[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر سیلیبینین بر القاءآپوپتوز و مهار رشد سلولی در رده سلولی M‏CF-7 سرطان پستان
سید محمدباقر پیروزپناه، سعید پیروزپناه، مهدی سبزیچی، رقیه پاشایی اصل، مریم پاشایی اصل، ناصر صمدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات اسیدهای چرب امگا-3 بر لیپوپروتئین‌ها و آپوپروتئین‌های سرمی در بیماران دیابتی نوع 2
فاطمه تورنگ، شبنم پویا، محمود جلالی، ابواقاسم جزایری *، ثریا ابراهیم پور کوجان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین کننده‌های انتخاب میان‌وعده‌های سالم توسط مادران کودکان 1 تا 5 سال شهر همدان بر اساس نظریه شناختی اجتماعی (SCT)
اکرم کریمی شاهنجرینی *، مهناز شریفی، سعید بشیریان، عباس مقیم بیگی،
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط ویژگی‌های دموگرافیک، اقتصادی- اجتماعی و برخی مشکلات سلامتی با وضعیت تغذیه سالمندان
فرهاد لشکربلوکی *، محمد آریایی، ابوالقاسم جزایری، حسن افتخار اردبیلی، منصوره مینایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شیوع ناامنی غذایی در خانوارهای روستایی شهرستان اراک و ارتباط برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی با آن در سال 93-1392
محبوبه نجفیان زاده، عادله مبارک آبادی، مهدی رنجبران *، محمودرضا نخعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر یک هفته مکمل‌دهی ال- آرژنین بر تغییرات گازهای تنفسی و سطوح لاکتات خون در دختران هندبالیست
مهتاب معظمی *، وحید تقی زاده، عاطفه کتابدار، محسن دهباشی، راضیه جلیل‌پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال
ناصر صداقت *، مهدی محمد حسینی، سارا خشنودی نیا، محمد باقر حبیبی نجفی، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه نانولیپوزوم‌های حاوی ویتامین E به عنوان حامل‌های DHA و EPA و ارزیابی پایداری فیزیکی آنها
زهرا هادیان، حمیدرضا مقیمی *، محمدعلی سحری، محسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصرف جیره حاوی پرو‌بیوتیک بر ویژگی‌های گوشت بلدرچین ژاپنی طی مدت نگهداری
بهزاد ناصحی *، مرتضی چاجی، میترا قدسی، محمد پورانیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نگهداری یخچالی بر قابلیت زیستی سویه‌های بومی و صنعتی پروبیوتیک‌ و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی در آب زغال‌اخته
آمنه نعمت الهی، سارا سهراب وندی *، امیر محمد مرتضویان فارسانی، رزیتا کمیلی، سپیده اسد زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین میزان فورفورال و هیدروکسی متیل فورفورال در شیرخشک‌های موجود در بازار تهران با روش ریز‌استخراج مایع-مایع پخشی به همراه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
معصومه مدنی-تنکابنی، مرضیه کمانکش، امیرمحمد مرتضویان فارسانی *، روح الله فردوسی، عبدالرضا محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML قابلیت زیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر سفید فراپالایش سین‌بیوتیک حاوی پودر پونه کوهی و اسپیرولینا پلاتنسیس
صدیقه مزینانی، وجیه فدائی نوغانی *، کیانوش خسروی دارانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by