[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 9، شماره 3 - ( پاییز 1393 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرومتانولی گیاه کارده (Biarum carduchrum) در شرایط آزمایشگاهی و تاثیرآن بر لیپیدهای سرم موش‌های صحرایی ص. 8-1
[English Abstract] ابراهیم حسینی* ، عصمت روستا ، فروع اسادات طبیب لقمانی ، محمد باقر محمودپور
چکیده (11545 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3631 دریافت)  
XML ارتباط الگوهای غذایی با نماگرهای فعالیت بیماری در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید ص. 20-9
[English Abstract] مجید محمد شاهی ، فاطمه حیدری ، کریم مولا ، بیژن حلی ، منیره ایجادی ، سیده زهرا امیریان ، نادیا حفیظی*
چکیده (7771 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4287 دریافت)  
XML بررسی الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با اختلالات خوردن در دختران نوجوان شهر تهران ص. 31-21
[English Abstract] روشنک روستایی ، ابوالقاسم جزایری* ، مجید حاجی فرجی ، شیما جزایری ، یداله محرابی
چکیده (10634 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3876 دریافت)  
XML رابطه میان دریافت برخی درشت مغذی‌‌ها و آنتی اکسیدان‌های غذایی و خطر کاتاراکت وابسته به سن در بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی ص. 44-33
[English Abstract] متین قنواتی ، بهرام رشید خانی* ، مهدی خداپرست زواره ، مریم بهروز ، راضیه سارلی ، بابک مرادی
چکیده (9388 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2234 دریافت)  
XML ارتباط بین شاخص‌های تن‌سنجی با سطح سرمی هموسیستئین ص. 52-45
[English Abstract] امید صادقی ، زهرا مقصودی ، مرتضی نصیری ، فریبرز خوروش ، غلامرضا عسکری*
چکیده (7645 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2370 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML اثر ترکیبی آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز بر بهبود خصوصیات کیفی، رئولوژی و حسی نان بربری نیم‌پز منجمد ص. 62-53
[English Abstract] تکتم هجرانی* ، زهرا شیخ الاسلام ، علی مرتضوی ، مهدی قیافه داوودی
چکیده (10817 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5318 دریافت)  
XML بررسی صمغ گیری آنزیمی روغن سویا ص. 72-63
[English Abstract] سیده ساناز میرنژاد خباز* ، مریم قراچورلو ، مهرداد آذین ، مهرداد قوامی ، بابک غیاثی طرزی
چکیده (7995 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3313 دریافت)  
XML بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌کالری حاوی موسیلاژ بزرک به عنوان جایگزین چربی ص. 82-73
[English Abstract] معصومه بی تقصیر* ، مهدی کدیور ، محمد شاهدی
چکیده (8336 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5207 دریافت)  
XML فرمولاسیون روغن مایع مخلوط حاوی روغن های کانولا و کنجد بدون آنتی اکسیدان سنتزی ص. 92-83
[English Abstract] تیمور محمدی ، مسعود حاتمی ، یحیی میرزائی سیس آباد ، علی هوشیاری ، محمد نجاتیان*
چکیده (12907 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4202 دریافت)  
XML اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگی‮های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج ص. 100-93
[English Abstract] وجیهه فدائی نوغانی ، اعظم مفیدی* ، مهدی زارعی
چکیده (8047 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3336 دریافت)  
XML بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio)‌‌ در دمای متوسط با افزایش زمان قوام‌یابی ص. 109-101
[English Abstract] شیما زمانی نژاد* ، بهاره شعبانپور ، علی شعبانی
چکیده (7050 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2463 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4713