[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 15، شماره 2 - ( تابستان 1399 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
بررسی اثر مصرف روغن کانولای غنی شده با ویتامین دی بر وضعیت ویتامین دی و چربیهای خون در بزرگسالان سالم: مطالعه کارآزمایی بالینی دو سوکور
ص. 10-1
نگار قاسمی فرد
،
نسرین نسیمی
،
زهرا حسن زاده رستمی
،
اعظم عباسی
،
شیوا فقیه
*
چکیده
(2349 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(974 دریافت)
اثرات محافظتی تمرین هوازی و مصرف کروسین بر استرس اکسیداتیو ناشی از دوکسوروبیسین در بافت قلب موش های صحرایی نر
ص. 20-11
حکمت شکرریز
،
محمد گله داری
*
،
لعیا سادات خرسندی
،
مسعود نیکبخت
چکیده
(2119 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(962 دریافت)
ارتباط برخی دریافتهای غذایی، شاخصهای تنسنجی و مقاومت به انسولین با بیان نسبی ژن P53 در بافت چربی زیرجلدی و احشایی افراد چاق و غیرچاق
ص. 32-21
معصومه حاجی زاده اوغاز
،
گلنوش کدخدا
،
مریم زرکش
،
نیما حسین زاده
،
اتوسا سعیدپور
*
،
مهدی هدایتی*
چکیده
(2184 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1248 دریافت)
مقایسه اثر مکمل روزانه 1000 و ماهانه 50000 واحدی ویتامین D بر سطح 25-هیدروکسی ویتامین D سرم دانشجویان، کارآزمایی بالینی تصادفی سه سوکور
ص. 43-33
علی کهن مو
،
سارا رنجبر
،
فائزه قنبری
،
دریا خسروی نیا
،
معصومه اخلاقی
*
چکیده
(103425 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2384 دریافت)
مقایسه تأثیر12 هفته تمرین تناوبی هوازی با و بدون مکملسازی رازیانه بر شاخص های سندروم متابولیک و متابولیت های استروژن در زنان یائسه چاق
ص. 54-45
افسانه شاکرین
،
عباسعلی گایینی
*
،
سیروس چوبینه
چکیده
(1933 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(987 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
بهینه سازی فرمولاسیون گز رژیمی غنی شده با قند استویا و قارچ گانودرما لوسیدوم به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 69-55
محمد گلی
*
،
زهرا محمدی برکانی
چکیده
(2036 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1298 دریافت)
بررسی ویژگی فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزومهای بارگیری شده با پروتئین هیدرولیز شده دانه کینوآ
ص. 82-71
یوسف صادقیان امین
،
علی رضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
،
حمید رضا جوشقانی
چکیده
(2776 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1682 دریافت)
تولید کیک اسفنجی حاوی پودر سیاهدانه و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن طی نگهداری
ص. 93-83
مهدیه کوهی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
*
،
مهدی قره خانی
چکیده
(2483 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1588 دریافت)
صحهگذاری میزان کمی گوشت قرمز ادعا شده در برچسب انواع کباب لقمه صنعتی با استفاده از آنالیز دادههای طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز با روشهای کمومتریکس
ص. 100-95
معصومه غضنفری
،
عباسعلی مطلبی
*
،
هدایت حسینی
،
نوردهر رکنی
چکیده
(1882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(912 دریافت)
تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تأثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکوشیمیایی محصول
ص. 112-101
رضا کمالی
،
سعید داداشی
*
،
جلال دهقاننیا
،
حسین غفاری
چکیده
(2399 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1081 دریافت)
شناسایی ترکیبات اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.) و بررسی اثر آن بر روی برخی از پاتوژنهای غذایی، باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای O157:H7 و سالمونلا تیفی موریوم، در شرایط آزمایشگاهی
ص. 120-113
بهرام فتحی آچاچلوئی
*
،
نیما بابلانی مقدم
،
یونس زاهدی
چکیده
(2260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(971 دریافت)
تولید نانوکپسول حاوی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و بررسی اثر عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره بر ویژگیهای میکروبی کالباس طی دوره نگهداری
ص. 130-121
محبوبه سرابی جماب
*
،
منا کاوه
،
معصومه مدرس
،
آرام بستان
چکیده
(2366 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1054 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4645