[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 13، شماره 2 - ( تابستان 1397 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
تأثیر تمرین استقامتی و مصرف پروتئین وی بر مقادیر آنزیمهای ضد اکسایشی و فشار اکسایشی در عضله قلبی موشهای صحرایی تغذیه شده با غذای پرچرب
ص. 10-1
حسین سلیمانی
،
الهه طالبی گرکانی
*
،
علیرضا صفرزاده
چکیده
(3506 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1272 دریافت)
تحلیل محتوای مقالات تغذیهای منتشر شده در مجلات عامهپسند اجتماعی فارسی در سال 1394
ص. 20-11
فاطمه باجی
*
،
مجید کاراندیش
،
حمید فرهادی راد
،
میترا عسکری
چکیده
(3354 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(698 دریافت)
اثرات تعاملی هیپوگلایسمیک عصاره گشنیز و تمرین استقامتی در موشهای صحرایی دیابتی
ص. 30-21
سید علی حسینی
،
عبدالصالح زر
*
،
آرمان قاسمی
،
امیدرضا صالحی
،
آرزو خرادمهر
،
فاطمه فخرایی
چکیده
(3424 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(944 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
تولید روغن ماهی غنی از DHA از ضایعات تن ماهیان با استفاده از ترکیب روشهای استخراج با سیال فوق بحرانی (SFE) و کروماتوگرافی با سیال فوق بحرانی (SFC)
ص. 40-31
محمد مهدی طاعتی کلی
،
بهاره شعبانپور
*
،
مهدی اجاق
چکیده
(4798 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2827 دریافت)
بهینهسازی فرمولاسیون پودر فوری نوشیدنی بر پایه آرد بافت داده شده کنجاله بادام-ذرت
ص. 49-41
الناز میلانی
*
،
ندا هاشمی
،
سیدعلی مرتضوی
،
فریده طباطبایی
،
سمانه گازرانی
چکیده
(4448 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1865 دریافت)
غنیسازی ویفر روکش دار با استفاده از پودر ریز جلبک آرتروسپیرا (اسپیرولینا) پلاتنسیس
ص. 60-51
رضا سوزنکار
*
،
سارا موحد
،
آرش چایچی نصرتی
چکیده
(4057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1435 دریافت)
اثر ریزپوشانی و فیبر بر قابلیت زنده مانی دانکهای بیفیدو باکتریوم بیفیدومPTCC1644 در شرایط شبیه سازی شده معده و یخچال
ص. 70-61
سمیه سیف زاده
،
محمد علی نجفی
*
،
ناصر سلطانی تهرانی
چکیده
(3053 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(757 دریافت)
اثر استفاده از گاز ازن بر ویژگیهای میکروبی زیتون پرورده و مقایسه آن با اسید سوربیک
ص. 78-71
مهدیه گل رو
،
مریم فهیم دانش
*
،
محمد رضا خانی
چکیده
(3128 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1453 دریافت)
تأثیر جایگزینی آرد گندم با پودر سنجد کامل بر خصوصیات کیفی کیک فنجانی
ص. 88-79
اعظم ایوبی
*
چکیده
(4609 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3574 دریافت)
تأثیر تیمارهای پس از برداشت اسپرمیدین، کلرید کلسیم و دما بر خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه چیکو (Manilkarazapota) شهرستان میناب
ص. 98-89
لیلا فهمیده*
،
محمود توکلی
*
،
سمیرا عمرانی پور
،
امیر رجبی
چکیده
(3203 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1525 دریافت)
تأثیر ژلاتین و نشاسته ذرت بر مقاومت حرارتی، بافتی و ویژگیهای حسی شکلات شیری
ص. 106-99
فاطمه علی اکبری
،
نارملا اصفی
*
،
سمیرا یگانه زاد
چکیده
(3793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2884 دریافت)
مقاله مروری
نمایه گلایسمیک، بار گلایسمیک و افسردگی: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر روی مطالعات مقطعی
ص. 117-107
فاطمه شفیعی
،
اسماء سالاری مقدم
،
پروانه صانعی
،
باقر لاریجانی
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(3521 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1014 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4624