[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 3، شماره 2 - ( 7-1387 )
برگشت به فهرست نسخه ها
رابطه الگوهای غذایی غالب با وضعیت اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی در زنان 20 تا 50 ساله شمال شهر تهران
ص. 12-1
بهرام رشیدخانی
*
،
آرزو رضازاده
،
نسرین امیدوار
،
آناهیتا هوشیار راد
،
زهره ستایشگر
چکیده
(20478 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4027 دریافت)
ارزیابیحسی و تعیین ماندگاری پخشینه کمچربی و کمترانس
ص. 22-13
خدیجه خوش طینت
،
ابوالفضل الوند
،
پروین زندی
*
،
حامد صفافر
،
محمدتقی مظلومی
،
زهرا شریفزاده اکباتانی
چکیده
(40636 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2875 دریافت)
تأثیر دو نوع صبحانه ایرانی (پرکربوهیدرات و پرپروتئین) بر عملکرد شناختی دانشآموزان 11-9 ساله دبستانی
ص. 32-23
فاطمه السادات امیری
،
رضا امانی
*
،
ناهید خواجه موگهی
،
بهرام رشیدخانی
چکیده
(15590 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2800 دریافت)
الگوی رشد میکرو ارگانیسمهای مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در 4 گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری
ص. 40-33
هدایت حسینی
،
حامد احمدی
،
حمید اخوان طباطبایی
،
روح ا. . فردوسی
،
رامین خاکسار
*
،
فرزانه شهراز
،
منیژه کامران
چکیده
(19434 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9411 دریافت)
رابطه امنیت غذایی با وضعیت وزن اعضای بزرگسال خانوارهای ایرانی
ص. 53-41
فاطمه محمدی نصرآبادی
*
،
نسرین امیدوار
،
آناهیتا هوشیار راد
،
یدا. . محرابی
،
مرتضی عبداللهی
چکیده
(25877 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3562 دریافت)
تأثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله
ص. 61-55
کاظم کریمی
،
فیروز عقابی
*
چکیده
(13548 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4268 دریافت)
اثر تجویز توأم "روی" و ویتامین A تکمیلی بر میزان سرمی لیپوپروتئینها، آپوپروتئینهای B وA-I و وضعیت گلیسمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع I
ص. 71-63
مهشید آقاسی
،
فرزاد شیدفر
*
،
محمدرضا وفا
،
ایرج حیدری
،
حمید حقانی
چکیده
(17524 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4813 دریافت)
اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع
ص. 80-73
امین سرفراز
،
محمد حسین عزیزی
*
،
زهره حمیدی اصفهانی
،
محمد امیر کریمی ترشیزی
،
علی ظفری
چکیده
(26081 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4634 دریافت)
تشکیل بیوفیلمSalmonella enteritidis روی سطوح مختلف در صنایع غذایی
ص. 84-81
منیژه مهدوی
*
،
روحا کسری کرمانشاهی
،
محمد جلالی
چکیده
(14722 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2978 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.04 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4710