[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 10، شماره 2 - ( تابستان 1394 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
بررسی تأثیر مکملیاری با کراتین بر حافظه، یادگیری و آپوپتوز بعد از تزریق بتاآمیلوئید در موشهای صحرایی نر ویستار
ص. 10-1
مالک علی محمدی
،
حمیده پیشوا
*
،
محمدرضا اشراقیان
،
محمدرضا زرین دست
چکیده
(7644 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4406 دریافت)
طراحی و آزمون مدلی از متغیرهای درونیسازی لاغری، خودشیءانگاری و نارضایتی بدنی به عنوان پیشآیندهای خطر اختلالات خوردن در دختران دانشجو
ص. 18-11
مریم رضایی
*
،
عبدالعزیز افلاک سیر
،
امیر حسین یاوری
،
نورالله محمدی
،
محبوبه غیور
چکیده
(7440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4122 دریافت)
تأثیر مکملهای پروتئین وی و کراتین بر شاخصهای آمادگی جسمانی، سرعت و هیپرتروفی عضلانی در مردان تمرین نکرده طی یک دوره تمرین مقاومتی
ص. 28-19
قدیر ذهبی
*
چکیده
(11435 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16013 دریافت)
بررسی ارتباط تنوع غذایی با آکنه ولگاریس در دختران 18-13 سال تهرانی
ص. 36-29
پونه دوّلو خونگر
،
سید رضا سبحانی
*
،
آزیتا حکمت دوست
چکیده
(7426 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2545 دریافت)
بررسی اثر مکمل یاریتوأم ویتامینهای E و C بر پارامترهای چربی خون در سالمندان ساکن شهر اصفهان
ص. 46-37
مهسا ملک اجمدی
،
امیر منصور علوی نائینی
*
،
ابوالقاسم جزایری
،
محمدرضا آقای قزوینی
چکیده
(7757 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2688 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی، میکروبیولوژی و حسی شیرکاکائوی سینبیوتیک
ص. 58-47
میلاد روحی
،
رضا محمدی
،
زهرا سرلک
،
اقدس تسلیمی
،
مریم ذبیح زاده
،
امیرمحمد مرتضویان
*
چکیده
(8436 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2733 دریافت)
اثر پیش سرد کردن و پیش تخمیر بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن
ص. 66-59
سعیده فلاح جوشقانی
*
،
ناصر همدمی
چکیده
(7255 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3133 دریافت)
پایش باقیمانده سم آمیتراز در برخی از نمونههای عسل به روش ریز استخراج و بهینه سازی به روش طراحی آزمایش
ص. 76-67
محمد فرجی
*
،
پریسا امینی کادیجانی
چکیده
(6977 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5710 دریافت)
تولید ویتامین ب12 در نوشیدنی لبنی تخمیری به روش ناپیوسته خوراکدهیشده
ص. 84-77
سلماز زارعان شهرکی
،
نگین احمدی
،
کیانوش خسروی دارانی
*
،
امیرمحمد مرتضویان
،
پالیز کوهی کمالی
چکیده
(8566 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4024 دریافت)
مقایسه تأثیر فرولیک اسید و عصاره دانه انگور با متابی سولفیت سدیم روی کیفیت حسی و شیمیایی میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) پا سفید غربی طی نگهداری
ص. 94-85
مینا سیف زاده
*
،
علی اصغر خانی پور
،
یزدان مرادی
چکیده
(8906 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2641 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی کمپوت خرما
ص. 102-95
عزیز همایونی راد
،
اصلان عزیزی
،
رامین تیموری
،
عطا خداویردی وند کشتیبان
*
،
امیر امینی
،
ندا لطف اللهی
چکیده
(7356 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3062 دریافت)
مقاله مروری
اثرات رژیم غذایی کم انرژی و ترکیب رژیم غذایی بر اختلالات تولیدمثلی و متابولیکی در افراد مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک : مروری ساده بر مطالعات
ص. 114-103
بهناز احسانی
،
نازنین مصلحی
،
پروین میرمیران
*
چکیده
(8815 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6038 دریافت)
مقاله کوتاه
تأثیر مصرف مکمل سیر بر عملکرد هوازی مردان غیر ورزشکار
ص. 120-115
بهزاد ساکی
*
،
مجتبی پایدار اردکانی
،
زهرا امرایی
،
امین صالحی ابرقویی
چکیده
(8263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3745 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 4718