[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر مکمل‌یاری با سیترولین بر شاخص‌های کبد چرب غیر الکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترل‌دار
زهرا دارابی، مینا درند، زهرا یاری، شهرام آگاه، آزیتا حکمت دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مکمل‌یاری کوآنزیم Q10 بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون لیپیدی در زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس
صبا ابراهیمی لوشاب ، امیر حسین حقیقی، کریم نیکخواه، هاجر حمیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شیوع ناامنی غذایی در زنان باردار شهر خرم‌آباد و ارتباط آن با سلامت عمومی و برخی عوامل مرتبط با آن
حدیث فتحی بیرانوند ، شهریار اقتصادی، عسل عطایی جعفری، آریو موحدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تمرین مقاومتی و مکمل سازی- هیدروکسی بتا- متیل بوتیرات بر پاسخ پروتئین واکنشگر C با حساسیت بالا و نیمرخ لیپیدی به یک جلسه فعالیت بدنی شدید در موش‌های نر بالغ
فریبا آقایی، سعیده شادمهری ، علی اصغر سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتی‌اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین
کوثر ذاکری، محمد قربانی ، علیرضا صادقی ماهونک، علی مویدی، یحیی مقصودلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش کیتوزان و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی خیار (رقم رویال) و مدلسازی ماندگاری آن
گیسو ملکی، ناصر صداقت ، مهدی فرهودی، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثرات نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله کپور نقره‌ای
نسیم خدری، لاله رومیانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی سس مایونز با استفاده از شیرکنجاله فندق به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ زانتان- گوار به روش سطح پاسخ
المیرا محمدعلیزاده سامانی، محمد گلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی افزایش پایداری اکسیداتیو روغن پسته با استفاده از امولسیفایر منوگلیسیرید و روغن کاروتینو در دمای 60 درجه سانتی‌گراد
احمد شاکر اردکانی ، محمد ابوطالبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پایش عوامل خطر در فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی کشور
خدیجه خوش طینت ، زهرا بیگ محمدی، رزیتا کمیلی فنود، عبدالصمد عابدی، مزدا کاظم‌زاده، حدیثه زند رجبی، غزاله بهرامیان، مهدیه صالحی، وحیده شایگان، وحید مفید
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت در طی انبارمانی
سحر اصغری پور، محمد نوشاد، بهزاد ناصحی ، حسین جوینده، شهرام بیرقی طوسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر اشعه گاما بر اکسیداسیون چربی، نیتروژن فرّار تام، رنگ و مقدار باقیمانده نیتریت در فرآورده‌های گوشتی با درصد گوشت متفاوت
عبدالصمد عابدی، روح الله فردوسی، راحله سادات فاضلی ‎فرد، مریم ذبیح‎ زاده، سهیل اسکندری ، غلامرضا شاه حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by