[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الكترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در كادر زیر وارد كنید.
..
IFRAME

..
:: خوش آمدید ::

AWT IMAGE

شاپا: ۷۷۵۶-۱۷۳۵

شاپای الکترونیکی: ۰۶۹۴-۲۲۵۲

عنوان نشریه: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

سازمان مرتبط: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

مدیر مسئول: دکتر هدایت حسینی

سردبیر: دکتر تیرنگ نیستانی

مدیر اجرایی: محمدرضا خوش‌فطرت

ویراستار انگلیسی: ابراهیم پروین

ویراستار فارسی: دکتر مریم پورثانی

کارشناس اجرایی: سید محمد حسینی

نشانی: تهران- شهرک غرب- بلوار فرحزادی- خیابان ارغوان غربی- انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، صندوق پستی: ۴۷۴۱-۱۹۳۹۵ ، تلفکس: ۲۲۰۸۶۳۴۷-۰۲۱

:: تازه‌ترین مقاله‌ها: دوره 19، شماره 1 - ( بهار 1403 ) ::
:: مقالات دارای بیشترین بازدید پذیرفته شده طی 6 ماه اخیر ::
:: نمایه های نشریه ::

این مجله در پایگاه های زیر نمایه می شود:

SCOPUS, Chemical Abstracts Services (CAS), CINAHL, Index Copernicus, EMRO, CABI, ISC, SIDIran Medex and Magiran

Google Scholar

>
:: ثبت کارآزمایی بالینی ::
پذیرش و بررسی مقالات کارآزمایی بالینی منوط به ارائه مدرک مستند ثبت آن در مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران (IRCT) به آدرس http://www.irct.ir/ می‌باشد.
>
:: فرم تعهد نویسنده ::
نویسنده محترم: لطفا بعد از مطالعه فرم تعهدات نویسنده نسبت به درج مشخصات نویسندگان در این فرم اقدام و بعد از اسکن از طریق ایمیل (nsftjournal@gmail.com) برای مجله ارسال نمایند. لطفا برای دریافت فرم اینجا کلیک کنید.
>
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار کاربران
:. کل کاربران ثبت شده: 4593
:. کاربران حاضر در وبگاه: 0
:. میهمانان در حال بازدید: 12
::
آمار بازدیدها
تمام بازدید‌ها: 20465535
بازدید 24 ساعت قبل: 4281
::
Academic Web Tools
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4645