[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 13، شماره 3 - ( پاییز 1397 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
ترکیب مصرف کورکومین و تمرین شنا بیوژنز میتوکندریایی را پس از مصرف افراطی اتانول در بافت هیپوکامپ رتهای نر افزایش میدهد
ص. 8-1
فواد فیض الهی
،
محمد علی آذربایجانی
*
،
محمد ناصحی
،
مقصود پیری
چکیده
(5819 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1892 دریافت)
ارتباط آمادگی قلبی تنفسی، ترکیب بدن و ترکیب رژیم غذایی با سطوح اینترلوکین-18 پلاسما در افراد دارای اضافه وزن و چاق
ص. 18-9
محمد گله داری
*
چکیده
(4168 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1385 دریافت)
تأثیر روغن زیتون با و بدون فعالیت هوازی بر تعدادی از فاکتورهای پیشگوییکننده بیماریهای قلبی- عروقی در زنان
ص. 26-19
زهرا تقی زاده
،
حجت الله نیک بخت
*
،
نادر شاکری
چکیده
(4697 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1215 دریافت)
تبیین تسهیل کنندههای مصرف لبنیات فراسودمند از دیدگاه ذینفعان: یک مطالعه مبتنی بر نظریه بازاریابی اجتماعی
ص. 38-27
مرجان باژن
،
ناصر کلانتری
،
نسترن کشاورز محمدی
*
،
حسن عینی زیناب
،
هدایت حسینی
چکیده
(4957 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1588 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس
ص. 46-39
نیره زکی پور رحیمآبادی
،
سارا سهراب وندی
*
،
لیلا روزبه نصیرائی
چکیده
(5785 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2068 دریافت)
بهینهیابی فرآیند شفافسازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی
ص. 58-47
محسن مختاریان
*
،
آرزو شجاعی
چکیده
(4222 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1498 دریافت)
شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران
ص. 66-59
آزاده کسایی
،
حمید توکلی پور
*
چکیده
(4595 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1905 دریافت)
بهینهسازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخشده با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 79-67
نرجس آقاجانی
*
،
اشرف گوهری اردبیلی
،
امیر دارائی گرمه خانی
چکیده
(5006 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1581 دریافت)
بهینهسازی استخراج عصاره برگ زیتون واریته خرمآبادی و بررسی ویژگیهای فیزیکی نانوحاملهای لیپیدی حاوی آن
ص. 92-81
منصوره سلیمانی فرد
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
خسرو عزیزی
،
اصغر سپهوند
چکیده
(4688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2861 دریافت)
اندازهگیری فلزات سرب، کادمیوم، آهن و روی در فرآوردههای گوشتی عرضه شده در شهر تهران
ص. 102-93
عبدالصمد عابدی
،
مریم ذبیح زاده
،
سید هدایت حسینی
،
سهیل اسکندری
*
،
روح اله فردوسی
چکیده
(4872 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4047 دریافت)
بهینه سازی خشک کردن ترکیبی (اسمز- هوای داغ) برگههای سیب درختی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 114-103
امیر دارائی گرمه خانی
*
،
میلاد مرادی
چکیده
(5290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3006 دریافت)
تولید دسر شیری بر پایهی فرمولاسیون عسل خرما، نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 125-115
زهرا مهرابی
،
محمد گلی
*
چکیده
(5427 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3624 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4722