You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر تنظیم کاهشی کروسین بر پروفایل آنتیاکسیدانی آنزیماتیک در سلولهای C2C12 فریناز حسینی بالام، غزاله شیمی، حمید زند، آرمان قربانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پودر میوه سنجد بر شاخص گلیسمی و شاخص سیری بیسکویت بدون قند جمانه حیدری، فریده شیشه بر
*، مسعود ویسی، امل ساکی مالحی، بیژن حلی، مهدی شیری نسب
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مصرف شیره انگور بر خستگی و کیفیت خواب در زنان مبتلا به سرطان پستان تحت پرتودرمانی-کارآزمایی بالینی کنترل شده-مقاله پایلوت زهرا نظری، زینب آلبوغبیش، احسان حجازی
*، زهرا شیخی مبارکه، افشین رخشا، محمد هوشیاری، علیرضا بهرامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی روایی و پایایی پرسشنامه رفتارهای مرتبط با سلامت و ارتباط آن با وضعیت اضافه وزن و چاقی در سالمندان ساکن جامعه غرب استان غرب مازندران در سال 1399 زینب گلیج، فاطمه غفاری، رضا قدیمی، عباس شمسعلی نیا
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی وضعیت مصرف غذاهای آماده و عوامل تعیین کننده آن در جامعه ی ایرانی، در دوران شیوع کووید-19 ندا عزالدین، ناصر کلانتری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
شیوع زبان جغرافیایی و ارتباط آن با حساسیت غذایی و سابقه خانوادگی در بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی سمنان (سال 98-1397) مریم جلیلی صدرآباد، ابراهیم نورمحمدی، راهب قربانی، محدثه داوری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه رفتار فیزیکیشیمیایی و رئولوژیکی اولئوژل هیبریدی برپایۀ مونوآسیلگلیسرول و کربوکسی متیل سلولز مهدی نادری، امان محمد ضیائی فر
*، لادن رشیدی*، سید مهدی جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر استفاده از پاشش آبلیمو و پرتو UV-B به عنوان پیش فرآیند بر ویژگی های کیفی برش های کیوی خشک شده با هوای داغ امید هدایتی دزفولی، محمد حجتی
*، محمد نوشاد، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نوع آغازگر و سطح جایگزینی آرد جو بر ویژگی های تغذیه ای کشک زرد پیام حمیدی، محمد علی نجفی
*، محمود توکلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- بتا-گلوکان، حاوی اینولین و بررسی ویژگیهای مکانیکی، بازدارندگی و ساختاری آن سحر سیدزاده هاشمی، وحید مفید، سیده مرضیه حسینی، رضا محمدی، امیر محمد مرتضویان*، سعیده شجاعی علی آبادی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از زرشک بی دانه و ریزپوشانی عصاره آن به روش الحاق ترکیبی با استفاده از ژلاتین/ کتیرا (Astragalus rahensis) مریم کشتکاران، مریم میزانی
*، محمد علی ابراهیم زاده موسوی، محمد امین محمدی فر، رضا عزیزی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی بر درجه هیدرولیز و فعالیت ضداکسیدانی پروتئین سر کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) علی لرزانی، لاله رومیانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue