[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 9، شماره 3 - ( پاییز 1393 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرومتانولی گیاه کارده (Biarum carduchrum) در شرایط آزمایشگاهی و تاثیرآن بر لیپیدهای سرم موش‌های صحرایی ص. 1-8
[English Abstract] ابراهیم حسینی، عصمت روستا، فروع اسادات طبیب لقمانی، محمد باقر محمودپور
چکیده (8261 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2061 دریافت)  
XML ارتباط الگوهای غذایی با نماگرهای فعالیت بیماری در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید ص. 9-20
[English Abstract] مجید محمد شاهی، فاطمه حیدری، کریم مولا، بیژن حلی، منیره ایجادی، سیده زهرا امیریان، نادیا حفیظی
چکیده (5272 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2598 دریافت)  
XML بررسی الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با اختلالات خوردن در دختران نوجوان شهر تهران ص. 21-31
[English Abstract] روشنک روستایی، ابوالقاسم جزایری، مجید حاجی فرجی، شیما جزایری، یداله محرابی
چکیده (7665 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2645 دریافت)  
XML رابطه میان دریافت برخی درشت مغذی‌‌ها و آنتی اکسیدان‌های غذایی و خطر کاتاراکت وابسته به سن در بزرگسالان: مطالعه مورد-شاهدی ص. 33-44
[English Abstract] متین قنواتی، بهرام رشید خانی، مهدی خداپرست زواره، مریم بهروز، راضیه سارلی، بابک مرادی
چکیده (6416 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1466 دریافت)  
XML ارتباط بین شاخص‌های تن‌سنجی با سطح سرمی هموسیستئین ص. 45-52
[English Abstract] امید صادقی، زهرا مقصودی، مرتضی نصیری، فریبرز خوروش، غلامرضا عسکری
چکیده (5170 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1538 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML اثر ترکیبی آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز بر بهبود خصوصیات کیفی، رئولوژی و حسی نان بربری نیم‌پز منجمد ص. 53-62
[English Abstract] تکتم هجرانی، زهرا شیخ الاسلام، علی مرتضوی، مهدی قیافه داوودی
چکیده (7828 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3593 دریافت)  
XML بررسی صمغ گیری آنزیمی روغن سویا ص. 63-72
[English Abstract] سیده ساناز میرنژاد خباز، دکتر مریم قراچورلو، دکتر مهرداد آذین، دکتر مهرداد قوامی، دکتر بابک غیاثی طرزی
چکیده (4907 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1910 دریافت)  
XML بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌کالری حاوی موسیلاژ بزرک به عنوان جایگزین چربی ص. 73-82
[English Abstract] معصومه بی تقصیر، مهدی کدیور، محمد شاهدی
چکیده (5262 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3060 دریافت)  
XML فرمولاسیون روغن مایع مخلوط حاوی روغن های کانولا و کنجد بدون آنتی اکسیدان سنتزی ص. 83-92
[English Abstract] تیمور محمدی، مسعود حاتمی، یحیی میرزائی سیس آباد، علی هوشیاری، محمد نجاتیان
چکیده (7768 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2398 دریافت)  
XML اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان بخشی از کنسانتره پروتئین شیر بر ویژگی‮های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج ص. 93-100
[English Abstract] وجیهه فدائی نوغانی، اعظم مفیدی، مهدی زارعی
چکیده (5215 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2092 دریافت)  
XML بررسی خواص تولید ژل سوریمی کپور پرورشی (Cyprinus carpio)‌‌ در دمای متوسط با افزایش زمان قوام‌یابی ص. 101-109
[English Abstract] شیما زمانی نژاد، بهاره شعبانپور، علی شعبانی
چکیده (4514 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1559 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4056