You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر تمرین هوازی و آدنوزین بر بیان SREBP-1C و گیرنده A1 کبدی در موشهای صحرایی تغذیه شده با غذای پرچرب ابوالحسن هدایتی کتولی، محمدعلی آذربایجانی
*، عبدالعلی بنائی فر، سجاد ارشدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر یک دوره تمرین هوازی و مصرف سیاه دانه بر حافظهکاری زنان میانسال غیرفعال ماندانا حیدری، جلال دهقانی زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر 8 هفته تمرین تناوبی سرعتی همراه با مصرف عصاره زعفران بر میزان PGC-1α و SIRT3 عضلانی در موشهای سالمند نر هما صدر ارهامی، مریم نورشاهی
*، خسرو ابراهیم، مصطفی موسوی مظفر، مهدی هدایتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط چاقی و اضافه وزن با هوشهیجانی و بهرههوشی دانشآموزان ۹-۱۲ ساله مناطق 1 و 19 شهر تهران مرضیه فیض پور، آریو موحدی، سیدعلی کشاورز، شهریار اقتصادی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تلقیح ترکیبات استخراجی توسط آب مادون بحرانی از پوست پسته جهت افزایش پایداری روغن سویا مرتضی محمدی، محمد قربانی
*، عادل بیگ بابایی، سمیرا یگانه زاد، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی پروبیوتیک غلهای بهینهشده به روش سطح پاسخ و بررسی ویژگیهای آن مهدی دسترس، مارال سلطان زاده، سیدهادی پیغمبردوست
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش دهنده کم چرب سین بیوتیک جهت استفاده در صنعت میانوعده غذایی حجیم الناز میلانی
*، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، مجید هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج شده از آزولا فیلیکوئیدس (Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش حلال آلی مینا سیف زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شدهی دانه شنبلیله با استفاده از روش سطح پاسخ شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، سید مهدی جعفری، خشایار سرابندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی و تجزیه تحلیل مهاجرت آمینهای آروماتیک نوع اول از بستهبندیهای انعطافپذیر مواد غذایی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC ) مرتضی شهرستانی، شهرام شعیبی
*، محمد صابر تهرانی، پرویز آبرومند آذر، سید واقف حسین
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات پلی فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آب انار رقم پوست سیاه ساوه (Punica granatum) ثنا حسینی، لادن رشیدی
*، مسعود هماپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و محتوای آکریلآمید بیسکویت صنم اعظمی، لیلا روفه گری نژاد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue