[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 8، شماره 1 - ( بهار 1392 )
برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثر توکوترینول افزوده شده به روغن کلزا بر وضعیت التهابی، استرس نیتروزاتیو و میکروآلبومین ادرار در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور
ص. 10-1
ندا حقیقت
،
محمد رضا وفا
*
،
شهریار اقتصادی
،
ایرج حیدری
،
آغا فاطمه حسینی
چکیده
(8104 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2581 دریافت)
بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تأثیر آن بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری
ص. 22-11
عبدالله همتیان سورکی
*
،
هادی مهدویان مهر
،
امیر پورفرزاد
،
ناصر صداقت
چکیده
(8519 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2639 دریافت)
اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم
ص. 37-33
غزاله اسلامیان
،
ناصر امیرجنتی
*
،
محمد رضا صادقی
،
بهرام رشیدخانی
،
سمیه پهلوان
،
آزاده هوشنگی
،
آزیتا حکمت دوست
چکیده
(17421 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8698 دریافت)
تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک
ص. 48-39
محمد علی خسروی زنجانی
*
،
بابک غیاثی طرزی
،
انوشه شریفان
،
حسین باخدا
،
نیما محمدی
چکیده
(19669 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11425 دریافت)
تولید شکلات تلخ کمکالری پریبیوتیک با استفاده از اینولین، پلیدکستروز و مالتودکسترین
ص. 62-49
شکوفه بیطرف
،
سلیمان عباسی
*
،
زهره حمیدی
چکیده
(11508 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5295 دریافت)
تأثیر روشهای مختلف تصفیهی شیرهی خرما بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آبنباتهای تولید شده از آن
ص. 70-63
ثمین شفیعی
،
محمد حجت الاسلامی
*
،
رضا شکرانی
،
انوشه شریفان
،
وحید لقمانی خوزانی
چکیده
(8458 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3779 دریافت)
بررسی میزان و نوع مایعات مصرفی در جمعیت بزرگسال شهر تهران در سال 1390
ص. 80-71
مرتضی عبداللهی
،
عصمت ناصری
*
،
دالی بنداریان زاده
،
بهنوش محمدپوراهرنجانی
،
آناهیتا هوشیار راد
چکیده
(6841 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4073 دریافت)
تولید پنیر فراسودمند با استفاده از روغنهای زیتون و کانولا
ص. 92-81
بهرام فتحی آچاچلوئی
*
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سید هادی پیغمبردوست
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(9562 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3311 دریافت)
بررسی عملکرد ضدمیکروبی و فیزیکی فیلم خوراکی بر پایه ایزولهی پروتئین نخود حاوی اسانس آویشن به روش سطح پاسخ
ص. 104-93
سید محمد مشکانی
*
،
سید علی مرتضوی
،
زهرا پورفلاح
چکیده
(9193 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2763 دریافت)
اثر عصارهی آبی- الکلی هستهی انگور قرمز بر میزان جریان خون مفصل زانو در موشهای صحرایی دریافتکنندهی سرب
ص. 111-105
فاطمه زارع مهرجردی
،
محمد بدوی
،
ساره عاشورزاده
،
لیدا مرادی
،
سید حسین داودی
،
مرجان عجمی
*
چکیده
(7832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2038 دریافت)
تولید سوسیس غیرگوشتی با استفاده از روش طرح عاملی کامل
ص. 119-113
نعیمه اکرم زاده
،
هدایت حسینی
*
،
نادر کریمیان خسروشاهی
،
فرید زایری
،
رایموند آرامیانس
چکیده
(9616 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3678 دریافت)
اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده
ص. 134-121
مرجان تابش
،
امین صالحی ابرقویی
،
محسن جانقربانی
،
محمد صالحی مرزیجرانی
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(7717 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2481 دریافت)
بررسی شیوع اختلالات خوردن و برخی عوامل مرتبط با آن در دختران دانشآموز دبیرستانی شهر تهران در سال 1388
ص. 144-135
روشنک روستایی
،
مجید حاجی فرجی
*
،
محمود دژکام
،
آناهیتا هوشیار راد
،
یداله محرابی
،
تلما ذوقی
چکیده
(10309 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4319 دریافت)
بررسی اثر استفاده توأم نشاستهی اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگیهای پایداری، حسی
ص. 158-145
الهه امیدبخش
،
کوشان نایب زاده
*
،
محمد امین محمدی فر
،
زهره امیری
چکیده
(15726 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4388 دریافت)
مقایسهی کیفیت زندگی در کودکان چاق و مبتلا به اضافه وزن با کودکان در محدودهی وزن طبیعی پایه اول و دوم ابتدایی شهر شوشتر
ص. 166-159
مائده سادات بهاری زاده
،
مرتضی عبداللهی
*
،
بهنوش محمدپور اهرنجانی
،
فرید زائری
چکیده
(7660 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2590 دریافت)
بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزهی مصرفی شهر تهران در سال 1390
ص. 175-167
نسیم خورشیدیان
،
اقدس تسلیمی
*
،
مرتضی مشایخ
،
ابراهیم آزادنیا
چکیده
(8337 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2514 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتیاکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی میوهی ولیک (Crataegus elbursensis)
ص. 185-177
شهلا سلمانیان
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
چکیده
(7618 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7229 دریافت)
بررسی رابطهی سازههای مدل فرانظریهای با چربی دریافتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
ص. 196-187
آذین کریم زاده
،
مریم السادات فروید
*
،
زهره امیری
،
الهام شکیبازاده
چکیده
(7598 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3416 دریافت)
اثرات نگهدارندگی ترکیب عصارهی موسیر (Allium ascalonicum) و عصارهی زردچوبه (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقرهای در شرایط انجماد (°C18-)
ص. 207-197
فرزانه فروغی
،
هدایت حسینی
*
،
رامین خاکسار
،
حمید راشدی
،
منیژه کامران
،
فرزانه شهراز
،
رزیتا کمیلی
،
سیدحسن جلیلی
،
راحله فاضلی فرد
،
اعظم غیاث یگانه
،
ابراهیم آزاد نیا
چکیده
(8819 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3096 دریافت)
بررسی ترکیبات زیستفعال و فعالیت آنتیاکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداری در انبار
ص. 217-209
زهرا محمدحسینی
،
مریم هاشمی
*
،
عبدالرضا محمدی
،
فوژان بدیعی
،
سارا عشقی
،
کریم احمدی صومعه
،
کیاندخت قناتی
چکیده
(8945 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3850 دریافت)
تهیه و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دکوزاهگزاانوئیک اسید به روشهای اکستروژن و سونیکاسیون میلهای
ص. 230-219
زهرا هادیان
،
محمدعلی سحری
*
،
حمیدرضا مقیمی
،
محسن برزگی
،
سلیمان عباسی
چکیده
(10629 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3559 دریافت)
تأثیر دو روش پخت آبپز و مایکروویو بر باقیماندهی آنتیبیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ
ص. 240-231
علی حشمتی
،
ابوالفضل کامکار
*
،
جمیله سالار آملی
،
جلال حسن
،
غلامرضا جاهد
چکیده
(7182 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2669 دریافت)
تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریزاستخراج و بررسی تأثیر دمای آمادهسازی بر غلظت این ترکیبات
ص. 252-241
حسین حبیبی
،
عبدالرضا محمدی
*
،
مهرداد محمدی
،
زهره امیری
،
ابراهیم آزادنیا
چکیده
(8284 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3674 دریافت)
بررسی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر سفید فراپالایش شدهی تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایهپنیر قارچی
ص. 262-253
مریم بیگمی
،
محسن قدس روحانی
،
محمد امین محمدی فر
*
،
مریم هاشمی
،
محرم ولی زاده
،
کیاندخت قناتی
چکیده
(8109 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5292 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.08 seconds with 97 queries by YEKTAWEB 4410