Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 19, Number 1 (2024-3)
Investigating Dietary Preferences of Children and Adolescents Using Social Marketing Model: A Systematic Literature Review
بررسی انتخابهای غذایی کودکان و نوجوانان براساس مدل بازاریابی اجتماعی: یک مطالعه مروری نظام مند
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on the Effects of Gelatin Films Containing Lactobacillus hamnosus and Lactobacillus acidophilus Probiotics on the Survival of Staphylococcus aureus and Physicochemical Characteristics of the Carp Fillets at Refrigerator Temperature
مطالعهی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیکهای لاکتوباسیلوس رامنسوس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی کپور در دمای یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on the Effects of Sugar Substitution White Berry Concentrate on the Antioxidant and Chemical Characteristics of Pastilles Using Watermelon Exocarp
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با شیره توت بر خواص آنتی اکسیدانی و شیمیایی پاستیل بر پایه اگزوکارپ هندوانه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating Effects of Carum Copticum Essential Oil Nanoemulsion Produced by Spontaneous Emulsification Using Modified Starch as A Coating to Increase the Shelf Life of Trout
بررسی تأثیر نانوامولسیون اسانس زنیان تولید شده توسط امولسیون سازی خود به خودی با کمک نشاسته اصلاح شده به عنوان پوشش برای افزایش طول مدت نگهداری ماهی قزلآلا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the Consumption Status of Functional Dairy Products in Female Employees of Birjand, Iran, 2022: a Study Based on Stages of Change Model
بررسی وضعیت مصرف لبنیات فراسودمند در زنان شاغل شهر بیرجند در سال 1401 : مطالعه مبتنی بر مدل مراحل تغییر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Colostrum Supplementation on Complications after Trauma in Pelvic Fracture Patients
تأثیر مکمل کلستروم بر کاهش عوارض پس از تروما در بیماران شکستگی لگن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Associations between Dietary Patterns during Pregnancy and Neurodevelopment in Children
بررسی ارتباط الگوهای غذایی در دوران بارداری با شاخصهای تکامل عصبی ـ رفتاری کودکان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Resistance Training with Intake of Aqueous Garlic Extract on the Expression of Nrf2 and PPARγ in the Liver of Diabetic Rats
تأثیر تمرین مقاومتی همراه با دریافت عصاره آبی سیر بر بیان Nrf2 و PPARγ کبدی موشهای صحرایی دیابتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Relationships between the Intake of Milk fat Percentage and Cardio-metabolic Indices in Adult Men: Results from a Cross-sectional Study
ارتباط میان درصد چربی شیر دریافتی و شاخصهای متابولیک قلبی در مردان بزرگسال: نتایج حاصل از یک مطالعه مقطعی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimal and Thrifty Sustainable Food Baskets of Iran-2023
سبد غذایی مطلوب و مقرون به صرفه پایدار ایران-1402
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles