[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) ::
جلد 7 شماره 5 صفحات 650-643 برگشت به فهرست نسخه ها
به کارگیری متد داده کاوی به منظور افزایش میزان ایمنی فراورده‌های غذایی دامی
سامان سیادتی ، محمد جعفر تارخ ، مریم سلیمانی*
چکیده:   (7118 مشاهده)
افزایش نگرانی در جامعه در مورد سلامت محصولات غذایی، اهمیت توجه و بررسی عوامل مؤثر مانند تولید غذا، سلامت دام، ایمنی غذا و ردیابی محصولات غذایی را بیش از پیش نشان می‌دهد. جمع آوری، تحلیل و تفسیر اطلاعات نقش حیاتی در اجرای کنترل‌های ایمنی غذایی، سلامت دام، بهداشت عمومی و محیطی دارد. داده کاوی (Data Mining) که از آن به عنوان استخراج دانش از پایگاه‌های داده (KDD: Knowledge Discovering in Databases) نیز یاد می‌شود، یکی از مهم‌ترین روش‌های تحلیلی برای شناسایی روابط میان عناصر گوناگون اطلاعات جمع آوری شده به منظور کشف دانش مفید و پشتیبانی سیستم‌های تصمیم‌گیری استراتژیک و توسعه پایدار در صنایع دامی ، غذایی و بهداشتی می‌باشد. مدل سازی ریاضی، تجزیه و تحلیل کمی داده‌ها و الگوریتم‌های جدید می‌تواند موجب شناسایی ارتباط‌های جدید میان داده‌های مختلف گردد که به نوبه خود به مزیت رقابتی منجر می‌گردد. تکنولوژی انبار داده (Data Warehose) می‌تواند برای تجزیه و تحلیل چند بعدی مجموعه داده‌ها (Dataset) به منظور ایجاد یک ابزار مهم تصمیم‌گیری مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این، استفاده از روش‌های پیش بینی می‌تواند به عنوان یک منبع مزیت رقابتی در محیط کسب و کار کنونی محسوب گردد. واژگان کلیدی: داده کاوی، استخراج دانش، پایگاه داده، مدیریت داده، صنایع دامی
واژه‌های کلیدی: داده کاوی، استخراج دانش، پایگاه داده، مدیریت داده، صنایع دامی
متن کامل [PDF 237 kb]   (3547 دریافت)    
نوع مقاله: مروري | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1391/12/24 | پذیرش: 1392/8/28 | انتشار: 1392/8/28
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Siadati S, Tarokh M, Soleimani M. Applying data mining methods to enhance the safety of animal food product. Iranian J Nutr Sci Food Technol 2013; 7 (5) :643-650
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1069-fa.html

سیادتی سامان، تارخ محمد جعفر، سلیمانی مریم. به کارگیری متد داده کاوی به منظور افزایش میزان ایمنی فراورده‌های غذایی دامی. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391; 7 (5) :643-650

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1069-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645