[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مروری بر عوامل مرتبط با چاقی در بزرگسالان در ایران
محسن مداح *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از آرد لوبیا چیتی جوانه زده به جای آرد گندم در تولید سوسیس آلمانی
اکبر جوکار *، آمنه هاشمی نصب، لیلا قناعت زاده، عسگر فرحناکی، محمد حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندم‌های ایرانی و تأثیر آن‌ها بر ویژگی‌های حسی بیسکویت
فرشته جعفرزاده، محمد حسین عزیزی *، فرشته رشمه کریم، پریوش هراتیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانش‌آموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه 3 آموزش و پرورش شهر تهران سال 90- 1389
پریسا آذروند، مجید حاجی فرجی *، آناهیتا هوشیار راد، بهرام رشیدخانی، تقی پورابراهیم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کیک کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و الیگوفروکتوز
الهام نورمحمدی، سید هادی پیغمبر دوست *، عارف اولاد غفاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رابطه ناامنی غذایی با برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی و تغذیه‌ای در مادران دارای کودک دبستانی شهرستان ری در سال 1389
مولود پیاب، احمدرضا درستی مطلق *، محمد رضا اشراقیان، فریدون سیاسی، تینا کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نانوکریستال سلولز و پلی وینیل الکل روی ویژگی‌های فیزیکی فیلم‌های بیونانوکامپوزیتی‌ بر پایه نشاسته
نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده *، علی اکبر قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط الگوهای غذایی با تراکم املاح استخوان در نمونه‌ای از زنان یائسه ساکن شهر تهران
محسن کرامتی، سیده الهه شریعتی بافقی، علیرضا رجایی، بهرام رشیدخانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دمای تخمیر و نسبت تلقیح باکتری‌های آغازگر بر تولید اسید پروپیونیک در نوشیدنی شیری تخمیرشده با پروپیونی‌باکتریوم
شهلا فرهادی، کیانوش خسروی دارانی *، مرتضی مشایخ، سید امیر محمد مرتضویان، عبدالرضا محمدی، فرزانه شهراز
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مکمل‌یاری منیزیم بر انرژی دریافتی و کاهش وزن در سالمندان چاق یا دارای اضافه وزن مبتلا به بی‌خوابی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور
بهنود عباسی، مسعود کیمیاگر *، مینو محمد شیرازی، مهدی هدایتی، خسرو صادق نیت، پریسا طاهری، شهریار شهیدی، بهرام رشیدخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات انجماد در C˚18- روی تغییرات کیفی فیش برگرهای خام بدون پوشش تهیه شده از ماهی کیجار منقوط (Saurida undosquamis)
مریم محمودزاده، رامین خاکسار *، عباسعلی مطلبی، هدایت حسینی، حامد احمدی، سیده مرضیه حسینی، فرزانه شهراز
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناخت عوامل مؤثر بر مصرف مواد غذایی پرفیبر از دیدگاه بیماران دیابتی نوع 2: یک مطالعه کیفی
پریسا کشانی، مریم السادات فروید *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیل‌آلانین از شیر
عاطفه امیری ریگی، مهرداد محمدی، زهرا امام جمعه، محمد امین محمدی فر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 0 queries by