Journal archive for Google Scholar Robot!

Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران



Volume 4, Number 3 (2009-12)


Reduction of cholesterol in butter oil by using soybean lecithin
کاهش کلسترول روغن کره با استفاده از لسیتین سویا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Validity of energy intake reporting and its association with dietary patterns among 18-45-year old women in Tehran, Iran
تعیین اعتبار گزارش‌دهی مصرف انرژی و رابطه آن با الگوهای غذایی در زنان 18 تا 45 ساله شهر تهران
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Therapeutic effects of isolated soy protein in rats with acute liver failure
اثر درمانی دریافت پروتئین ایزوله سویا در موش‌های دچار نارسایی حاد کبدی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of addition of plasticizers on mechanical and physicochemical properties of edible methylcellulose films
اثرات افزودن مواد پلاستی‌سایزر بر برخی ویژگی‌های مکانیکی و شیمی فیزیکی فیلم متیل سلولز خوراکی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Prevalence of stunting-cum-overweight and its association with socio-demographic characteristics of parents in school-age children in Khoy City, Iran
شیوع "کوتاه‌قدی همراه با اضافه وزن" و ارتباط آن با ویژگی‌های اجتماعی- جمعیتی والدین در کودکان دبستانی شهر خوی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of L-carnitine supplement on plasma coagulation and anticoagulation factors in hemodialysis patients
اثرات مکمل L- کارنیتین بر غلظت فاکتورهای انعقادی و ضد انعقادی پلاسما در بیماران همودیالیزی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of Lactobacillus acidophilus La-5 on microbiological characteristics, sensory attributes and phase separation of Iranian Doogh drink during refrigerated storage
تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگی‌های میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effects of omega-3 plus vitamin E and vitamin C plus zinc supplementations on plasma lipids and lipoprotein profile in postmenopausal women with type 2 diabetes
اثرات مکمل‌یاری با اسیدهای چرب امگا-3 توأم با ویتامین E و "روی" توأم با ویتامین C بر لیپیدها و لیپوپروتئین‌های سرم در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع 2
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles