You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هیدرومتانولی گیاه کارده (Biarum carduchrum) در شرایط آزمایشگاهی و تاثیرآن بر لیپیدهای سرم موشهای صحرایی ابراهیم حسینی
*، عصمت روستا، فروع اسادات طبیب لقمانی، محمد باقر محمودپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط الگوهای غذایی با نماگرهای فعالیت بیماری در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید مجید محمد شاهی، فاطمه حیدری، کریم مولا، بیژن حلی، منیره ایجادی، سیده زهرا امیریان، نادیا حفیظی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با اختلالات خوردن در دختران نوجوان شهر تهران روشنک روستایی، ابوالقاسم جزایری
*، مجید حاجی فرجی، شیما جزایری، یداله محرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
رابطه میان دریافت برخی درشت مغذیها و آنتی اکسیدانهای غذایی و خطر کاتاراکت وابسته به سن در بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی متین قنواتی، بهرام رشید خانی
*، مهدی خداپرست زواره، مریم بهروز، راضیه سارلی، بابک مرادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط بین شاخصهای تنسنجی با سطح سرمی هموسیستئین امید صادقی، زهرا مقصودی، مرتضی نصیری، فریبرز خوروش، غلامرضا عسکری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ترکیبی آنزیمهای آمیلاز و لیپاز بر بهبود خصوصیات کیفی، رئولوژی و حسی نان بربری نیمپز منجمد تکتم هجرانی
*، زهرا شیخ الاسلام، علی مرتضوی، مهدی قیافه داوودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی صمغ گیری آنزیمی روغن سویا سیده ساناز میرنژاد خباز
*، مریم قراچورلو، مهرداد آذین، مهرداد قوامی، بابک غیاثی طرزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید کیک فنجانی کمکالری حاوی موسیلاژ بزرک به عنوان جایگزین چربی معصومه بی تقصیر
*، مهدی کدیور، محمد شاهدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون روغن مایع مخلوط حاوی روغن های کانولا و کنجد بدون آنتی اکسیدان سنتزی تیمور محمدی، مسعود حاتمی، یحیی میرزائی سیس آباد، علی هوشیاری، محمد نجاتیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج وجیهه فدائی نوغانی، اعظم مفیدی
*، مهدی زارعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) در دمای متوسط با افزایش زمان قوامیابی شیما زمانی نژاد
*، بهاره شعبانپور، علی شعبانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue