[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الكترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در كادر زیر وارد كنید.
..
IFRAME

..
:: خوش آمدید ::

AWT IMAGE

شاپا: ۷۷۵۶-۱۷۳۵

شاپای الکترونیکی: ۰۶۹۴-۲۲۵۲

عنوان نشریه: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

سازمان مرتبط: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

مدیر مسئول: دکتر هدایت حسینی

سردبیر: دکتر تیرنگ نیستانی
مشاور: محمدرضا خوش فطرت

مدیر اجرایی: سید محمد حسینی

ویراستار انگلیسی: دکتر رامین مظاهری نژاد فرد

ویراستار فارسی: دکتر مریم پورثانی

نشانی: تهران- شهرک غرب- بلوار فرحزادی- خیابان ارغوان غربی- انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، صندوق پستی: ۴۷۴۱-۱۹۳۹۵ ، تلفکس: ۲۲۰۸۶۳۴۷-۰۲۱

:: مقالات منتخب برای انتشار در شماره‌های آتی ::
  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • دریافت ویتامین A و کاروتنوئیدها به‌طور معناداری با کاهش خطر ابتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا مرتبط است.
  • دریافت ویتامین های آنتی اکسیدانی از جمله ویتامین E و C می تواند با کاهش خطر سنگ کیسه صفرا همراه باشد.
  • ارتباط معکوس بین مصرف روی، سلنیوم، منگنز و منیزیم و کاهش خطر GSD وجود دارد.
  • رژیم غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند به‌عنوان یک استراتژی مؤثر در پیشگیری از GSD به‌ویژه در افراد در معرض خطر از جمله زنان و افراد دارای نمایه توده بدنی بالا پیشنهاد شود.


  |   چکیده گرافیکی

  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • مصرف مکمل آستازانتین به میزان 12 میلی­گرم، نتایج امیدوارکننده‌ای بر کاهش نشانگرهای التهابی در سرم مردان بدنساز پس از هشت هفته تمرین‌های مقاومتی نشان داد.
  • مصرف آستازانتین پس از هشت هفته تمرین‌های مقاومتی موجب کاهش معنی‌دار مقدار نشانگر التهابیTNF-α  شد.
  • تجویز آستازانتین بر پایه اسید لینولئیک نسبت به مصرف دارونما، کاهش معنی‌داری بر میزان نشانگر التهابی  CKMMداشت.
  • مصرف آستازانتین همراه با هشت هفته تمرین‌های مقاومتی موجب افزایش میزان 1RM، در هر دو گروه مکمل و دارونما شد و تفاوت معنی‌داری بین دو گروه مکمل و دارونما مشاهده نشد.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • ارتقای کیفیت کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه، مستلزم تمرکز آن بر نیازهای بازار کار و تقویت مهارت‌های عملی دانشجویان است.
  •  ارزیابی دانشجویان از برنامه کارآموزی در عرصه‌های مختلف (روستا، شهر، شهرستان) بسیار مثبت بود (کسب میانگین امتیاز بالای 80 از 100).
  •  هماهنگی بین دانشکده و محیط‌های کارآموزی، همراهی مستمر مربیان مجرب، روش‌های آموزشی کارآمد و اجرای دقیق برنامه، از نقاط قوت دوره بود.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • گسترش سطح سواد عمومی و بهبود زیرساخت‌های فضای مجازی در افزایش سطح سواد سلامت جامعه مؤثر بوده است‌.
  • سواد سلامت مادران می تواند در شاخص‌های تن‌سنجی به‌ویژه رشد وزنی کودکان تأثیرگذار باشد‌.
  • سواد سلامت مادران ممکن است در برقراری الگوی مناسب تغذیۀ کودکان تأثیرگذار باشد‌.
  • شاخص قد کودکان در وضعیت مناسبی قرار داشته؛ لیکن درخصوص افزایش وزن کودکان نگرانی وجود دارد.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • سافرانال فراوان­ترین ترکیب فرار و عامل اصلی عطر زعفران می­باشد که با تشخیص آن می­توان کیفیت زعفران را پایش نمود.
  • از داکینگ و شبیه‌سازی دینامیک مولکولی برای تحلیل برهم­کنش‌های میان سافرانال (لیگاند) و آپتامرهای ssDNA و ssRNA (گیرنده) استفاده شد.
  • این مطالعه آپتامرهای مناسب را با قابلیت اتصال مؤثر به سافرانال، با تمرکز بر میل ترکیبی و پایداری دینامیکی شناسایی کرد.
  • آپتامرssRNA  8D2B قوی‌ترین میل اتصال را داشت، درحالی­که آپتامرssDNA  6J2W پایداری بیشتری در شبیه‌سازی‌های دینامیک مولکولی نشان داد.
  • آپتامرssDNA  6J2W یک کاندید امیدوارکننده برای توسعه سنسورهای مبتنی بر آپتامر برای تشخیص سافرانال می­تواند باشد.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • با اندازه ­گیری پارامترهای جمعیت میکروبی (شمارش کلی و باکتری های سرمادوست)، pH، رطوبت، سختی و وضعیت اکسیداسیون (عدد پراکسید و تیوباربیتوریک اسید) می­توان پذیرش مصرف کنندگان را پیش ­بینی کرد.
  • مدل رگرسیون فرایند گاوسی (GPR) جهت پیش ­بینی پذیرش مصرف­ کنندگان گوشت بره با پوشش خوراکی از دقت بالایی برخوردار است.
  • پارامترهای عدد پراکسید، باکتری های سرمادوست و درصد رطوبت در ارزیابی پذیرش مصرف­کنندگان گوشت بره با پوشش خوراکی بیشترین تأثیر را دارند.


  |   نکات برجسته
  • بسته بندی حاوی پست بیوتیک بر پایداری میکروبی محصولات گوشتی می­تواند اثرگذار باشد.
  • بسته بندی حاوی پست بیوتیک بر ارتقاء ویژگی­های آنتی اکسیدانی محصولات گوشتی می­تواند اثرگذار باشد.
  • بسته بندی حاوی پست بیوتیک بر بهبود خواص حسی (طعم، رنگ و ...) می­تواند اثرگذار باشد.

:: مقالات دارای بیشترین بازدید پذیرفته شده طی 6 ماه اخیر ::
:: نمایه های نشریه ::

این مجله در پایگاه های زیر نمایه می شود:

SCOPUS, Chemical Abstracts Services (CAS), CINAHL, Index Copernicus, EMRO, CABI, ISC, SIDIran Medex and Magiran

Google Scholar

>
:: ثبت کارآزمایی بالینی ::
پذیرش و بررسی مقالات کارآزمایی بالینی منوط به ارائه مدرک مستند ثبت آن در مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران (IRCT) به آدرس http://www.irct.ir/ می‌باشد.
>
:: فرم تعهد نویسنده ::
نویسنده محترم: لطفا بعد از مطالعه فرم تعهدات نویسنده نسبت به درج مشخصات نویسندگان در این فرم اقدام و بعد از اسکن از طریق ایمیل (nsftjournal@gmail.com) برای مجله ارسال نمایند. لطفا برای دریافت فرم اینجا کلیک کنید.
>
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار کاربران
:. کل کاربران ثبت شده: 4822
:. کاربران حاضر در وبگاه: 0
:. میهمانان در حال بازدید: 32
::
آمار بازدیدها
تمام بازدید‌ها: 22923834
بازدید 24 ساعت قبل: 18251
::
Academic Web Tools
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4714