|
 |
|
علوم تغذیه |
 |
تأثیر دانه بزرک بر آنزیمهای کبدی و میزان استئاتوز و فیبروز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترلدار |
ص. ۱۲-۱ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
زهرا یاری ، مهران رحیملو ، حسین پوستچی ، ناصر ابراهیمی دریانی ، آزیتا حکمت دوست*  |
|
چکیده
(۱۰۴۰۵ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۳۴۸۳ دریافت)
|
 |
بررسی عوامل مؤثر بر ناامنی غذایی در شهر تهران در سال 1390 با استفاده از مدلهای آماری چند سطحی |
ص. ۲۰-۱۳ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
مریم محمدی ، محمدرضا اشراقیان* ، احمدرضا درستی ، محسن اسدی لاری ، محمد علی منصورنیا ، سارا احسنی نسب  |
|
چکیده
(۶۱۲۳ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۲۵۹۰ دریافت)
|
 |
برهمکنش بهبود وضعیت ویتامین D و پلیمورفیسم VDR FokI بر تنش اکسیداتیو در افراد دیابتی نوع دوم: کارآزمــایی بــالینی تصــادفی شاهددار |
ص. ۳۲-۲۱ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
پونه دولو ، سکینه شب بیدار ، تیرنگ نیستانی* ، ابوالقاسم جزایری  |
|
چکیده
(۶۰۴۱ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۳۰۴۱ دریافت)
|
 |
تأثیر هشت هفته تمرین هوازی به همراه مکمل دهی چای سبز بر سطوح سرمی گالانین و پروفایل چربی خون زنان چاق غیر ورزشکار |
ص. ۴۰-۳۳ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
مهرداد فتحی* ، سمیه خیرابادی ، محسن دهباشی ، بهاره کتابدار  |
|
چکیده
(۸۲۸۲ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۴۴۲۹ دریافت)
|
 |
بررسی ارتباط میزان تبعیت از الگوی غذایی مدیترانهای با اضافهوزن و چاقی در دختران نوجوان شهر تهران |
ص. ۵۲-۴۱ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
بیتا بیضایی ، عسل نشاط بینی طهرانی ، آزیتا حکمت دوست ، بهرام رشیدخانی*  |
|
چکیده
(۷۵۴۰ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۲۶۷۹ دریافت)
|
 |
بررسی وضعیت ناامنی غذایی خانوار و برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی در کودکان کوتاهقد دچار اضافهوزن شهر زاهدان در سال 1393 |
ص. ۶۲-۵۳ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
میترا ستوده ، محمد صفریان ، احمدرضا درستی* ، علیرضا داشی پور ، عادله خدابخشی ، فرزانه منتظری فر  |
|
چکیده
(۸۶۲۵ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۳۴۴۴ دریافت)
|
علوم و صنایع غذایی |
 |
بهبود پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا بهعنوان یک آنتیاکسیدان طبیعی |
ص. ۷۴-۶۳ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
نصیره علوی ، محمدتقی گلمکانی* ، محمود امین لاری ، ملیحه کرامت ، شهرام شکرفروش ، مسعود نوروزی  |
|
چکیده
(۷۹۸۴ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۶۰۴۴ دریافت)
|
 |
تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در پوشش میگوی سوخاری بر میزان جذب روغن و خصوصیات حسی آن در طی سرخ کردن عمیق |
ص. ۸۲-۷۵ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
هانیه عوض خواجه ، سارا جرجانی*  |
|
چکیده
(۶۱۵۶ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۲۰۰۱ دریافت)
|
 |
تأثیر اشعه دهی بر میزان اکسیداسیون چربی و پروفایل اسیدهای چرب در سوسیس آلمانی |
ص. ۹۲-۸۳ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
عبدالصمد عابدی، روح الله فردوسی* ، رزیتا کمیلی فنود ، عبدالرضا محمدی ، هدایت حسینی  |
|
چکیده
(۵۹۰۱ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۲۴۲۴ دریافت)
|
 |
مقایسه تأثیر روشخشک کردن با کمک خشککن خورشیدی در حالت بازگردش هوا با روش سنتی در معرض تابش مستقیم آفتاب بر روی خصوصیات کیفی پسته |
ص. ۱۰۲-۹۳ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
محسن مختاریان* ، حمید توکلی پور ، احمد کلباسی اشتری  |
|
چکیده
(۶۰۰۵ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۲۳۴۶ دریافت)
|
 |
تولید مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از کمپلکسهای الکترواستاتیکی و کووالانسی بتالاکتوگلوبولین و صمغ فارسی |
ص. ۱۱۴-۱۰۳ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
عبدالخالق گل کار ، علی نصیرپور* ، جواد کرامت  |
|
چکیده
(۶۹۳۵ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۳۴۰۵ دریافت)
|
 |
بررسی اثر افزودن اینولین و D- تاگاتوز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور فراسودمند |
ص. ۱۲۴-۱۱۵ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
سارا سهراب وندی ، بهاره سرمدی ، آمنه نعمت الهی ، رزیتا کمیلی فنود ، سید امیر محمد مرتضویان فارسانی*  |
|
چکیده
(۶۵۲۱ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۲۳۵۱ دریافت)
|
 |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اولئوژل روغن آفتابگردان |
ص. ۱۳۵-۱۲۵ |
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
مهدی نادری ، جمشید فرمانی* ، لادن رشیدی  |
|
چکیده
(۹۱۹۴ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۴۶۲۲ دریافت)
|