[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 10، شماره 3 - ( پاییز 1394 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML اثر بخشی مصرف دوغ غنی شده با ویتامین D بر بهبود زیست نشانگرهای اندوتلیال در مبتلایان به دیابت نوع دوم: مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی شده ص. 1-12
[English Abstract] پونه دولو، سکینه شب بیدار، تیرنگ نیستانی*، ابوالقاسم جزایری
چکیده (5241 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1522 دریافت)  
XML اثر مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز(Capsicum annuum) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر مقادیر سرمی کلسترول خون در موش کوچک آزمایشگاهی ص. 13-20
[English Abstract] سپیده بابایی گرمخانی، نامدار یوسف وند*، گیتی نسودی، کاظم حاتمی
چکیده (5225 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2492 دریافت)  
XML ارتباط وضعیت وزن مادران و میزان خودکارآمدی آنان در خصوص رفتارهای مرتبط با وزن کودک با درک ایشان از چاقی و اضافه وزن کودکان ص. 21-28
[English Abstract] صبا نرم چشم، نسرین امیدوار*، پریسا امیری، زهره امیری، ناصر کلانتری، کامبیز نعمتی، بیتا قنبری، زهرا فیضی، رضا سبحانی
چکیده (4138 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1505 دریافت)  
XML اثر تعاملی مکمل‌سازی تورین و پروتکل‌های تمرینی شدید بر پاسخ سایتوکاین‌های التهابی (IL-6 و TNF-α) در بازیکنان نخبه فوتبال ص. 29-38
[English Abstract] حسین شیروانی*، فاطمه رستم خانی، وحید سبحانی
چکیده (5323 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2110 دریافت)  
XML مقایسه مدل آمیخته متناهی چندمتغیره با روش‌های تحلیل عاملی و خوشه‌ای در شناسایی الگوهای غذایی ص. 39-46
[English Abstract] زهرا رزاقی، یداله محرابی*، فرید زایری، آرش رشیدی، بهارک آقاپور
چکیده (4423 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1544 دریافت)  
XML کاربرد فیلم‌های نانوکامپوزیت بر پایه پلی‌اتیلن با دانسیته پایین حاوی خاک رس آلی اصلاح شده با نانوفلزات در بسته‌بندی پنیر لیقوان ص. 47-56
[English Abstract] پریسا عبدالستاری، سیدهادی پیغمبردوست*، جواد حصاری، سیدجمال الدین پیغمبردوست، رضا رضایی مکرم
چکیده (6059 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1802 دریافت)  
XML امکان‌سنجی فرمولاسیون سس مایونز فراسودمند با افزودن پودر دانه بزرک ص. 57-66
[English Abstract] مجید شیرمحمدی، صدیف آزادمرد دمیرچی*، سهیلا زرین قلمی
چکیده (5609 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2027 دریافت)  
XML پیش‌بینی خصوصیات رئولوژیکی بنیادی خمیر با استفاده از شبکه عصبی-الگوریتم ژنتیک ص. 67-77
[English Abstract] هاجر عباسی*، محمدامین محمدی فر
چکیده (5017 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2058 دریافت)  
XML اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره و پودر پوست سبز گردو بر اکسیداسیون روغن آفتابگردان ص. 79-90
[English Abstract] نوشین نوشیروانی*، هادی فصیحی، علی مرادی پیام
چکیده (5578 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2431 دریافت)  
XML اثر جایگزینی روغن هسته انگور به جای چربی شیر بر خواص فیزیکو شیمیایی و حسی بستنی ص. 91-100
[English Abstract] پریسا حبیبی، فرامرز خداییان*
چکیده (5776 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1933 دریافت)  
XML فراوانی گونه‌های لیستریا در شیر خام و فراورده‌های لبنی سنتی در اصفهان ص. 101-107
[English Abstract] زهره عبدی مقدم، احسان شاملو*، امیر محمد مرتضویان، محسن عاطفی
چکیده (5223 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1727 دریافت)  
XML بررسی اثر نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژِیک پنیر شیراز (سیراج) ص. 109-118
[English Abstract] نازدار نظرپور، مهرناز امینی فر*
چکیده (4041 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2372 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 63 queries by YEKTAWEB 4111