Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 13, Number 3 (2018-9)
Production of Dairy Dessert Based on Formulation of Date Syrup, Corn Starch and Gelatin Using Response Surface Methodology (RSM)
تولید دسر شیری بر پایهی فرمولاسیون عسل خرما، نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Response Surface Optimization of Combination Drying (Osmotic-Hot Air Drying) of Apple Fruit Slices
بهینه سازی خشک کردن ترکیبی (اسمز- هوای داغ) برگههای سیب درختی با استفاده از روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of Lead, Cadmium, Iron and Zinc Contents in the Meat Products Supplied in Tehran
اندازهگیری فلزات سرب، کادمیوم، آهن و روی در فرآوردههای گوشتی عرضه شده در شهر تهران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of Khorramabad Olive Leaf Extract Extraction and Investigating the Physical Properties of Nano-Structured Lipid Carriers Containing it
بهینهسازی استخراج عصاره برگ زیتون واریته خرمآبادی و بررسی ویژگیهای فیزیکی نانوحاملهای لیپیدی حاوی آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Response Surface Optimization of the Oil Absorption and Sensory Attributes of Fried Carrot Chips Under the Effect of Aleo Vera Gel concentration, Frying Time and Temperature
بهینهسازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخشده با استفاده از روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Identification of Aflatoxin M1 in Several Brands of Mozzarella Cheese Produced in Iran
شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of the clarification Process of Celery Juice by Response Surface Methodology (RSM) and Investigation of the Quality Properties of Produced Product
بهینهیابی فرآیند شفافسازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production of Synbiotic Malt Beverage Using Inulin and Different Probiotic Strains of Lactobacillus Bacteria
تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Exploring the Facilitating Factors Affecting Functional Dairy Products' Consumption from the View Point of Stakeholders: A Study Based on Social Marketing Theory
تبیین تسهیل کنندههای مصرف لبنیات فراسودمند از دیدگاه ذینفعان: یک مطالعه مبتنی بر نظریه بازاریابی اجتماعی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Virgin Olive Oil With and Without Aerobic Training on the Selective Indicators of Cardiovascular Diseases in Women
تأثیر روغن زیتون با و بدون فعالیت هوازی بر تعدادی از فاکتورهای پیشگوییکننده بیماریهای قلبی- عروقی در زنان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Relationship of Cardiorespiratory Fitness, Body Composition and Ddiet Composition with Plasma Levels of IL-18 in Overweight/Obese People
ارتباط آمادگی قلبی تنفسی، ترکیب بدن و ترکیب رژیم غذایی با سطوح اینترلوکین-18 پلاسما در افراد دارای اضافه وزن و چاق
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Combination of Curcumin and Swimming Training Enhances Mitochondrial Biogenesis in the Hippocampal Tissue After Binge Ethanol Drinking in Male Rats
ترکیب مصرف کورکومین و تمرین شنا بیوژنز میتوکندریایی را پس از مصرف افراطی اتانول در بافت هیپوکامپ رتهای نر افزایش میدهد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles