[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 14، شماره 1 - ( بهار 1398 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
اثر تمرین هوازی و آدنوزین بر بیان SREBP-1C و گیرنده A1 کبدی در موشهای صحرایی تغذیه شده با غذای پرچرب
ص. 9-1
ابوالحسن هدایتی کتولی
،
محمدعلی آذربایجانی
*
،
عبدالعلی بنائی فر
،
سجاد ارشدی
چکیده
(4904 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1815 دریافت)
تأثیر یک دوره تمرین هوازی و مصرف سیاه دانه بر حافظهکاری زنان میانسال غیرفعال
ص. 18-11
ماندانا حیدری
،
جلال دهقانی زاده
*
چکیده
(3973 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1534 دریافت)
تأثیر 8 هفته تمرین تناوبی سرعتی همراه با مصرف عصاره زعفران بر میزان PGC-1α و SIRT3 عضلانی در موشهای سالمند نر
ص. 26-19
هما صدر ارهامی
،
مریم نورشاهی
*
،
خسرو ابراهیم
،
مصطفی موسوی مظفر
،
مهدی هدایتی
چکیده
(4424 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1714 دریافت)
ارتباط چاقی و اضافه وزن با هوشهیجانی و بهرههوشی دانشآموزان ۹-۱۲ ساله مناطق 1 و 19 شهر تهران
ص. 36-27
مرضیه فیض پور
،
آریو موحدی
،
سیدعلی کشاورز
،
شهریار اقتصادی
*
چکیده
(4777 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1473 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر تلقیح ترکیبات استخراجی توسط آب مادون بحرانی از پوست پسته جهت افزایش پایداری روغن سویا
ص. 46-37
مرتضی محمدی
،
محمد قربانی
*
،
عادل بیگ بابایی
،
سمیرا یگانه زاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(4245 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1293 دریافت)
تولید نوشیدنی پروبیوتیک غلهای بهینهشده به روش سطح پاسخ و بررسی ویژگیهای آن
ص. 56-47
مهدی دسترس
،
مارال سلطان زاده
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
چکیده
(4331 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1432 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش دهنده کم چرب سین بیوتیک جهت استفاده در صنعت میانوعده غذایی حجیم
ص. 66-57
الناز میلانی
*
،
ندا هاشمی
،
غلامعلی گلی موحد
،
مجید هاشمی
چکیده
(4962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1568 دریافت)
ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج شده از آزولا فیلیکوئیدس (Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش حلال آلی
ص. 76-67
مینا سیف زاده
*
چکیده
(4149 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1813 دریافت)
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شدهی دانه شنبلیله با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 88-77
شیما کاوه
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
سید مهدی جعفری
،
خشایار سرابندی
چکیده
(4166 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1501 دریافت)
شناسایی و تجزیه تحلیل مهاجرت آمینهای آروماتیک نوع اول از بستهبندیهای انعطافپذیر مواد غذایی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC )
ص. 98-89
مرتضی شهرستانی
،
شهرام شعیبی
*
،
محمد صابر تهرانی
،
پرویز آبرومند آذر
،
سید واقف حسین
چکیده
(4711 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1968 دریافت)
بررسی ترکیبات پلی فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آب انار رقم پوست سیاه ساوه (Punica granatum)
ص. 108-99
ثنا حسینی
،
لادن رشیدی
*
،
مسعود هماپور
چکیده
(5653 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2661 دریافت)
تأثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و محتوای آکریلآمید بیسکویت
ص. 117-109
صنم اعظمی
،
لیلا روفه گری نژاد
*
چکیده
(5268 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1710 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4722