سال 1394 ص. 29-38
[English Abstract] خانم معصومه حاجی زاده اوغاز، خانم مریم امینی*، خانم افسون عبداللهی
چکیده (2860 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (698 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML اثر منفرد و ترکیبی صمغ‌های هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط ص. 39-46
[English Abstract] حمید توکلی پور، رضا شرافتی چالشتری*، سعید متین فرد*
چکیده (3115 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (813 دریافت)  
XML بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ، تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت ص. 47-54
[English Abstract] سونا رسولیان، مهرناز امینی فر*، لادن رشیدی
چکیده (3336 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1341 دریافت)  
XML تأثیر پوشش‌دهی با ژل آلوئه ورا بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ‌شده ص. 55-64
[English Abstract] عباسعلی ساری*، سیده سحر میرمعینی، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده (4055 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1253 دریافت)  
XML تأثیر زیرواحدهای سنگین گلوتنین گندم بر برخی از ویژگی‌های کیفی بیسکویت ص. 65-76
[English Abstract] آرزو امیدوار، هاجر عباسی*، مریم گل آبادی
چکیده (2977 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (975 دریافت)  
XML بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L) ص. 77-88
[English Abstract] نوشین نوشیروانی*، هادی فصیحی، دکتر الهام نورمحمدی، علی مرادی پیام
چکیده (3338 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1143 دریافت)  
XML ارزیابی خواص ضد میکروبی پدیوکوکوس استیلسی جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو ص. 89-98
[English Abstract] مریم خشایی، علیرضا صادقی*، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده (2251 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (962 دریافت)  
XML بهینه‌سازی پروتئین هیدرولیز شده با فعالیت آنتی‌اکسیدانی از امعاء و احشاء ماهی تن زردباله (Thunnus albacares) با آنزیم پروتامکس ص. 99-108
[English Abstract] سمانه پزشک، سید مهدی اجاق*، مسعود رضایی، بهاره شعبانپور
چکیده (2938 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2003 دریافت)  
XML بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی کم‌چرب اصلاح‌شده با صمغ کتیرا گونه‌ Astragalus Parrowianus ص. 109-120
[English Abstract] فاطمه بغدادی، مهرناز امینی فر*، مهدی فرهودی*، سعیده شجاعی علی آبادی
چکیده (3105 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (897 دریافت)  
XML تأثیر غلظت‌های مختلف ژل آلوئه‌ورا بر ویژگی‌های کیفی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک ص. 121-128
[English Abstract] مسعود دزیانی، اصغر خسروشاهی اصل*، شهین زمردی
چکیده (3056 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1369 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 4256