دریافت ویتامین A و کاروتنوئیدها بهطور معناداری با کاهش خطر ابتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا مرتبط است.
دریافت ویتامین های آنتی اکسیدانی از جمله ویتامین E و C می تواند با کاهش خطر سنگ کیسه صفرا همراه باشد.
ارتباط معکوس بین مصرف روی، سلنیوم، منگنز و منیزیم و کاهش خطر GSD وجود دارد.
رژیم غذایی غنی از آنتیاکسیدانها میتواند بهعنوان یک استراتژی مؤثر در پیشگیری از GSD بهویژه در افراد در معرض خطر از جمله زنان و افراد دارای نمایه توده بدنی بالا پیشنهاد شود.
مصرف مکمل آستازانتین به میزان 12 میلیگرم، نتایج امیدوارکنندهای بر کاهش نشانگرهای التهابی در سرم مردان بدنساز پس از هشت هفته تمرینهای مقاومتی نشان داد.
مصرف آستازانتین پس از هشت هفته تمرینهای مقاومتیموجب کاهش معنیدار مقدار نشانگر التهابیTNF-α شد.
تجویزآستازانتین بر پایه اسید لینولئیک نسبت به مصرف دارونما، کاهش معنیداری بر میزان نشانگر التهابی CKMMداشت.
مصرفآستازانتین همراه با هشت هفته تمرینهای مقاومتی موجب افزایش میزان 1RM، در هر دو گروه مکمل و دارونما شد و تفاوت معنیداری بین دو گروه مکمل و دارونما مشاهده نشد.
با اندازه گیری پارامترهای جمعیت میکروبی (شمارش کلی و باکتری های سرمادوست)، pH، رطوبت، سختی و وضعیت اکسیداسیون (عدد پراکسید و تیوباربیتوریک اسید) میتوان پذیرش مصرف کنندگان را پیش بینی کرد.
مدل رگرسیون فرایند گاوسی (GPR) جهت پیش بینی پذیرش مصرف کنندگان گوشت بره با پوشش خوراکی از دقت بالایی برخوردار است.
پارامترهای عدد پراکسید، باکتری های سرمادوست و درصد رطوبت در ارزیابی پذیرش مصرفکنندگان گوشت بره با پوشش خوراکی بیشترین تأثیر را دارند.
پذیرش و بررسی مقالات کارآزمایی بالینی منوط به ارائه مدرک مستند ثبت آن در مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران (IRCT) به آدرس http://www.irct.ir/ میباشد.
فرم تعهد نویسنده
نویسنده محترم: لطفا بعد از مطالعه فرم تعهدات نویسنده نسبت به درج مشخصات نویسندگان در این فرم اقدام و بعد از اسکن از طریق ایمیل (nsftjournal@gmail.com) برای مجله ارسال نمایند.لطفا برای دریافت فرم اینجا کلیک کنید.