[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارتباط نوع گوشت مصرفی و ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس: یک مطالعه مرور سیستماتیک و متاانالیز مطالعات مورد شاهدی
الهام ناوی پور، عقیل کیخسروی، زهرا برابادی، محبوبه نعمت شاهی *، محمد نعمت شاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصرف ال سیترولین بر شاخص‌های استرس اکسایشی پس از فعالیت شدید در افراد دارای فشار خون بالا
نگین سادات تقریری، مینو باسامی *، بختیار ترتیبیان، فاطمه مهدیه نجف آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امتیاز تنوع غذایی سالمندان ساکن شهر تهران و عوامل جمعیت شناختی و اجتماعی- اقتصادی مرتبط با آن در سا‌ل‌های 1396 و 1400: یک مطالعه طولی
مهشید رضائی، حسن عینی زیناب، نسرین امیدوار، سمانه جعفری پور، آرزو رضازاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعدیل و توسعه شیوه نامه تحلیل محتوای آگهی‌های تبلیغاتی محصولات غذایی در رسانه های جمعی و محیط اطراف مدارس در ایران
مریم امینی، مینا باباشاهی *، دلارام قدسی، شیوا فقیه، علی صبوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر جایگزینی آرد سوخاری و کنجاله سویا با آرد تف ) Eragrostis tef) بر ویژگی‌های فیزیکی -شیمیایی و حسی همبرگر معمولی (30 درصد گوشت)
زهره حسنی، هدایت حسینی، سعیده شجاعی علی آبادی *، مریم مصلحی شاد*
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید الیاف پروتئین-پلی‌ساکارید حاوی اسید چرب امگا-3 به روش الکتروریسی و تعیین شرایط بهینه فرایند با استفاده از روش سطح پاسخ
بهناز بنائی فر، هاجر عباسی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آنالیز همزمان باقیمانده ی متابولیت های حاصل از تجزیه دی تیوکاربامات ها در غلات با استفاده از دستگاه کروماتوکرافی مایع همراه با طیف سنجی جرمی متوالی
مهدی علمی، سهیل اسکندری، مریم امیراحمدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا
سحر جمالی، محمدرضا پژوهی الموتی *، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر استفاده از متیل سلولز و کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ناگت مرغ
بهاره ملکی معیری، مریم میزانی، مهدیه رئوفی صوفیانی اصل، زهرا ثقفی، عزیزاله زرگران *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش میکرو استخراج مایع-مایع پخشی کنترل شده با دما با استفاده از مایعات یونی در اندازه‌گیری باقیمانده‌های آموکسی‌سیلین، کلوگزاسیلین و اریترومایسین در نمونه‌های شیر گاو با استفاده از کروماتوگرافی‌مایع با کارائی بالا
محمدرضا افشار مقدم، جلیل خندقی، صمد وجدی حکم آباد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 0 queries by