[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 11، شماره 1 - ( بهار 1395 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنیشده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربیهای خون بیماران دیابتی نوع 2
ص. 10-1
فریبا سیدی
،
ذات اله عاصمی
*
،
محمد گلی
،
فرشته بهمنی
،
صبیحه السادات علیزاده
،
احمد اسماعیل زاده
چکیده
(8365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2357 دریافت)
بررسی اثر مکمل ویتامین D3 بر علائم بالینی بیماری در بیماران مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر و کمبود ویتامین D، کارآزمایی بالینی
ص. 18-11
لیلا دهقانیان
،
احمد روستایی
،
آزیتا حکمت دوست
*
چکیده
(8400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6249 دریافت)
تأثیر پلیمرفیسم VDR Cdx-2 بر پاسخ شاخصهای فربهیِ مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 : کارآزمایی بالینی تصادفی
ص. 30-19
سارا منصوری
،
سکینه شب بیدار
،
تیرنگ نیستانی
*
،
ابوالقاسم جزایری
،
محمد رضا اشراقیان
چکیده
(7084 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3171 دریافت)
بررسی ارتباط ناامنی غذایی و برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی مؤثر در بیماری آرتریت روماتوئید
ص. 42-31
سارا مرادی
،
احمدرضا درستی مطلق
*
،
کرامت نوری جلیانی
،
راحله توکلی
،
فاطمه جمشیدی
چکیده
(6886 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4742 دریافت)
اثر روغن زیتون بکر خوراکی بر احساس درد و بروز بیدردی ناشی از مورفین با استفاده از تست فرمالین در موش کوچک نر
ص. 50-43
شهین شبرندی
،
نامدار یوسف وند
*
،
فاطمه زارعی
چکیده
(6938 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4710 دریافت)
پیشبینی قصد کاهش وزن در دانشجویان دختر دانشگاه شیراز بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی
ص. 58-51
عبدالعزیز افلاک سیر
*
،
بهناز کیانی
،
فروغ کیانی
چکیده
(7249 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2452 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تأثیر آن بر ماندگاری شیرطعم دار
ص. 66-59
مریم رزمجو
،
پژواک خاکی
*
،
مازیار فقیه نصیر
،
کرامت اله رضایی
چکیده
(7513 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5138 دریافت)
استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا گونه Salicornia persica Akhani sub sp. rudshurensis Akhani
ص. 74-67
حسین احمدی
،
جلال نوروزی
،
مهدی فرهودی
،
محمد رضا رحیمی
،
بهزاد رحت زاده
*
چکیده
(8443 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3080 دریافت)
مدلسازی نقطه ذوب لغزشی چربی های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهای چرب
ص. 86-75
محمدحسین نائلی
،
جمشید فرمانی
*
،
عزیزالله زرگران
چکیده
(6425 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4723 دریافت)
تأثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی
ص. 94-87
پریسا راعی
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
عارف اولادغفاری
چکیده
(7527 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5213 دریافت)
توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازهگیری رنگ کارموزین در مواد غذایی
ص. 106-95
پریسا امینی کادیجانی
،
محمد فرجی
*
،
مریم سلامی
چکیده
(6825 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6421 دریافت)
مقالات کوتاه
برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه: از پژوهش تا سیاستگذاری: (1) کمبود ویتامین D در کودکان
ص. 112-107
بهاره نیکویه
،
زهرا عبداللهی
،
فروزان صالحی
،
امیرحسین یارپروز
،
حمید علوی مجد
،
تیرنگ نیستانی
*
چکیده
(6207 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2204 دریافت)
بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگیهای کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف
ص. 120-113
سعیده اسمعیلی
،
الهام واعظ
،
علی یاسیتی
،
امیر محمد مرتضویان
،
سارا سهراب وندی
*
،
روح الله فردوسی
،
کیانوش خسروی دارانی
چکیده
(7071 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4107 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 4714