[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر تمرین هوازی و آدنوزین بر بیان SREBP-1C و گیرنده A1 کبدی در موش‌های صحرایی تغذیه شده با غذای پرچرب
ابوالحسن هدایتی کتولی، محمدعلی آذربایجانی *، عبدالعلی بنائی فر، سجاد ارشدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر یک دوره تمرین هوازی و مصرف سیاه دانه بر حافظه‌کاری زنان میانسال غیرفعال
ماندانا حیدری، جلال دهقانی زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر 8 هفته تمرین تناوبی سرعتی همراه با مصرف عصاره زعفران بر میزان PGC-1α و SIRT3 عضلانی در موش‌های سالمند نر
هما صدر ارهامی، مریم نورشاهی *، خسرو ابراهیم، مصطفی موسوی مظفر، مهدی هدایتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط چاقی و اضافه ‌وزن با هوش‌هیجانی و بهره‌هوشی دانش‌آموزان ۹-۱۲ ساله مناطق 1 و 19 شهر تهران
مرضیه فیض پور، آریو موحدی، سیدعلی کشاورز، شهریار اقتصادی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تلقیح ترکیبات استخراجی توسط آب مادون بحرانی از پوست پسته جهت افزایش پایداری روغن سویا
مرتضی محمدی، محمد قربانی *، عادل بیگ بابایی، سمیرا یگانه زاد، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی پروبیوتیک غله‌ای بهینه‌شده به روش سطح پاسخ و بررسی ویژگی‌های آن
مهدی دسترس، مارال سلطان زاده، سیدهادی پیغمبردوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش دهنده کم چرب سین بیوتیک جهت استفاده در صنعت میان‌وعده غذایی حجیم
الناز میلانی *، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، مجید هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج ‌شده از آزولا فیلیکوئیدس (Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش حلال آلی
مینا سیف زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه شنبلیله با استفاده از روش سطح پاسخ
شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، سید مهدی جعفری، خشایار سرابندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی و تجزیه تحلیل مهاجرت آمین‌های آروماتیک نوع اول از بسته‌بندی‌های انعطاف‌پذیر مواد غذایی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC )
مرتضی شهرستانی، شهرام شعیبی *، محمد صابر تهرانی، پرویز آبرومند آذر، سید واقف حسین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات پلی فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آب انار رقم پوست سیاه ساوه (Punica granatum)
ثنا حسینی، لادن رشیدی *، مسعود هماپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و محتوای آکریل‌آمید بیسکویت
صنم اعظمی، لیلا روفه گری نژاد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by