[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 17، شماره 1 - ( بهار 1401 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
اثر تنظیم کاهشی کروسین بر پروفایل آنتیاکسیدانی آنزیماتیک در سلولهای C2C12
ص. 8-1
10.52547/nsft.17.1.1
فریناز حسینی بالام
،
غزاله شیمی
،
حمید زند
،
آرمان قربانی
*
چکیده
(2312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(697 دریافت)
بررسی اثر پودر میوه سنجد بر شاخص گلیسمی و شاخص سیری بیسکویت بدون قند
ص. 17-9
10.52547/nsft.17.1.9
جمانه حیدری
،
فریده شیشه بر
*
،
مسعود ویسی
،
امل ساکی مالحی
،
بیژن حلی
،
مهدی شیری نسب
چکیده
(5020 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1058 دریافت)
تأثیر مصرف شیره انگور بر خستگی و کیفیت خواب در زنان مبتلا به سرطان پستان تحت پرتودرمانی-کارآزمایی بالینی کنترل شده-مقاله پایلوت
ص. 29-19
10.52547/nsft.17.1.19
زهرا نظری
،
زینب آلبوغبیش
،
احسان حجازی
*
،
زهرا شیخی مبارکه
،
افشین رخشا
،
محمد هوشیاری
،
علیرضا بهرامی
چکیده
(3923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(928 دریافت)
بررسی روایی و پایایی پرسشنامه رفتارهای مرتبط با سلامت و ارتباط آن با وضعیت اضافه وزن و چاقی در سالمندان ساکن جامعه غرب استان غرب مازندران در سال 1399
ص. 44-31
10.52547/nsft.17.1.31
زینب گلیج
،
فاطمه غفاری
،
رضا قدیمی
،
عباس شمسعلی نیا
*
چکیده
(2869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(809 دریافت)
بررسی وضعیت مصرف غذاهای آماده و عوامل تعیین کننده آن در جامعه ی ایرانی، در دوران شیوع کووید-19
ص. 56-45
10.52547/nsft.17.1.45
ندا عزالدین
،
ناصر کلانتری
*
چکیده
(2624 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(959 دریافت)
شیوع زبان جغرافیایی و ارتباط آن با حساسیت غذایی و سابقه خانوادگی در بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندان پزشکی سمنان (سال 98-1397)
ص. 64-57
10.52547/nsft.17.1.57
مریم جلیلی صدرآباد
،
ابراهیم نورمحمدی
،
راهب قربانی
،
محدثه داوری
*
چکیده
(3619 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(613 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
مطالعه رفتار فیزیکیشیمیایی و رئولوژیکی اولئوژل هیبریدی برپایۀ مونوآسیلگلیسرول و کربوکسی متیل سلولز
ص. 76-65
10.52547/nsft.17.1.65
مهدی نادری
،
امان محمد ضیائی فر
*
،
لادن رشیدی*
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(2677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(902 دریافت)
اثر استفاده از پاشش آبلیمو و پرتو UV-B به عنوان پیش فرآیند بر ویژگی های کیفی برش های کیوی خشک شده با هوای داغ
ص. 90-77
10.52547/nsft.17.1.77
امید هدایتی دزفولی
،
محمد حجتی
*
،
محمد نوشاد
،
حسین جوینده
چکیده
(2253 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(634 دریافت)
اثر نوع آغازگر و سطح جایگزینی آرد جو بر ویژگی های تغذیه ای کشک زرد
ص. 100-91
10.52547/nsft.17.1.91
پیام حمیدی
،
محمد علی نجفی
*
،
محمود توکلی
چکیده
(2178 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(623 دریافت)
تولید فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز- بتا-گلوکان، حاوی اینولین و بررسی ویژگیهای مکانیکی، بازدارندگی و ساختاری آن
ص. 110-101
10.52547/nsft.17.1.101
سحر سیدزاده هاشمی
،
وحید مفید
،
سیده مرضیه حسینی
،
رضا محمدی
،
امیر محمد مرتضویان*
،
سعیده شجاعی علی آبادی
*
چکیده
(2348 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(719 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از زرشک بی دانه و ریزپوشانی عصاره آن به روش الحاق ترکیبی با استفاده از ژلاتین/ کتیرا (Astragalus rahensis)
ص. 122-111
10.52547/nsft.17.1.111
مریم کشتکاران
،
مریم میزانی
*
،
محمد علی ابراهیم زاده موسوی
،
محمد امین محمدی فر
،
رضا عزیزی نژاد
چکیده
(2611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(960 دریافت)
اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی بر درجه هیدرولیز و فعالیت ضداکسیدانی پروتئین سر کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)
ص. 132-123
10.52547/nsft.17.1.123
علی لرزانی
،
لاله رومیانی
*
چکیده
(2237 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(735 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.09 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4714