[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 7، شماره 1 - ( بهار 1391 )
برگشت به فهرست نسخه ها
مروری بر عوامل مرتبط با چاقی در بزرگسالان در ایران
محسن مداح
*
چکیده
(11232 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4221 دریافت)
استفاده از آرد لوبیا چیتی جوانه زده به جای آرد گندم در تولید سوسیس آلمانی
اکبر جوکار
*
،
آمنه هاشمی نصب
،
لیلا قناعت زاده
،
عسگر فرحناکی
،
محمد حسینی
چکیده
(13256 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5516 دریافت)
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندمهای ایرانی و تأثیر آنها بر ویژگیهای حسی بیسکویت
فرشته جعفرزاده
،
محمد حسین عزیزی
*
،
فرشته رشمه کریم
،
پریوش هراتیان
چکیده
(14075 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9294 دریافت)
بررسی همبستگی میزان دریافت مواد غذایی و اضطراب امتحان در دانشآموزان دختر سال سوم دبیرستان منطقه 3 آموزش و پرورش شهر تهران سال 90- 1389
پریسا آذروند
،
مجید حاجی فرجی
*
،
آناهیتا هوشیار راد
،
بهرام رشیدخانی
،
تقی پورابراهیم
چکیده
(13172 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2475 دریافت)
تولید کیک کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و الیگوفروکتوز
الهام نورمحمدی
،
سید هادی پیغمبر دوست
*
،
عارف اولاد غفاری
چکیده
(15181 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3884 دریافت)
رابطه ناامنی غذایی با برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی و تغذیهای در مادران دارای کودک دبستانی شهرستان ری در سال 1389
مولود پیاب
،
احمدرضا درستی مطلق
*
،
محمد رضا اشراقیان
،
فریدون سیاسی
،
تینا کریمی
چکیده
(13684 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3504 دریافت)
اثر نانوکریستال سلولز و پلی وینیل الکل روی ویژگیهای فیزیکی فیلمهای بیونانوکامپوزیتی بر پایه نشاسته
نوشین نوشیروانی
،
بابک قنبرزاده
*
،
علی اکبر قنبرزاده
چکیده
(15627 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7273 دریافت)
ارتباط الگوهای غذایی با تراکم املاح استخوان در نمونهای از زنان یائسه ساکن شهر تهران
محسن کرامتی
،
سیده الهه شریعتی بافقی
،
علیرضا رجایی
،
بهرام رشیدخانی
*
چکیده
(12424 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2953 دریافت)
اثر دمای تخمیر و نسبت تلقیح باکتریهای آغازگر بر تولید اسید پروپیونیک در نوشیدنی شیری تخمیرشده با پروپیونیباکتریوم
شهلا فرهادی
،
کیانوش خسروی دارانی
*
،
مرتضی مشایخ
،
سید امیر محمد مرتضویان
،
عبدالرضا محمدی
،
فرزانه شهراز
چکیده
(25625 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3731 دریافت)
تأثیر مکملیاری منیزیم بر انرژی دریافتی و کاهش وزن در سالمندان چاق یا دارای اضافه وزن مبتلا به بیخوابی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور
بهنود عباسی
،
مسعود کیمیاگر
*
،
مینو محمد شیرازی
،
مهدی هدایتی
،
خسرو صادق نیت
،
پریسا طاهری
،
شهریار شهیدی
،
بهرام رشیدخانی
چکیده
(25380 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7579 دریافت)
اثرات انجماد در C˚18- روی تغییرات کیفی فیش برگرهای خام بدون پوشش تهیه شده از ماهی کیجار منقوط (Saurida undosquamis)
مریم محمودزاده
،
رامین خاکسار
*
،
عباسعلی مطلبی
،
هدایت حسینی
،
حامد احمدی
،
سیده مرضیه حسینی
،
فرزانه شهراز
چکیده
(11447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2995 دریافت)
شناخت عوامل مؤثر بر مصرف مواد غذایی پرفیبر از دیدگاه بیماران دیابتی نوع 2: یک مطالعه کیفی
پریسا کشانی
،
مریم السادات فروید
*
چکیده
(11041 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3420 دریافت)
بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیلآلانین از شیر
عاطفه امیری ریگی
،
مهرداد محمدی
،
زهرا امام جمعه
،
محمد امین محمدی فر
*
چکیده
(11573 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4760 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.09 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 4710