Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 7, Number 4 (2013-1)
The effects of dietary macronutrient distribution on chronic inflammation in the metabolic syndrome: A review
تأثیر توزیع درشتمغذیهای رژیم غذایی بر فرایندهای التهابی مزمن در سندرم متابولیک: یک مطالعه مروری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of commercial pectinases Rapidase Smart and RapidaseMax C80 on the quality of Shahani and Mazafati date syrups
بررسی تأثیر پکتینازهای تجاری رپیداز اسمارت و رپیداز مکس سی-80 بر کیفیت عصارهی خرمای مضافتی و شاهانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of furanic compounds from coffee powders in Tehran market using Liquid phase microextraction followed by gas chromatography-mass spectrometry
تعیین ترکیبات فورانی در پودرهای قهوه بازار تهران به روش ریزاستخراج با فاز مایع به همراه کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparing the effects of dietary supplementation with carbohydrate and whey protein at two ratios on muscle damage indices after eccentric resistance exercise
مقایسهی اثر دو نسبت مکمل یاری کربوهیدرات - پروتئین whey بر شاخص های آسیب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of gamma irradiation on the antioxidant and antimicrobial activities of cinnnamon powder
اثر پرتودهی گاما بر فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی پودر دارچین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Possibility of using microalgae Spirulina platensis powder in industrial production of Iranian traditional cookies
بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچهی صنعتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effectsof dietary supplementation with alpha-lipoicacid and vitamin E, individually and combined, on insulin resistance and lipid profile in hemodialysis patients
تأثیر مکملیاری آلفالیپوئیک اسید و ویتامین E به صورت تنها و توأمان بر شاخصهای مربوط به وضعیت گلیسمی و الگوی چربی سرم در بیماران همودیالیزی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production of a functional orange drink using rice-bran extract
تولید نوشیدنی پرتقال فراسودمند با استفاده از عصارهی سبوس برنج
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of conjugated linoleic acids and omega-3 fatty acids supplementation on some inflammatory and oxidative stress markers in atherosclerosis
تأثیر مکملیاری با اسید لینولئیک مزدوج و اسیدهای چرب امگا3 بر برخی شاخصهای التهابی و استرس اکسیداتیو درتصلب شرایین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Studies on the electrostatic interactions between β-lactoglobulin and tragacanthin:The first step towards fabrication of biopolymeric micro- and nano-particles
بررسی میانکنشهای الکترواستاتیک بتالاکتوگلوبولین و تراگاکانتین: گام نخست به سوی تولید میکرو و نانو ذرات بیوپلیمری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Association between legume consumption and circulating levels of adhesion molecules and inflammatory biomarkers among Iranian women
ارتباط میان مصرف حبوبات و سطوح در گردش ملکولهای چسبنده و بیومارکرهای التهابی در زنان ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of various factotrs on the oxidative stability of ω-3 fatty acid-enriched Doogh (Iranian yoghurt drink)
تأثیر عوامل مختلف روی پایداری اکسایشی دوغ غنیشده با اسیدهای چرب امگا 3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles