[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر مصرف مکمل آلفا-لیپوئیک اسید بر اینترلوکین-6، hs-CRP، فشار خون، شاخص‌های تن‌سنجی و دریافت غذایی در مردان مبتلا به ضایعه نخاعی مزمن
ویدا محمدی، شهریار اقتصادی *، محمد خلیلی، شیما جزایری، هوشنگ صابری، سحر کشتکار آقابابایی، حدیث صبور، محمود رضا گوهری، فیروزه قادری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی
محمد جواد داردرفشی، غلامرضا بهرامی، احسان صادقی *، معصومه خان احمدی، میترا محمدی، رضا محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط بین پلی‌مورفیسم PvuII ژن لیپوپروتئین لیپاز با پروفایل لیپیدی و نمایه توده بدن در جمعیت ترکمن استان گلستان
سمیرا عشقی نیا، مهران مرادی *، ساکو میرزایی، محمد دوجی، مریم آقاعباسی، پویان اسدی، نایبعلی احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی‌های کیفی و حسی نان تست حاصل
زهرا محبی، عزیز همایونی *، محمد حسین عزیزی، محمد اصغری جعفرآبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصرف مکمل رزوراترول بر آنزیم‌های کبدی، شاخص التهابی hs-CRP و میزان استئاتوز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور
فروزان فقیه زاده، پیمان ادیبی، آزیتا حکمت دوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و ارزیابی نانوامولسیون خوراکی ویتامین E با روش خود‌به‌خودی
نوشین نیک نیا، بابک قنبرزاده *، حامد همیشه کار، رضا رضایی مکرم، امیر محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مصرف توت سیاه (شاه توت) بر غلظت سرمی لیپوپروتئین ها، آپولیپو پروتئین‌های A1 وB ، مارکر التهابی hs – CRP و فشار خون در افراد با اختلالات لیپیدی
سحر کشتکار آقابابایی، محمد رضا وفا *، فرزاد شیدفر، محمود رضا گوهری، داوود کاتبی، ویدا محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضد میکروبی نانوذرات نقره تولید شده به روش احیای شیمیایی بر استافیلوکوکوس-اورئوس و اشرشیاکلی
مهداد اسدی اسدآبادی، کیانوش خسروی دارانی *، علی مرتضوی، نسرین حاج سید جوادی، ابراهیم آزادنیا، آیت الله کیانی هرچگانی، نگین احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر فرآیند تثبیت بر ترکیبات فراسودمند و پروفایل اسیدهای چرب جوانه گندم رشد داده شده
فروغ زارع نژاد، سید هادی پیغمبردوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نیازسنجی آموزشی کارشناسان تغذیه جامعه شاغل در نظام بهداشتی ایران 1391
فرزانه صادقی قطب آبادی، الهام شکیبازاده *، نسرین امیدوار، فتحیه مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پایداری حرارتی روغن سویا توسط آنتی‌اکسیدانهای طبیعی استخراج شده از میوه زرشک بیدانه به وسیله آب مادون بحرانی
مرتضی محمدی *، عبدالمجید مسکوکی، سید علی مرتضوی، منیره نهاردانی، زهرا پورفلاح، علیرضا صادقیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ریزپوشانی با پوشش کیتوزان بر روی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در بستنی
محمد علی خسروی زنجانی، نیما محمدی *، حامد اهری، بابک غیاثی طرزی، حسین باخدا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره رزماری و چویر در مقایسه با آنتی‌اکسیدان سنتزی TBHQ بر روند اکسیداسیون روغن حین فرآیند سرخ کردن عمیق
لیلا علیزاده، کوشان نایب زاده *، ریحانه شاهین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین میزان پاتولین آب سیب‌ با تکنیک ریزاستخراج مایع-مایع پخشی به همراه دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و بهینه‌سازی به کمک روش سطح پاسخ
مصطفی دلاور، مرضیه کمانکش، رویا توکلی، عاطفه نوابی، عبدالرضا محمدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسید‌‌های چرب امگا3 بر استرس اکسیداتیو درنارسایی حاد کلیه ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن
سید جواد حاجی میراسماعیل، سید حسین داودی، نسیم نمازی، غلامعلی جاودان، حمید رضا پازکی طرودی، مرجان عجمی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های حرارتی و ضدمیکربی نانوکامپوزیت‌های کیتوزان- نانوسلولز و تأثیر آن در افزایش مدت ماندگاری گوشت چرخ‌کرده
دانیال دهناد، حبیب الله میرزایی *، زهرا امام جمعه، سید مهدی جعفری، سعید داداشی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی نانولیپوزوم‌های حامل ویتامین 3 D تولید شده به روش هیدراسیون لایه نازک- سونیکاسیون
مریم محمدی، بابک قنبرزاده *، حامد همیشه کار، رضا رضایی مکرم، محمد امین محمدی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه گیری فولیک اسید در مواد غذایی با استفاده از زیست حسگری بر پایه اسیدهای نوکلئیک دورشته ای
لیلا میرمقتدایی *، نوشین میرزا نصیری، مهدی کدیور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مکمل‌های چند سوشه پروبیوتیک بر روی پروفایل متابولیکی، hs-CRP و استرس اکسیداتیو روی در بیماران دیابتی نوع2
افشین شیرانیان، امین صالحی ابرقوئی، ذات اله عاصمی، زهره زارع، حسین شاکری، سیما سادات صبیحی، محمدرضا خوش فطرت، احمد اسماعیل زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات میزان مواد معدنی و ویتامین‌های ماهی شوریده (Otolithesruber) در پخت با روش‌های مختلف
مسعود رضایی *، هدایت حسینی، علی حمزه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات فلاونوئید هسپریدین بر بقای سلولی و آپوپتوز در رده ی سلولی NALM-6
رقیه شهبازی، ماکان چراغ پور، رضا همایونفر، جواد نصرالله زاده، سید حسین داودی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی توکوفرول درمقایسه با TBHQ بر روند اکسیداسیون روغن مایونز طی مدت زمان ماندگاری
ریحانه شاهین، کوشان نایب زاده *، لیلا علیزاده، عبدالرضا محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کدام یک از شاخص‌های دورکمر، دورکمر به باسن و دورکمر به قد در تشخیص اضافه وزن/چاقی دختران جوان مناسب‌تر است؟ تحلیل ROC
ناهید ظرافتی شعاع، فاطمه محمدی نصرآبادی، احمدرضا بهرامی، سید محمد حسینی پنجکی، محمدرضا خوش فطرت *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس توسط روش پتانسیومتری در مقایسه با طیف سنجی مبتنی برنانوذرات اصلاح شده(متصل به پادتن)
حامد اهری *، ودوود رضویلر، بهروز اکبری، عباسعلی مطلبی، امیرعلی انوار، نیما محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by