[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 7، شماره 4 - ( زمستان 1391 )
برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر عوامل مختلف روی پایداری اکسایشی دوغ غنیشده با اسیدهای چرب امگا 3
ص. 1-10
فاطمه شیخشعاعی
،
سلیمان عباسی
*
،
محمد علی سحری
چکیده
(9774 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2754 دریافت)
ارتباط میان مصرف حبوبات و سطوح در گردش ملکولهای چسبنده و بیومارکرهای التهابی در زنان ایرانی
ص. 11-22
پروانه صانعی
،
سیمین احسانی
،
لیلا آزادبخت
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(6877 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1653 دریافت)
بررسی میانکنشهای الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری
ص. 23-34
مهتاب حسندخت فیروز
،
پریوش هراتیان
،
رزیتا کمیلی فنود
،
محمد امین محمدی فر
*
چکیده
(8601 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2406 دریافت)
تأثیر مکملیاری با اسید لینولئیک مزدوج و اسیدهای چرب امگا3 بر برخی شاخصهای التهابی و استرس اکسیداتیو درتصلب شرایین
ص. 35-44
فرشته علی اصغری
،
محمد حسن افتخاری
*
،
محمد علی بابایی بیگی
،
جعفر حسن زاده
،
نگین مازوجی
چکیده
(9290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2458 دریافت)
تولید نوشیدنی پرتقال فراسودمند با استفاده از عصارهی سبوس برنج
ص. 45-53
فاطمه رئیسی
،
سید هادی رضوی
*
،
محمد حجت الاسلامی
،
جواد کرامت
چکیده
(12579 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4865 دریافت)
تأثیر مکملیاری آلفالیپوئیک اسید و ویتامین E به صورت تنها و توأمان بر شاخصهای مربوط به وضعیت گلیسمی و الگوی چربی سرم در بیماران همودیالیزی
ص. 55-62
افسانه احمدی
*
،
نگین مازوجی
،
جمشید روزبه
،
جعفر حسن زاده
،
زهره مظلوم
،
فرشته علی اصغری
چکیده
(8278 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1858 دریافت)
بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچهی صنعتی
ص. 63-72
مانیا صالحی فر
،
سعیده شهبازی زاده
*
،
کیانوش خسروی دارانی
،
هما بهمدی
،
روح الله فردوسی
چکیده
(9598 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5250 دریافت)
اثر پرتودهی گاما بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی پودر دارچین
ص. 73-82
محبوبه جمشیدی
،
محسن برزگر
*
،
محمدعلی سحری
چکیده
(8172 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3171 دریافت)
مقایسهی اثر دو نسبت مکمل یاری کربوهیدرات - پروتئین whey بر شاخص های آسیب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا
ص. 83-92
فواد عسجدی
،
حمید اراضی
*
،
سحر فرازی ثمرین
چکیده
(9502 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3241 دریافت)
تعیین ترکیبات فورانی در پودرهای قهوه بازار تهران به روش ریزاستخراج با فاز مایع به همراه کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
ص. 93-104
مریم چایچی
،
مریم هاشمی
،
روح الله فردوسی
،
عبدالرضا محمدی
*
چکیده
(8127 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3176 دریافت)
بررسی تأثیر پکتینازهای تجاری رپیداز اسمارت و رپیداز مکس سی-80 بر کیفیت عصارهی خرمای مضافتی و شاهانی
ص. 105-112
وحید لقمانی
*
،
رضا شکرانی
،
محمد حجتالاسلامی
،
ثمین شفیعی
چکیده
(7228 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2143 دریافت)
تأثیر توزیع درشتمغذیهای رژیم غذایی بر فرایندهای التهابی مزمن در سندرم متابولیک: یک مطالعه مروری
ص. 113-126
سمیه السادات رجایی
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(16449 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2610 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4256