[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر ویتامینC بر حافظه فضایی و پراکسیداسیون لیپیدی هیپوکامپ موش های صحرایی مسموم با کراک کوکائین
حمیرا حاتمی نعمتی، حاتم احمدی *، ابوالفضل الماسی، سمیه حاتمی نعمتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر آموزش تغذیه از طریق واتساپ بر قند خون، پروفایل چربی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به دیابت نوع دو
اکرم همتی پور، شهرام مولوی نژاد *، حاجیه شهبازیان، اسعد شهرانی، مریم پارسانهاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شبیه سازی اثرات افزایش قیمت لبنیات بر رفتار مصرفی گروه های مختلف درآمدی: رویکرد مدلسازی مبتنی برعامل
حسین راغفر *، کبری سنگری مهذب، زینب واعظ مهدوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی دریافت‌های غذایی، فراسنجهای خونی و وضعیت تغذیه کودکان و نوجوانان مبتلا به فنیل‌کتونوری
مینا احمدزاده، گلبن سهراب *، محمدرضا علائی، بهزاد محمدپور اهرنجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط ناامنی غذایی با پولیپ‌های کولورکتال در افراد بالای 50 سال شهر اصفهان
الهام عشوریون، احمدرضا درستی مطلق *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی و روان سنجی ابزار سنجش تعیین کننده‌های مصرف و ترجیحات بزرگسالان درباره لبنیات فراسودمند
مرجان باژن، ناصر کلانتری، نسترن کشاورز محمدی *، حمید علوی مجد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و ارزیابی نانو کمپلکس پروتئین-کورکومین با استفاده از پیوند دهنده عرضی خوراکی
نرگس شاهقلیان *، قدیر رجب زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر پارامترهای کریستالیزاسیون بر خواص رئولوژیکی شورتنینگ های تولید‌شده بر پایه اینتراستریفیکاسیون
مهناز عاملی، لیلا روفه‌گری نژاد، عزیز الله زرگران *، فرید زایری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش استخراج فاز جامد پخشی ترکیب‌شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای اندازه‌گیری برخی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی گازی با آشکارساز نیتروژن-فسفر
بهناز لیموئی خسروشاهی، الناز مرزی خسروشاهی، محمدرضا افشارمقدم، جلیل خندقی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضد میکروبی بره‌موم منطقه طالقان بر برخی از باکتری‌های بیماریزای غذازاد
نسیم علمائیان، ولی اله کوهدار *، هدایت حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر کاربرد میدان الکتریکی ولتاژ بالا طی نگهداری بر کیفیت میوه انار (L.unica granatum)
سولماز عالی پور، ناصر همدمی *، محسن دلوی اصفهان، سعیده فلاح-جوشقانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پایش مقادیر قند و چربی در بستنی های شیری صنعتی عرضه شده در تهران
مهرداد محمدی، محسن امینی، علیرضا کرد باقری، عقیل دست باز مجرد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by