[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 5، شماره 3 - ( 6-1389 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML تأثیر مکمل‌های آنتی‌اکسیدانی بر فشار اکسایشی و آسیب عضلانی به دنبال یک دوره تمرین سنگین در دختران نوجوان شناگر ص. 1-10
[English Abstract] میترا عزیزی، سحر رزمجو*، حمید رجبی، مهدی هدایتی، کبری شریفی
چکیده (15204 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5025 دریافت)  
XML اثر تیمار فراصوت بر برخی ویژگی‌های فیلم‌های متیل سلولزی و استفاده از فیلم‌های اصلاح شده در بسته بندی نان باگت ص. 11-18
[English Abstract] عماد احمدی، محمدحسین عزیزی*، زهرا هادیان
چکیده (13261 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3003 دریافت)  
XML ارتباط چاقی و اضافه وزن کودکان اول دبستان شهر شیراز با الگوی تغذیه با شیر مادر ، وزن هنگام تولد و وضعیت اقتصادی- اجتماعی در سال تحصیلی 88-1387 ص. 19-28
[English Abstract] ناصر کلانتری*، رضیه شناور، بهرام رشیدخانی، آناهیتا هوشیار راد، اصغر نصیحت کن، سیده مریم عبدالله زاده
چکیده (16857 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3708 دریافت)  
XML تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره ص. 29-38
[English Abstract] مهری شوریده، اقدس تسلیمی*، محمدحسین عزیزی، محمد امین محمدی فر، مرتضی مشایخ
چکیده (22483 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7221 دریافت)  
XML تأثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر واکنش‌های هورمونی در ورزش مقاومتی ص. 39-46
[English Abstract] رحمان رحیمی، حسن فرجی*، داریوش شیخ الاسلامی وطنی
چکیده (17142 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3430 دریافت)  
XML تأثیر نمک طعام بر رشد و ویژگی ضد میکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از خمیر ترش نان‌های سنتی استان مرکزی ص. 47-56
[English Abstract] صبیحه السادات علیزاده، حسین جمالی فر، نسرین صمدی، اکرم عیدی، محمد رضا فاضلی*
چکیده (17404 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2448 دریافت)  
XML اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 57-66
[English Abstract] آتنا رمضانی، فریده طاهباز*، شاهین رسولی، بهرام رشیدخانی، اعظم غروی نوری، معصومه مسلمی، مهدی هدایتی
چکیده (15296 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2991 دریافت)  
XML اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در آب نمک پنیرسازی بر ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی ص. 67-74
[English Abstract] صدیقه درستی، علی بزمی*، بابک قنبرزاده، علی ایاسه
چکیده (17377 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5497 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4256