[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 8، شماره 1 - ( بهار 1392 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML بررسی اثر توکوترینول افزوده شده به روغن کلزا بر وضعیت التهابی، استرس نیتروزاتیو و میکروآلبومین ادرار در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور ص. 10-1
[English Abstract] ندا حقیقت، محمد رضا وفا*، شهریار اقتصادی، ایرج حیدری، آغا فاطمه حسینی
چکیده (8104 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2581 دریافت)  
XML بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تأثیر آن بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری ص. 22-11
[English Abstract] عبدالله همتیان سورکی*، هادی مهدویان مهر، امیر پورفرزاد، ناصر صداقت
چکیده (8519 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2639 دریافت)  
XML اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم ص. 37-33
[English Abstract] غزاله اسلامیان، ناصر امیرجنتی*، محمد رضا صادقی، بهرام رشیدخانی، سمیه پهلوان، آزاده هوشنگی، آزیتا حکمت دوست
چکیده (17421 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (8698 دریافت)  
XML تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک ص. 48-39
[English Abstract] محمد علی خسروی زنجانی*، بابک غیاثی طرزی، انوشه شریفان، حسین باخدا، نیما محمدی
چکیده (19669 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (11425 دریافت)  
XML تولید شکلات تلخ کم‌کالری پری‌بیوتیک با استفاده از اینولین، پلی‌دکستروز و مالتودکسترین ص. 62-49
[English Abstract] شکوفه بیطرف، سلیمان عباسی*، زهره حمیدی
چکیده (11508 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5295 دریافت)  
XML تأثیر روش‌های مختلف تصفیه‌ی شیره‌ی خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آ‌ب‌نبات‌های تولید شده از آن ص. 70-63
[English Abstract] ثمین شفیعی، محمد حجت الاسلامی*، رضا شکرانی، انوشه شریفان، وحید لقمانی خوزانی
چکیده (8458 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3779 دریافت)  
XML بررسی میزان و نوع مایعات مصرفی در جمعیت بزرگسال شهر تهران در سال 1390 ص. 80-71
[English Abstract] مرتضی عبداللهی، عصمت ناصری*، دالی بنداریان زاده، بهنوش محمدپوراهرنجانی، آناهیتا هوشیار راد
چکیده (6841 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4073 دریافت)  
XML تولید پنیر فراسودمند با استفاده از روغن‌های زیتون و کانولا ص. 92-81
[English Abstract] بهرام فتحی آچاچلوئی*، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، سید هادی پیغمبردوست، محسن اسمعیلی
چکیده (9562 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3311 دریافت)  
XML بررسی عملکرد ضدمیکروبی و فیزیکی فیلم خوراکی بر پایه ایزوله‌ی پروتئین نخود حاوی اسانس آویشن به روش سطح پاسخ ص. 104-93
[English Abstract] سید محمد مشکانی*، سید علی مرتضوی، زهرا پورفلاح
چکیده (9193 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2763 دریافت)  
XML اثر عصاره‌ی آبی- الکلی هسته‌ی انگور قرمز بر میزان جریان خون مفصل زانو در موش‌های صحرایی دریافت‌کننده‌ی سرب ص. 111-105
[English Abstract] فاطمه زارع مهرجردی، محمد بدوی، ساره عاشورزاده، لیدا مرادی، سید حسین داودی، مرجان عجمی*
چکیده (7832 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2038 دریافت)  
XML تولید سوسیس غیرگوشتی با استفاده از روش طرح عاملی کامل ص. 119-113
[English Abstract] نعیمه اکرم زاده، هدایت حسینی*، نادر کریمیان خسروشاهی، فرید زایری، رایموند آرامیانس
چکیده (9616 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3678 دریافت)  
XML اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده ص. 134-121
[English Abstract] مرجان تابش، امین صالحی ابرقویی، محسن جانقربانی، محمد صالحی مرزیجرانی، احمد اسماعیل زاده*
چکیده (7717 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2481 دریافت)  
XML بررسی شیوع اختلالات خوردن و برخی عوامل مرتبط با آن در دختران دانش‌آموز دبیرستانی شهر تهران در سال 1388 ص. 144-135
[English Abstract] روشنک روستایی، مجید حاجی فرجی*، محمود دژکام، آناهیتا هوشیار راد، یداله محرابی، تلما ذوقی
چکیده (10309 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4319 دریافت)  
XML بررسی اثر استفاده توأم نشاسته‌ی اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی‌های پایداری، حسی ص. 158-145
[English Abstract] الهه امیدبخش، کوشان نایب زاده*، محمد امین محمدی فر، زهره امیری
چکیده (15726 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4388 دریافت)  
XML مقایسه‌ی کیفیت زندگی در کودکان چاق و مبتلا به اضافه وزن با کودکان در محدوده‌ی وزن طبیعی پایه اول و دوم ابتدایی شهر شوشتر ص. 166-159
[English Abstract] مائده سادات بهاری زاده، مرتضی عبداللهی*، بهنوش محمدپور اهرنجانی، فرید زائری
چکیده (7660 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2590 دریافت)  
XML بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه‌ی مصرفی شهر تهران در سال 1390 ص. 175-167
[English Abstract] نسیم خورشیدیان، اقدس تسلیمی*، مرتضی مشایخ، ابراهیم آزادنیا
چکیده (8337 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2514 دریافت)  
XML ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی‌اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی میوه‌ی‌ ولیک (Crataegus elbursensis) ص. 185-177
[English Abstract] شهلا سلمانیان*، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده (7618 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7229 دریافت)  
XML بررسی رابطه‌ی سازه‌های مدل فرانظریه‌ای با چربی دریافتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 196-187
[English Abstract] آذین کریم زاده، مریم السادات فروید*، زهره امیری، الهام شکیبازاده
چکیده (7598 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3416 دریافت)  
XML اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره‌ی موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره‌ی زردچوبه (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره‌ای در شرایط انجماد (°C18-) ص. 207-197
[English Abstract] فرزانه فروغی، هدایت حسینی*، رامین خاکسار، حمید راشدی، منیژه کامران، فرزانه شهراز، رزیتا کمیلی، سیدحسن جلیلی، راحله فاضلی فرد، اعظم غیاث یگانه، ابراهیم آزاد نیا
چکیده (8819 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3096 دریافت)  
XML بررسی ترکیبات زیست‌فعال و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداری در انبار ص. 217-209
[English Abstract] زهرا محمدحسینی، مریم هاشمی*، عبدالرضا محمدی، فوژان بدیعی، سارا عشقی، کریم احمدی صومعه، کیاندخت قناتی
چکیده (8945 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3850 دریافت)  
XML تهیه و ارزیابی ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دکوزاهگزاانوئیک اسید به روش‌های اکستروژن و سونیکاسیون میله‌ای ص. 230-219
[English Abstract] زهرا هادیان، محمدعلی سحری*، حمیدرضا مقیمی، محسن برزگی، سلیمان عباسی
چکیده (10629 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3559 دریافت)  
XML تأثیر دو روش پخت آب‌پز و مایکروویو بر باقی‌مانده‌ی آنتی‌بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ ص. 240-231
[English Abstract] علی حشمتی، ابوالفضل کامکار*، جمیله سالار آملی، جلال حسن، غلامرضا جاهد
چکیده (7182 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2669 دریافت)  
XML تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریزاستخراج و بررسی تأثیر دمای آماده‌سازی بر غلظت این ترکیبات ص. 252-241
[English Abstract] حسین حبیبی، عبدالرضا محمدی*، مهرداد محمدی، زهره امیری، ابراهیم آزادنیا
چکیده (8284 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3674 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر سفید فراپالایش شده‌ی تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه‌پنیر قارچی ص. 262-253
[English Abstract] مریم بیگمی، محسن قدس روحانی، محمد امین محمدی فر*، مریم هاشمی، محرم ولی زاده، کیاندخت قناتی
چکیده (8109 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5292 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 97 queries by YEKTAWEB 4410