[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 8، شماره 1 - ( بهار 1392 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML بررسی اثر توکوترینول افزوده شده به روغن کلزا بر وضعیت التهابی، استرس نیتروزاتیو و میکروآلبومین ادرار در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور ص. 10-1
[English Abstract] ندا حقیقت ، محمد رضا وفا* ، شهریار اقتصادی ، ایرج حیدری ، آغا فاطمه حسینی
چکیده (8811 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2793 دریافت)  
XML بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تأثیر آن بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری ص. 22-11
[English Abstract] عبدالله همتیان سورکی* ، هادی مهدویان مهر ، امیر پورفرزاد ، ناصر صداقت
چکیده (9307 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2863 دریافت)  
XML اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم ص. 37-33
[English Abstract] غزاله اسلامیان ، ناصر امیرجنتی* ، محمد رضا صادقی ، بهرام رشیدخانی ، سمیه پهلوان ، آزاده هوشنگی ، آزیتا حکمت دوست
چکیده (18299 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (8966 دریافت)  
XML تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک ص. 48-39
[English Abstract] محمد علی خسروی زنجانی* ، بابک غیاثی طرزی ، انوشه شریفان ، حسین باخدا ، نیما محمدی
چکیده (20644 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (11697 دریافت)  
XML تولید شکلات تلخ کم‌کالری پری‌بیوتیک با استفاده از اینولین، پلی‌دکستروز و مالتودکسترین ص. 62-49
[English Abstract] شکوفه بیطرف ، سلیمان عباسی* ، زهره حمیدی
چکیده (12388 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5664 دریافت)  
XML تأثیر روش‌های مختلف تصفیه‌ی شیره‌ی خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آ‌ب‌نبات‌های تولید شده از آن ص. 70-63
[English Abstract] ثمین شفیعی ، محمد حجت الاسلامی* ، رضا شکرانی ، انوشه شریفان ، وحید لقمانی خوزانی
چکیده (9053 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4165 دریافت)  
XML بررسی میزان و نوع مایعات مصرفی در جمعیت بزرگسال شهر تهران در سال 1390 ص. 80-71
[English Abstract] مرتضی عبداللهی ، عصمت ناصری* ، دالی بنداریان زاده ، بهنوش محمدپوراهرنجانی ، آناهیتا هوشیار راد
چکیده (7472 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6458 دریافت)  
XML تولید پنیر فراسودمند با استفاده از روغن‌های زیتون و کانولا ص. 92-81
[English Abstract] بهرام فتحی آچاچلوئی* ، جواد حصاری ، صدیف آزادمرد دمیرچی ، سید هادی پیغمبردوست ، محسن اسمعیلی
چکیده (10335 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3579 دریافت)  
XML بررسی عملکرد ضدمیکروبی و فیزیکی فیلم خوراکی بر پایه ایزوله‌ی پروتئین نخود حاوی اسانس آویشن به روش سطح پاسخ ص. 104-93
[English Abstract] سید محمد مشکانی* ، سید علی مرتضوی ، زهرا پورفلاح
چکیده (9942 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3074 دریافت)  
XML اثر عصاره‌ی آبی- الکلی هسته‌ی انگور قرمز بر میزان جریان خون مفصل زانو در موش‌های صحرایی دریافت‌کننده‌ی سرب ص. 111-105
[English Abstract] فاطمه زارع مهرجردی ، محمد بدوی ، ساره عاشورزاده ، لیدا مرادی ، سید حسین داودی ، مرجان عجمی*
چکیده (8494 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2197 دریافت)  
XML تولید سوسیس غیرگوشتی با استفاده از روش طرح عاملی کامل ص. 119-113
[English Abstract] نعیمه اکرم زاده ، هدایت حسینی* ، نادر کریمیان خسروشاهی ، فرید زایری ، رایموند آرامیانس
چکیده (10514 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3889 دریافت)  
XML اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده ص. 134-121
[English Abstract] مرجان تابش ، امین صالحی ابرقویی ، محسن جانقربانی ، محمد صالحی مرزیجرانی ، احمد اسماعیل زاده*
چکیده (8487 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2701 دریافت)  
XML بررسی شیوع اختلالات خوردن و برخی عوامل مرتبط با آن در دختران دانش‌آموز دبیرستانی شهر تهران در سال 1388 ص. 144-135
[English Abstract] روشنک روستایی ، مجید حاجی فرجی* ، محمود دژکام ، آناهیتا هوشیار راد ، یداله محرابی ، تلما ذوقی
چکیده (11235 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4662 دریافت)  
XML بررسی اثر استفاده توأم نشاسته‌ی اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی‌های پایداری، حسی ص. 158-145
[English Abstract] الهه امیدبخش ، کوشان نایب زاده* ، محمد امین محمدی فر ، زهره امیری
چکیده (16635 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4775 دریافت)  
XML مقایسه‌ی کیفیت زندگی در کودکان چاق و مبتلا به اضافه وزن با کودکان در محدوده‌ی وزن طبیعی پایه اول و دوم ابتدایی شهر شوشتر ص. 166-159
[English Abstract] مائده سادات بهاری زاده ، مرتضی عبداللهی* ، بهنوش محمدپور اهرنجانی ، فرید زائری
چکیده (8384 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2794 دریافت)  
XML بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه‌ی مصرفی شهر تهران در سال 1390 ص. 175-167
[English Abstract] نسیم خورشیدیان ، اقدس تسلیمی* ، مرتضی مشایخ ، ابراهیم آزادنیا
چکیده (9053 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2729 دریافت)  
XML ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی‌اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی میوه‌ی‌ ولیک (Crataegus elbursensis) ص. 185-177
[English Abstract] شهلا سلمانیان* ، علیرضا صادقی ماهونک ، مهران اعلمی ، محمد قربانی
چکیده (8510 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7715 دریافت)  
XML بررسی رابطه‌ی سازه‌های مدل فرانظریه‌ای با چربی دریافتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 196-187
[English Abstract] آذین کریم زاده ، مریم السادات فروید* ، زهره امیری ، الهام شکیبازاده
چکیده (8389 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4472 دریافت)  
XML اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره‌ی موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره‌ی زردچوبه (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره‌ای در شرایط انجماد (°C18-) ص. 207-197
[English Abstract] فرزانه فروغی ، هدایت حسینی* ، رامین خاکسار ، حمید راشدی ، منیژه کامران ، فرزانه شهراز ، رزیتا کمیلی ، سیدحسن جلیلی ، راحله فاضلی فرد ، اعظم غیاث یگانه ، ابراهیم آزاد نیا
چکیده (9567 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3300 دریافت)  
XML بررسی ترکیبات زیست‌فعال و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداری در انبار ص. 217-209
[English Abstract] زهرا محمدحسینی ، مریم هاشمی* ، عبدالرضا محمدی ، فوژان بدیعی ، سارا عشقی ، کریم احمدی صومعه ، کیاندخت قناتی
چکیده (9669 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4235 دریافت)  
XML تهیه و ارزیابی ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دکوزاهگزاانوئیک اسید به روش‌های اکستروژن و سونیکاسیون میله‌ای ص. 230-219
[English Abstract] زهرا هادیان ، محمدعلی سحری* ، حمیدرضا مقیمی ، محسن برزگی ، سلیمان عباسی
چکیده (11378 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3927 دریافت)  
XML تأثیر دو روش پخت آب‌پز و مایکروویو بر باقی‌مانده‌ی آنتی‌بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ ص. 240-231
[English Abstract] علی حشمتی ، ابوالفضل کامکار* ، جمیله سالار آملی ، جلال حسن ، غلامرضا جاهد
چکیده (8005 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2938 دریافت)  
XML تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریزاستخراج و بررسی تأثیر دمای آماده‌سازی بر غلظت این ترکیبات ص. 252-241
[English Abstract] حسین حبیبی ، عبدالرضا محمدی* ، مهرداد محمدی ، زهره امیری ، ابراهیم آزادنیا
چکیده (9039 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4194 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر سفید فراپالایش شده‌ی تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه‌پنیر قارچی ص. 262-253
[English Abstract] مریم بیگمی ، محسن قدس روحانی ، محمد امین محمدی فر* ، مریم هاشمی ، محرم ولی زاده ، کیاندخت قناتی
چکیده (8819 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5764 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 97 queries by YEKTAWEB 4645