You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تأثیر کلسیتریول بر سطح گلوکز و انسولین بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 محمد حسن افتخاری
*، مرضیه اکبرزاده، محمد حسین دباغ منش، جعفر حسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی پوشش آلژینات سدیم به همراه اسانس آویشن بر فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در یخچال علی حمزه
*، مسعود رضایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توأم ویتامین D و کلسیم بر نماگرهای تنسنجی و گلیسمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 بهاره نیکویه، تیرنگ نیستانی
*، مریمالسادات فروید، حمید علوی مجد، علی کلایی، نسترن شریعت زاده، اعظم غروی، آناهیتا هوشیار راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر باکتریوسین Z روی زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال محسن اصغری، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
*، رضا صفری، علی ارشدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه رژیم غذایی پرچرب بر پایه روغن سویا، روغن زیتون، روغن ماهی و کره بر مقاومت به انسولین و دآسیل گرلین پلاسما در موشهای صحرایی آتوسا سعیدپور، مسعود کیمیاگر
*، صالح زاهدی اصل، محمد رضا وفا، اصغر قاسمی، علیرضا ابدی، مریم سعادت دانشپور، مریم زرکش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا آرمین عامری شهرابی، فوژان بدیعی
*، محمد رضا احسانی، ندا مفتون آزاد، دریادخت سرمدی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مصرف مکمل کراتین اتیل استر و تمرین مقاومتی بر ترکیب بدنی و قدرت عضلانی حمید اراضی
*، یاسر گاراژیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرایند خشک کردن بر میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی دو رقم خرمای کلوته و مضافتی (Phoenixductylifera) فاطمه شهدادی، حبیب ا... میرزایی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، امیر دارایی گرمه خانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط اضافه وزن و چاقی با برخی مؤلفههای شیوۀ زندگی در دختران دانشآموز پایۀ سوم تا پنجم دبستان منطقۀ 6 آموزش و پرورش شهر تهران مینا البرزی منش، مسعود کیمیاگر
*، بهرام رشیدخانی، سحر عاطفی صدرینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارزش تغذیهای فیلههای خام و کباب شده تاسماهی ایرانی حکیمه جنت علیپور
*، بهاره شعبانپور، علیرضا صادقی ماهونک، علی شعبانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue