[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر تنظیم کاهشی کروسین بر پروفایل آنتی‌اکسیدانی آنزیماتیک در سلول‌های C2C12
فریناز حسینی بالام، غزاله شیمی، حمید زند، آرمان قربانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر میوه سنجد بر شاخص گلیسمی و شاخص سیری بیسکویت بدون قند
جمانه حیدری، فریده شیشه بر *، مسعود ویسی، امل ساکی مالحی، بیژن حلی، مهدی شیری نسب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصرف شیره انگور بر خستگی و کیفیت خواب در زنان مبتلا به سرطان پستان تحت پرتودرمانی-کارآزمایی بالینی کنترل شده-مقاله پایلوت
زهرا نظری، زینب آلبوغبیش، احسان حجازی *، زهرا شیخی مبارکه، افشین رخشا، محمد هوشیاری، علیرضا بهرامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی روایی و پایایی پرسشنامه رفتارهای مرتبط با سلامت و ارتباط آن با وضعیت اضافه وزن و چاقی در سالمندان ساکن جامعه غرب استان غرب مازندران در سال 1399
زینب گلیج، فاطمه غفاری، رضا قدیمی، عباس شمسعلی نیا *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی وضعیت مصرف غذاهای آماده و عوامل تعیین کننده آن در جامعه ی ایرانی، در دوران شیوع کووید-19
ندا عزالدین، ناصر کلانتری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شیوع زبان جغرافیایی و ارتباط آن با حساسیت غذایی و سابقه خانوادگی در بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی سمنان (سال 98-1397)
مریم جلیلی صدرآباد، ابراهیم نورمحمدی، راهب قربانی، محدثه داوری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه رفتار فیزیکی‌شیمیایی و رئولوژیکی اولئوژل هیبریدی برپایۀ مونوآسیل‌گلیسرول و کربوکسی متیل سلولز
مهدی نادری، امان محمد ضیائی فر *، لادن رشیدی*، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر استفاده از پاشش آبلیمو و پرتو UV-B به عنوان پیش فرآیند بر ویژگی های کیفی برش های کیوی خشک شده با هوای داغ
امید هدایتی دزفولی، محمد حجتی *، محمد نوشاد، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نوع آغازگر و سطح جایگزینی آرد جو بر ویژگی های تغذیه ای کشک زرد
پیام حمیدی، محمد علی نجفی *، محمود توکلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- بتا-گلوکان، حاوی اینولین و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، بازدارندگی و ساختاری آن
سحر سیدزاده هاشمی، وحید مفید، سیده مرضیه حسینی، رضا محمدی، امیر محمد مرتضویان*، سعیده شجاعی علی آبادی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از زرشک بی دانه و ریزپوشانی عصاره آن به روش الحاق ترکیبی با استفاده از ژلاتین/ کتیرا (Astragalus rahensis)
مریم کشتکاران، مریم میزانی *، محمد علی ابراهیم زاده موسوی، محمد امین محمدی فر، رضا عزیزی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی بر درجه هیدرولیز و فعالیت ضد‌اکسیدانی پروتئین سر کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)
علی لرزانی، لاله رومیانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.02 seconds with 0 queries by