[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML استفاده از برنامه‌ریزی خطی (Linear Programming) به منظور بهینه‌سازی هزینه غذا در طراحی رژیم غذایی برای بیماران کلیوی: یک مطالعه موردی روی دو غذای ترکیبی ایرانی
محمد حسین روحانی، مژگان مرتضوی نجف آبادی، احمد اسماعیل زاده، آوات فیضی، لیلا آزادبخت *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آب لیمو تازه بر استرس اکسیداتیو و سمیت کبدی در موش‌های صحرایی مسموم شده با آکریلامید
فاطمه حیدری، مجید محمدشاهی، مهدی زارعی، مژده فتحی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه الگوهای غذایی در بیماران مبتلا به افسردگی اساسی با افراد سالم: مطالعه مورد شاهدی
مریم خسروی، گیتی ستوده *، فیروزه رئیسی، رضا مجدزاده، زهرا میرزاده اهری، مهدیه نورمحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آلوئه ورا همراه با تمرین شنا بر آسپارتات آمینوترانسفراز و آلانین آمینوترانسفراز موش‌های صحرایی ‏دیابتی
سید علی حسینی *، عبدالصالح زر، ابوالفضل منصوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مکمل کورکومین و 8 هفته تمرین استقامتی بر شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی بافت کبد موش‌های صحرایی نر
عبدالعلی بنائی فر *، حسن شاه کندی، لاله بهبودی تبریزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مکمل سازی مونوهیدرات کراتین بر آپوپتوزیس در فعالیت حاد مقاومتی مردان میانسال
وحید ساری صراف، رامین امیرساسان، داریوش شیخ الاسلامی وطنی، حسن فرجی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تدوین شاخص‌های کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان سنگک سنتی ایران
لیلا کمالی روستا *، مهدی سیدین اردبیلی، غلامحسن اسدی، بابک غیاثی طرزی، رضا عزیزی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین پوست خربزه آناناسی، طالبی سمسوری و گالیا به کمک امواج مایکروویو
سعید حسینی، فرامرز خدائیان *، سمانه برازنده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی و متانولی برگ و پوست سبز میوه گردو علیه ساکارومایسس سرویزیه، باسیلوس لچنی فرمیس و آسپرژیلوس نایجر در شیره خرما
علی حشمتی *، مهدی عزیزی شفا، صبا قدیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توانایی پروبیوتیکی سویه‌های لاکتوباسیلوس جدا شده از پنیر محلی مازندران
محمود توکلی، زهره حمیدی اصفهانی *، محمد امین حجازی، محمد حسین عزیزی، سلیمان عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ریزپوشانی پروبیوتیک‌ها با روش امولسیون در تولید نان پروبیوتیک
هاجر یوسفی *، صبیحه سلیمانیان زاد، محمد شاهدی باغ خندان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه گیری فلزات سنگین در برخی از سبزی‌های خوراکی مزارع اطراف شهر زنجان با استفاده از روش نوین پلاسمای جفت شده القایی–طیف سنجی نشری
علیرضا فتوت، محسن لبافی مزرعه‌شاهی *، سهیلا زرین‌قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن مخلوط پودر هسته خرما و دانه کنجد بر ویژگی‌های کیفی شکلات شیری فراسودمند
سیدهادی پیغمبردوست *، سعید نیایی، صدیف آزادمرد دمیرچی، هانیه رسولی پیروزیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ریزپوشینه کردن روغن بزرک و بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آن
آرزو قربانپور *، علی نصیرپور، امیرحسین گلی، محمد طیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by