[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 11، شماره 1 - ( بهار 1395 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنی‌شده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربی‌های خون بیماران دیابتی نوع 2 ص. 10-1
[English Abstract] فریبا سیدی ، ذات اله عاصمی* ، محمد گلی ، فرشته بهمنی ، صبیحه السادات علیزاده ، احمد اسماعیل زاده
چکیده (7826 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2184 دریافت)  
XML بررسی اثر مکمل ویتامین D3 بر علائم بالینی بیماری در بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر و کمبود ویتامین D، کارآزمایی بالینی ص. 18-11
[English Abstract] لیلا دهقانیان ، احمد روستایی ، آزیتا حکمت دوست*
چکیده (7850 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5960 دریافت)  
XML تأثیر پلی‌مرفیسم VDR Cdx-2 بر پاسخ شاخص‌های فربهیِ مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 : کارآزمایی بالینی تصادفی ص. 30-19
[English Abstract] سارا منصوری ، سکینه شب بیدار ، تیرنگ نیستانی* ، ابوالقاسم جزایری ، محمد رضا اشراقیان
چکیده (6591 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2891 دریافت)  
XML بررسی ارتباط ناامنی غذایی و برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی مؤثر در بیماری آرتریت روماتوئید ص. 42-31
[English Abstract] سارا مرادی ، احمدرضا درستی مطلق* ، کرامت نوری جلیانی ، راحله توکلی ، فاطمه جمشیدی
چکیده (6452 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4265 دریافت)  
XML اثر روغن زیتون بکر خوراکی بر احساس درد و بروز بی‌دردی ناشی از مورفین با استفاده از تست فرمالین در موش کوچک نر ص. 50-43
[English Abstract] شهین شبرندی ، نامدار یوسف وند* ، فاطمه زارعی
چکیده (6429 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4453 دریافت)  
XML پیش‌بینی قصد کاهش وزن در دانشجویان دختر دانشگاه شیراز بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی ص. 58-51
[English Abstract] عبدالعزیز افلاک سیر* ، بهناز کیانی ، فروغ کیانی
چکیده (6766 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2269 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تأثیر آن بر ماندگاری شیرطعم دار ص. 66-59
[English Abstract] مریم رزمجو ، پژواک خاکی* ، مازیار فقیه نصیر ، کرامت اله رضایی
چکیده (6997 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4937 دریافت)  
XML استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا گونه Salicornia persica Akhani sub sp. rudshurensis Akhani ص. 74-67
[English Abstract] حسین احمدی ، جلال نوروزی ، مهدی فرهودی ، محمد رضا رحیمی ، بهزاد رحت زاده*
چکیده (7899 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2893 دریافت)  
XML مدل‌سازی نقطه ذوب لغزشی چربی های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهای چرب ص. 86-75
[English Abstract] محمدحسین نائلی ، جمشید فرمانی* ، عزیزالله زرگران
چکیده (5936 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4461 دریافت)  
XML تأثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی ص. 94-87
[English Abstract] پریسا راعی ، سیدهادی پیغمبردوست* ، صدیف آزادمرد دمیرچی ، عارف اولادغفاری
چکیده (6937 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5029 دریافت)  
XML توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازه‌گیری رنگ کارموزین در مواد غذایی ص. 106-95
[English Abstract] پریسا امینی کادیجانی ، محمد فرجی* ، مریم سلامی
چکیده (6236 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6181 دریافت)  

 مقالات کوتاه
XML برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه: از پژوهش تا سیاست‌گذاری: (1) کمبود ویتامین D‌ در کودکان ص. 112-107
[English Abstract] بهاره نیکویه ، زهرا عبداللهی ، فروزان صالحی ، امیرحسین یارپروز ، حمید علوی مجد ، تیرنگ نیستانی*
چکیده (5704 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2059 دریافت)  
XML بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگی‌های کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف ص. 120-113
[English Abstract] سعیده اسمعیلی ، الهام واعظ ، علی یاسیتی ، امیر محمد مرتضویان ، سارا سهراب وندی* ، روح الله فردوسی ، کیانوش خسروی دارانی
چکیده (6614 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3880 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 4660