[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 15، شماره 1 - ( بهار 1399 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML اثر 12 هفته بادی بامپ و مصرف ترکیب عسل و دارچین بر رزیستین، ویسفاتین و مقاومت به انسولین کودکان دارای اضافه وزن ص. 10-1
[English Abstract] طاهره دهقان ، بهرام عابدی*
چکیده (3405 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1297 دریافت)  
XML ارتباط بین رفاه اجتماعی، امنیت و تنوع غذایی خانوارهای مهاجر افغان در مناطق جنوب استان تهران ص. 24-11
[English Abstract] محمدرضا پاکروان چروده* ، فاطمه محمدی نصرآبادی
چکیده (3212 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1142 دریافت)  
XML اثر محافظتی تمرین هوازی همراه با مصرف سیر بر لیپوکالین-2 و IL-1ß در زنان چاق مبتلا به فشار خون بالا ص. 34-25
[English Abstract] سیده لیلا خاتمی ساروی ، احمد عبدی* ، علیرضا براری
چکیده (2412 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1064 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بهینه‌یابی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات هستۀ پرتقال توسط آنزیم پپسین ص. 48-35
[English Abstract] نرگس مظلومی* ، علیرضا صادقی ماهونک ، محمد قربانی ، غلامرضا هوشمند ، فیدل تولدرا
چکیده (3501 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1953 دریافت)  
XML تعیین غلظت آمین های آروماتیک حلقوی در گوشت های حرارت دیده با استفاده از روش مؤثر استخراج با ماکروویو و ریزاستخراج همراه با دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا ص. 58-49
[English Abstract] فاطمه برزگر ، نرگس امیدی ، مرضیه کمانکش ، عبدالرضا محمدی*
چکیده (3367 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1050 دریافت)  
XML کاهش جذب روغن قطعات بادمجان طی فرآیند سرخ کردن با پیش تیمار آب‌گیری اسمزی ص. 70-59
[English Abstract] اکبر جوکار* ، آزاده پارسایی ، ندا مفتون آزاد
چکیده (3350 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1130 دریافت)  
XML تأثیر زمان فراصوت و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل بالا استخراج شده از میوه "به" ص. 82-71
[English Abstract] مهسا امان پور ، نارملا آصفی*
چکیده (2775 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1061 دریافت)  
XML بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس ص. 92-83
[English Abstract] بهروز عزیزیان دهکردی ، نفیسه زمین دار* ، زهرا قربانی ، لیلا مصفی
چکیده (2826 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1108 دریافت)  
XML تأثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله- گندم ص. 102-93
[English Abstract] زهرا شیخ الاسلامی* ، مهدی کریمی ، تکتم هجرانی
چکیده (2487 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1088 دریافت)  
XML بررسی تأثیر استفاده از پلاسمای سرد بر ویژگی‌های سطحی و فیزیکوشیمیایی فیلم ترکیبی کیتوزان نشاسته ص. 111-103
[English Abstract] ژیان شیخی ، مهدی فرهودی ، سمیرا بیک زاده ، فاطمه کاظمیان بازکیائی ، سعیده شجاعی علی آبادی* ، لیلا میرمقتدایی*
چکیده (3909 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1346 دریافت)  
XML تعیین غیرتخریبی بازهای ازته فرار کل (TVB-N) توسط تصاویر ابرطیفی در ماهی گوازیوم دم‌رشته‌ای (Nemipterus japonicus) ص. 122-113
[English Abstract] سارا خشنودی نیا ، مرضیه موسوی نسب*
چکیده (2924 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1528 دریافت)  
XML اثرات عصاره جلبک Padina australis بر فساد اکسایشی چربی در ماهی هامور معمولی طی نگهداری در یخچال ص. 131-123
[English Abstract] سراج بیتا* ، لحاک برزگر
چکیده (2592 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (845 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4660