Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 11, Number 3 (2016-9)
Effect of Amaranth (Amaranthus hypochondriacus) seed flour as a Soya protein and bread crumbs on physicochemical and sensory properties of a typical meat hamburger
تأثیر آرد دانه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus) به عنوان جایگزین پروتئین سویا و آرد سوخاری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر معمولی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production and Investigating the Properties of Low Density Polyethylene (LDPE) Films Incorporating Nanoclays Modified with Copper Nanoparticles
تولید و بررسی ویژگیهای فیلم پلیاتیلنی با دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات مس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of Multilayer Encapsulation by Method of External Gelation on the Survival of Probiotic Bacteria Undergoing Orange Juice Pasteurization
بررسی اثر ریزپوشانی چند لایهای به روش ژلاتیناسیون خارجی بر بقاء باکتری پروبیوتیک طی پاستوریزاسیون آب پرتقال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Silver Nanofilms based on Titaniom Dioxide on the Shelf-life of Rainbow Trout Fillet (Oncorhynchus mykiss)
بررسی اثر پوششهای بستهبندی نانو نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of the Effect of Organic and Inorganic Nano Fillers on the Mechanical and Barrier Properties of Whey Protein Isolate Bionanocomposite Films
مقایسه تأثیر نانوپرکنندههای آلی و معدنی بر خواص مکانیکی و ممانعتی فیلم نانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آبپنیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effects of replacement of glucose and sucrose with sorbitol and fructose in osmotic dehydration of coated Shahroodi grape
اثرات جایگزینی قندهای گلوکز و ساکارز با قندهای سوربیتول و فروکتوز در آبگیری اسمزی انگور شاهرودی پوشش داده شده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on the Biochemical and Microbiological Characteristics of Several Probiotic Strains in Non-Alcoholic Beer during Storage Period
بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی و میکروبیولوژیک سویههای مختلف پروبیوتیک در نوشیدنی مالت طی دوره نگهداری یخچالی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Relationship between Food Insecurity and Adjustment of High School Students: Case-Control Study
بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی با شاخص سازگاری نوجوانان دبیرستانی شهرستان بابلسر در سال 1394: مطالعهی مورد-شاهد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Are Vitamin D Receptor Gene Polymorphisms Associated with Metabolic Syndrome and Type 2 Diabetes? Results of a Case-control Study
آیا بین پلیمورفیسمهای ژن گیرنده ویتامین D با ابتلا به سندرم متابولیک و دیابت نوع دو ارتباطی وجود دارد؟ نتایج یک مطالعه مورد-شاهدی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effects of 8 Weeks of Vitamin C Intake and Regular Aerobic Exercise on Serum Brain-Derived Neurotrophic Factor and Insulin-like Growth Factor-1 Levels in Obese Girls
اثر هشت هفتهای مصرف ویتامین C و تمرین هوازی منظم بر سطوح سرمی فاکتور نروتروفیک مشتق از مغز و فاکتور رشد شبه انسولینی-1 در دختران چاق
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Saffron (Crocus Sativus L.) Hydro-alcoholic Extract on Mild to Moderate Mixed Depression-Anxiety Treatment in Type 2 Diabetes: A Triple-blind Randomized Placebo-controlled Clinical Trial
اثر عصاره هیدرو الکلی زعفران (Crocus sativus L.) در درمان افسردگی – اضطراب خفیف تا متوسط توأم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده سه سوکور
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Association between Dietary Acid Load and Cardiovascular Disease Risk among Diabetic Nephropathy Patients
ارتباط بین بار اسیدی رژیم غذایی و خطر بیماریهای قلبی عروقی در بین بیماران نفروپاتی دیابتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles