[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 7، شماره 4 - ( زمستان 1391 )
برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر عوامل مختلف روی پایداری اکسایشی دوغ غنیشده با اسیدهای چرب امگا 3
ص. 10-1
فاطمه شیخشعاعی
،
سلیمان عباسی
*
،
محمد علی سحری
چکیده
(11215 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3186 دریافت)
ارتباط میان مصرف حبوبات و سطوح در گردش ملکولهای چسبنده و بیومارکرهای التهابی در زنان ایرانی
ص. 22-11
پروانه صانعی
،
سیمین احسانی
،
لیلا آزادبخت
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(8036 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2008 دریافت)
بررسی میانکنشهای الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری
ص. 34-23
مهتاب حسندخت فیروز
،
پریوش هراتیان
،
رزیتا کمیلی فنود
،
محمد امین محمدی فر
*
چکیده
(9972 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2788 دریافت)
تأثیر مکملیاری با اسید لینولئیک مزدوج و اسیدهای چرب امگا3 بر برخی شاخصهای التهابی و استرس اکسیداتیو درتصلب شرایین
ص. 44-35
فرشته علی اصغری
،
محمد حسن افتخاری
*
،
محمد علی بابایی بیگی
،
جعفر حسن زاده
،
نگین مازوجی
چکیده
(10478 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2889 دریافت)
تولید نوشیدنی پرتقال فراسودمند با استفاده از عصارهی سبوس برنج
ص. 53-45
فاطمه رئیسی
،
سید هادی رضوی
*
،
محمد حجت الاسلامی
،
جواد کرامت
چکیده
(14129 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5524 دریافت)
تأثیر مکملیاری آلفالیپوئیک اسید و ویتامین E به صورت تنها و توأمان بر شاخصهای مربوط به وضعیت گلیسمی و الگوی چربی سرم در بیماران همودیالیزی
ص. 62-55
افسانه احمدی
*
،
نگین مازوجی
،
جمشید روزبه
،
جعفر حسن زاده
،
زهره مظلوم
،
فرشته علی اصغری
چکیده
(9750 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2273 دریافت)
بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچهی صنعتی
ص. 72-63
مانیا صالحی فر
،
سعیده شهبازی زاده
*
،
کیانوش خسروی دارانی
،
هما بهمدی
،
روح الله فردوسی
چکیده
(11176 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6176 دریافت)
اثر پرتودهی گاما بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی پودر دارچین
ص. 82-73
محبوبه جمشیدی
،
محسن برزگر
*
،
محمدعلی سحری
چکیده
(9702 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4147 دریافت)
مقایسهی اثر دو نسبت مکمل یاری کربوهیدرات - پروتئین whey بر شاخص های آسیب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا
ص. 92-83
فواد عسجدی
،
حمید اراضی
*
،
سحر فرازی ثمرین
چکیده
(11079 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6302 دریافت)
تعیین ترکیبات فورانی در پودرهای قهوه بازار تهران به روش ریزاستخراج با فاز مایع به همراه کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
ص. 104-93
مریم چایچی
،
مریم هاشمی
،
روح الله فردوسی
،
عبدالرضا محمدی
*
چکیده
(9750 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4045 دریافت)
بررسی تأثیر پکتینازهای تجاری رپیداز اسمارت و رپیداز مکس سی-80 بر کیفیت عصارهی خرمای مضافتی و شاهانی
ص. 112-105
وحید لقمانی
*
،
رضا شکرانی
،
محمد حجتالاسلامی
،
ثمین شفیعی
چکیده
(8514 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2543 دریافت)
تأثیر توزیع درشتمغذیهای رژیم غذایی بر فرایندهای التهابی مزمن در سندرم متابولیک: یک مطالعه مروری
ص. 126-113
سمیه السادات رجایی
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(17788 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3143 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.08 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4657