[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر پیشگیرانه تمرین هوازی اجباری، داوطلبانه و مکمل نانوکورکومین بر فیبروز آئورت ناشی از القای مزمن آدریامایسین در موش‌های صحرایی سالمند
فاطمه شریفی، ولی الله دبیدی روشن *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خطر بروز اعتیاد به غذا و مؤلفه های وابستگی به مصرف مواد غذایی در بیماران بزرگسال مبتلا به پرفشاری خون در جنوب غرب خوزستان
سحر گلابی، فاطمه مقصودی، محسن الهی نیا، مهشید نقاش پور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر زعفران بر وضعیت اکسیداتیو غذاهای سرخ شده غنی از کربوهیدرات (ته‌دیگ)
فرجام گودرزی *، شنو کریمی، سید مصطفی نچواک، شیما مرادی، فاطمه حیدرپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات سیرتوئین 1 پس از یک دوره تمرین دویدن تناوبی شدید همراه با مصرف ویتامین D در زنان دارای کمبود ویتامینD
معصومه جعفری دولت آبادی، معصومه حبیبیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین و مقایسه انرژی و موادمغذی سبد غذایی معمول خانوار به تفکیک اقلیم‌ها در سال‌های 1395 تا 1398، با استفاده از داده‌های هزینه و درآمد خانوار
فاطمه آقاعلی‌خانی، حسن عینی زیناب، سید رضا سبحانی، آرزو رضازاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از فاژ در فیلم‌های ژلاتین-پلولان علیه باکتری بیماری‌زای سالمونلا
اسما انتظاری، ناصر صداقت *، گلشن شاکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی ویژگی‌های تغذیه‌ای، آنتی اکسیدانی و حسی پیازچه سبز تیمار شده توسط پلاسمای سرد
پریسا کاظم زاده، مریم محمودزاده *، سیروس خرم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غربالگری تولید اسیدهای چرب به ‌وسیله بیفیدوباکترلاکتیس در بسترکنجاله سویا
سمین رفیع آذری، محمد حجت الاسلامی، زینب السادات ابراهیم زاده موسوی *، حسین کیانی، سید محمد علی جلالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضد قارچی فیلم‌های خوراکی ایزوله پروتئین سویا تانن اُکالیپتوس
مجید عرب عامری، یحیی مقصودلو *، مهران اعلمی، نبی شریعتی فر، مجتبی رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی فرآیند پروتئین هیدرولیزشده از ضایعات میگو Metapenaeus affinis
محمود توحیدی نسب، لاله رومیانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 0 queries by