Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 10, Number 2 (2015-6)
The Effect of Garlic Supplementation on Aerobic Performance in Non-athlete Men
تأثیر مصرف مکمل سیر بر عملکرد هوازی مردان غیر ورزشکار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Hypo-caloric Ddiet and Dietary Composition on Reproductive and Metabolic Disorders in Women with Polycystic Ovary Syndrome: A Review of Studies
اثرات رژیم غذایی کم انرژی و ترکیب رژیم غذایی بر اختلالات تولیدمثلی و متابولیکی در افراد مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک : مروری ساده بر مطالعات
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Physicochemical, Rheological, Microbial and Sensory Properties of Canned Date
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی کمپوت خرما
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Ferulic Acid and Grape Seed Extract Treatment with Sodium Metabisulfite on the Sensory and Chemical Quality of Whiteleg Shrimp (Litopenaeus vannamei) during Storage Period
مقایسه تأثیر فرولیک اسید و عصاره دانه انگور با متابی سولفیت سدیم روی کیفیت حسی و شیمیایی میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) پا سفید غربی طی نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Lab Scale Production of Fermented Dairy Beverage Containing Vitamin B12 in Fed Batch System
تولید ویتامین ب12 در نوشیدنی لبنی تخمیری به روش ناپیوسته خوراکدهیشده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Survey of Amitraz Residue in Some Honey Samples by Microextraction Method and Optimization Using an Experimental Design
پایش باقیمانده سم آمیتراز در برخی از نمونههای عسل به روش ریز استخراج و بهینه سازی به روش طراحی آزمایش
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Impact of Pre-cooling and Pre-fermentation on Frozen Sangak Dough and Its Bread
اثر پیش سرد کردن و پیش تخمیر بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on the Biochemical, Microbiological and Sensory Characteristics of Synbiotic Chocolate Milk
بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی، میکروبیولوژی و حسی شیرکاکائوی سینبیوتیک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Combined Effect of Vitamins E and C Supplementation on the Lipid Profiles of Elderly Residents in Isfahan
بررسی اثر مکمل یاریتوأم ویتامینهای E و C بر پارامترهای چربی خون در سالمندان ساکن شهر اصفهان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Association between Dietary Diversity and Acne Vulgaris among Girls Aged 13-18 of Tehran
بررسی ارتباط تنوع غذایی با آکنه ولگاریس در دختران 18-13 سال تهرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Whey Protein & Creatine Supplementation on the Fitness Indicators, Velocity and Muscle Hypertrophy of Untrained Men over a Period of Resistance Training
تأثیر مکملهای پروتئین وی و کراتین بر شاخصهای آمادگی جسمانی، سرعت و هیپرتروفی عضلانی در مردان تمرین نکرده طی یک دوره تمرین مقاومتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Designing and Testing a Model of Thin Internalization, Self-objectification and Body Dissatisfaction as Precedents of Eating Disorder Risk in Female University Students
طراحی و آزمون مدلی از متغیرهای درونیسازی لاغری، خودشیءانگاری و نارضایتی بدنی به عنوان پیشآیندهای خطر اختلالات خوردن در دختران دانشجو
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Creatine Supplementation on Learning, Memory and Apoptosis after Amyloid Beta Injection in Male Wistar Rats
بررسی تأثیر مکملیاری با کراتین بر حافظه، یادگیری و آپوپتوز بعد از تزریق بتاآمیلوئید در موشهای صحرایی نر ویستار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles