|
 |
اثر پیشگیرانه تمرین هوازی اجباری، داوطلبانه و مکمل نانوکورکومین بر فیبروز آئورت ناشی از القای مزمن آدریامایسین در موشهای صحرایی سالمند |
ص. ۱۰-۱ |
|
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
فاطمه شریفی ، ولی الله دبیدی روشن*  |
|
چکیده
(۱۵۵۶ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۶۰۴ دریافت)
|
 |
خطر بروز اعتیاد به غذا و مؤلفه های وابستگی به مصرف مواد غذایی در بیماران بزرگسال مبتلا به پرفشاری خون در جنوب غرب خوزستان |
ص. ۲۱-۱۱ |
|
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
سحر گلابی ، فاطمه مقصودی ، محسن الهی نیا ، مهشید نقاش پور*  |
|
چکیده
(۱۴۳۸ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۴۹۸ دریافت)
|
 |
تأثیر زعفران بر وضعیت اکسیداتیو غذاهای سرخ شده غنی از کربوهیدرات (تهدیگ) |
ص. ۳۰-۲۳ |
|
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
فرجام گودرزی* ، شنو کریمی ، سید مصطفی نچواک ، شیما مرادی ، فاطمه حیدرپور  |
|
چکیده
(۱۴۱۵ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۳۷۸ دریافت)
|
 |
بررسی تغییرات سیرتوئین 1 پس از یک دوره تمرین دویدن تناوبی شدید همراه با مصرف ویتامین D در زنان دارای کمبود ویتامینD |
ص. ۳۸-۳۱ |
|
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
معصومه جعفری دولت آبادی ، معصومه حبیبیان*  |
|
چکیده
(۱۰۳۸ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۳۰۸ دریافت)
|
 |
تعیین و مقایسه انرژی و موادمغذی سبد غذایی معمول خانوار به تفکیک اقلیمها در سالهای 1395 تا 1398، با استفاده از دادههای هزینه و درآمد خانوار |
ص. ۴۹-۳۹ |
|
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
فاطمه آقاعلیخانی ، حسن عینی زیناب ، سید رضا سبحانی ، آرزو رضازاده*  |
|
چکیده
(۱۲۴۹ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۴۰۶ دریافت)
|
 |
استفاده از فاژ در فیلمهای ژلاتین-پلولان علیه باکتری بیماریزای سالمونلا |
ص. ۵۹-۵۱ |
|
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
اسما انتظاری ، ناصر صداقت* ، گلشن شاکری  |
|
چکیده
(۱۰۶۹ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۴۳۸ دریافت)
|
 |
بررسی برخی ویژگیهای تغذیهای، آنتی اکسیدانی و حسی پیازچه سبز تیمار شده توسط پلاسمای سرد |
ص. ۷۰-۶۱ |
|
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
پریسا کاظم زاده ، مریم محمودزاده* ، سیروس خرم  |
|
چکیده
(۸۸۷ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۳۰۲ دریافت)
|
 |
غربالگری تولید اسیدهای چرب به وسیله بیفیدوباکترلاکتیس در بسترکنجاله سویا |
ص. ۷۹-۷۱ |
|
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
سمین رفیع آذری ، محمد حجت الاسلامی ، زینب السادات ابراهیم زاده موسوی* ، حسین کیانی ، سید محمد علی جلالی  |
|
چکیده
(۱۱۵۸ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۳۸۲ دریافت)
|
 |
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضد قارچی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا تانن اُکالیپتوس |
ص. ۹۱-۸۱ |
|
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
مجید عرب عامری ، یحیی مقصودلو* ، مهران اعلمی ، نبی شریعتی فر ، مجتبی رئیسی  |
|
چکیده
(۱۰۵۰ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۳۶۸ دریافت)
|
 |
بهینه یابی فرآیند پروتئین هیدرولیزشده از ضایعات میگو Metapenaeus affinis |
ص. ۱۰۴-۹۳ |
|
![[English Abstract]](./templates/tmpl_yekta/images/en.gif) |
محمود توحیدی نسب ، لاله رومیانی*  |
|
چکیده
(۹۸۷ مشاهده) |
متن کامل (PDF)
(۳۲۷ دریافت)
|