[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 18، شماره 3 - ( پاییز 1402 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML اثر پیشگیرانه تمرین هوازی اجباری، داوطلبانه و مکمل نانوکورکومین بر فیبروز آئورت ناشی از القای مزمن آدریامایسین در موش‌های صحرایی سالمند ص. 10-1
[English Abstract] فاطمه شریفی ، ولی الله دبیدی روشن*
چکیده (1141 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (422 دریافت)  
XML خطر بروز اعتیاد به غذا و مؤلفه های وابستگی به مصرف مواد غذایی در بیماران بزرگسال مبتلا به پرفشاری خون در جنوب غرب خوزستان ص. 21-11
[English Abstract] سحر گلابی ، فاطمه مقصودی ، محسن الهی نیا ، مهشید نقاش پور*
چکیده (927 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (288 دریافت)  
XML تأثیر زعفران بر وضعیت اکسیداتیو غذاهای سرخ شده غنی از کربوهیدرات (ته‌دیگ) ص. 30-23
[English Abstract] فرجام گودرزی* ، شنو کریمی ، سید مصطفی نچواک ، شیما مرادی ، فاطمه حیدرپور
چکیده (946 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (257 دریافت)  
XML بررسی تغییرات سیرتوئین 1 پس از یک دوره تمرین دویدن تناوبی شدید همراه با مصرف ویتامین D در زنان دارای کمبود ویتامینD ص. 38-31
[English Abstract] معصومه جعفری دولت آبادی ، معصومه حبیبیان*
چکیده (648 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (197 دریافت)  
XML تعیین و مقایسه انرژی و موادمغذی سبد غذایی معمول خانوار به تفکیک اقلیم‌ها در سال‌های 1395 تا 1398، با استفاده از داده‌های هزینه و درآمد خانوار ص. 49-39
[English Abstract] فاطمه آقاعلی‌خانی ، حسن عینی زیناب ، سید رضا سبحانی ، آرزو رضازاده*
چکیده (841 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (262 دریافت)  
XML استفاده از فاژ در فیلم‌های ژلاتین-پلولان علیه باکتری بیماری‌زای سالمونلا ص. 59-51
[English Abstract] اسما انتظاری ، ناصر صداقت* ، گلشن شاکری
چکیده (589 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (226 دریافت)  
XML بررسی برخی ویژگی‌های تغذیه‌ای، آنتی اکسیدانی و حسی پیازچه سبز تیمار شده توسط پلاسمای سرد ص. 70-61
[English Abstract] پریسا کاظم زاده ، مریم محمودزاده* ، سیروس خرم
چکیده (532 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (191 دریافت)  
XML غربالگری تولید اسیدهای چرب به ‌وسیله بیفیدوباکترلاکتیس در بسترکنجاله سویا ص. 79-71
[English Abstract] سمین رفیع آذری ، محمد حجت الاسلامی ، زینب السادات ابراهیم زاده موسوی* ، حسین کیانی ، سید محمد علی جلالی
چکیده (738 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (230 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضد قارچی فیلم‌های خوراکی ایزوله پروتئین سویا تانن اُکالیپتوس ص. 91-81
[English Abstract] مجید عرب عامری ، یحیی مقصودلو* ، مهران اعلمی ، نبی شریعتی فر ، مجتبی رئیسی
چکیده (604 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (227 دریافت)  
XML بهینه یابی فرآیند پروتئین هیدرولیزشده از ضایعات میگو Metapenaeus affinis ص. 104-93
[English Abstract] محمود توحیدی نسب ، لاله رومیانی*
چکیده (625 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (215 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4660