[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرومتانولی گیاه کارده (Biarum carduchrum) در شرایط آزمایشگاهی و تاثیرآن بر لیپیدهای سرم موش‌های صحرایی
ابراهیم حسینی *، عصمت روستا، فروع اسادات طبیب لقمانی، محمد باقر محمودپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط الگوهای غذایی با نماگرهای فعالیت بیماری در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید
مجید محمد شاهی، فاطمه حیدری، کریم مولا، بیژن حلی، منیره ایجادی، سیده زهرا امیریان، نادیا حفیظی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با اختلالات خوردن در دختران نوجوان شهر تهران
روشنک روستایی، ابوالقاسم جزایری *، مجید حاجی فرجی، شیما جزایری، یداله محرابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رابطه میان دریافت برخی درشت مغذی‌‌ها و آنتی اکسیدان‌های غذایی و خطر کاتاراکت وابسته به سن در بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی
متین قنواتی، بهرام رشید خانی *، مهدی خداپرست زواره، مریم بهروز، راضیه سارلی، بابک مرادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط بین شاخص‌های تن‌سنجی با سطح سرمی هموسیستئین
امید صادقی، زهرا مقصودی، مرتضی نصیری، فریبرز خوروش، غلامرضا عسکری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ترکیبی آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز بر بهبود خصوصیات کیفی، رئولوژی و حسی نان بربری نیم‌پز منجمد
تکتم هجرانی *، زهرا شیخ الاسلام، علی مرتضوی، مهدی قیافه داوودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی صمغ گیری آنزیمی روغن سویا
سیده ساناز میرنژاد خباز *، مریم قراچورلو، مهرداد آذین، مهرداد قوامی، بابک غیاثی طرزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌کالری حاوی موسیلاژ بزرک به عنوان جایگزین چربی
معصومه بی تقصیر *، مهدی کدیور، محمد شاهدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون روغن مایع مخلوط حاوی روغن های کانولا و کنجد بدون آنتی اکسیدان سنتزی
تیمور محمدی، مسعود حاتمی، یحیی میرزائی سیس آباد، علی هوشیاری، محمد نجاتیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگی‮های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج
وجیهه فدائی نوغانی، اعظم مفیدی *، مهدی زارعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio)‌‌ در دمای متوسط با افزایش زمان قوام‌یابی
شیما زمانی نژاد *، بهاره شعبانپور، علی شعبانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by